http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, tammikuuta 20, 2018

Petteri Orpo ehdottaa EU:lle yhteisiä sotaharjoituksia


Valtionvarainministeri Petteri Orpo ehdottaa EU:lle yhteisiä sotaharjoituksia. Hänen mukaansa Suomi haluaa myös yhteisen pankkiunionin, Orpo sanoi viime torstaina puhuessaan Ulkopoliittisen instituutin seminaarissa.


EU armeijan idea ei ole Orpon, vaan se on Saksan idea 

Tämä idea ja suunnitelma EU:n yhteisestä armeijasta ei ole suinkaan Petteri Orpon keksimä idea, vaan se on Saksan valtionhallinnon laittama hanke joka laitettiin alulle jo vuonna 1944.


Euroopan unionin alkuperäiset suunnittelijat olivat vuonna 1944 Natsien tukeman I.G. Farben yhtiön silloinen insinööri Max Faust ja SS-johtaja Heinrich Himmler.

Salainen kokous pidettiin Maison Rouge hotellissa Strasbourgissa 10.8.1944, jossa natsiupseerit määräsivät Saksan silloin johtavimmat teollisuustoimijat suunnittelemaan Saksan sodanjälkisen uudelleenrakentamisen sekä aloittamaan valmistelut natsien tulevalle valtaannousulle. Joka oli neljännen valtakunnan valmistelu.

Nyt tämä natsien neljännen valtakunnan nousu on jo Euroopan unionin intregraation kehittymisen myötä etenemässä kohti liittovaltiota joka on seuraava siirto. Mutta tämän seuraavan siiron jälkeen tulee sitten se yhteinen EU armeija.

Tämän jälkeen sitten tämä tuleva EU:n natsiarmeija on koottu Saksan armeijasta sekä muiden EU maiden armeijasta. Jonka jälkeen sitten Rothschildien sekä muutamien muiden maailman rikkaimmat pankkisuvut voivat aloittaa suursodan valmistelut mm. Venäjältä Eurooppaan tehdyillä valehyökkäyksillä (false-flag).

Tästä sitten alkaisi tämä näiden sotaa haluavien pankkiirien suunnittelema suurempi suursota EU-armeijan sekä Venäjän välillä. Johon myös USA:n armeija tunkisi NATO:n isäntämaasopimuksella sotakalustonsa Ruotsiin ja Suomeen tämän konfliktin aikana.

Sillä tämä maanpetturi presidentti Sauli Niinistö totesi jo 2016 vuonna näin; "Jos Venäjän ja Naton välille syttyy konflikti, Suomi ei jää ulkopuolelle".

Naton kenraalit kun ovat tuossa salaisessa isäntämaasopimuksessa sopineet jo sen, että he tulevat tunkemaan tänne mm. USA:n armeijan sotakaluston siinä vaiheessa kun tämä keinotekoinen konflikti saadaan syntymään Venäjän ja Naton välille.

Mutta tähän isäntämaasopimukseen saattaa liittyä vielä sellainenkin salainen puoli, että Venäjä lavastetaan Mainilan tyylisesti muka hyökänneen ensin Suomeen. Jotta Suomen armeija saataisiin tykinruuaksi rajalle.

Voittajat kirjoittavat historian ja tämän vuoksi mm. Suomen sisällissota sekä Neuvostoliiton välillä käyty talvisota on kerrottu historian kirjoissa valheellisilla tarinoilla. 

Oletteko edes koskaan kiinnittäneet siihen huomiota, että kuinka aina näissä sodissa puhutaan siitä että mm. Suomi puolusti rajojaan talvisodassa. Vaikka samaan aikaan natsisaksan armeija hyökkäsi Suomen kautta Suomen armeijan kanssa Venäjälle.

Puolustaminen ei ole hyökkäystä mutta näissä pankkiirien luomissa sodissa kaikki perustuu aina hyökkäyssotimiseen.

Sillä jos sotien kumpikin osapuoli vain puolustaisi eikä hyökkäisi, niin silloin sodat loppuisivat kokonaan maailmasta ja tällainen tilanne olisi näille rikollisille pankkiireille täysi katastrofi.


Sodat kun ovat näille pankkiireille useiden miljardien nopean ja riskittömän voiton bisnes.

Suomen valtiokin joutui ottamaan talvisotaan lainaa näiltä samoilta roistoilta kuten Rothschild pankkisuvun omistamilta pankeilta, jotta Suomen armeija sai kasvatettua puolustusmenonsa sille tasolle että pärjäsivät taloudellisesti noina aikoina.

Nyt tällä hetkellä tämän EU armeijan päätavoite on tuoda näille samoille Wall Street ja pörssikeinottelija roistoille miljardien voitot jo pelkästään tuon EU armeijan puolustusmenojen kasvattamisella. 

Mutta vasta siinä vaiheessa kun tuo näiden pankkiirien haluama suursota saadaan käyntiin, niin siinä vaiheessa tämä heidän rahakirstunsa repeää.

Vaikka jo pelkästään Rothschildien pankkisuvulla on yli 500 triljoonan dollarin omaisuus, niin heille ei ole enää missään vaiheessa tämä kaikki liittynyt mihinkään rahan tekemiseen. Koska heidän kaltaiset maailman rikkaimmat talousrikolliset käyttävät rahaa ja velkaa vain valtakeinoina hallita ja ryöstää kokonaisia valtioita.

Tästä tässä heidän luomassaan leikissä on pohjimmiltaan kyse. 


Teemu Vehkala

Lähteet: https://www.verkkouutiset.fi/petteri-orpo-ehdottaa-eun-yhteisia-sotaharjoituksia/

http://kaarle.puheenvuoro.uusisuomi.fi/14700-paljastus-salainen-raportti-kuvaa-miten-natsit-suunnittelivat-neljannen-valtakunnan-eussa