http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 18, 2018

Tiesitkö että 440 Hz vireinen musiikkiteollisuus on väestönhallinta-ase440 Hz vireinen musiikkiteollisuus on väestönhallinta-ase 

1930-luvulla Rothschildien pankkiirit kehittivät Saksassa tutkimuksen jolla musiikki voitaisiin manipuloida ihmisten tietoisuutta vastaan. Mikroskooppinen tutkimus sai lopulta selville, että jos luonnollista musiikin sekä instrumenttien 432 Hz taajuutta manipuloidaan 440 Hz Niin sillä keinoin voidaan manipuloida koko ihmiskunnan tietoisuutta ja ehkäistä mm. ihmiskunnan rauhaa, harmoniaa. Koska nämä 432 Hz luonnolliset taajuudet resonoivat suoraan universumin kanssa.

Tutkimuksissa tätä musiikin virettä 432 Hz verrattiin 440 Hz välillä resonoimalla tämän kahden värähtelyn tuottama ääni veteen. Joista mikroskooppikuvat kertovat kaiken olennaisen miten paljon tämä 440 Hz vire epäharmonisoituu tuosta alkuperäisestä ja luonnollisesta 432 Hz vireestä.Mutta huhutaan että miltei jokainen artisti joka kapinoi tätä 440 Hz soitin virettä vastaan 432 Hz:llä ovat joko kuolleet tai murhattu. 

Reggae artustu Bob Marley esiintyi miltei aina tällä 432 Hz vireellä, koska hänen bändinsä soittimet oli myös viritetty sillä. 

Marley kuoli vuonna 1981 vain 36-vuotiaana acral-melanoomasta aiheutuneeseen syöpään. Beatles ikoni John Lennon taas teki 1970-luvulla rohkean vedon kun hän levytti miltei kuuluisimman kappaleensa Imaginen 525 Hz taajuudella, jossa vaikuttavat solfeggio skaalat. Tämän kyseisen kappaleen huhutaan olleen se syy miksi Lennon murhattiin. Koska tämä kappale "Imagine" edisti maailmalla mm. rauhaa.

Miksi 440 Hz on ja pysyy ? 

Syy tähän miksi tämä 440 Hz vire soittimissa sekä levyteollisuudessa on ja pysyy johtuu siitä, että koska tämä 440 hertsin vireisyys tuottaa negatiivisen värähtelyn. 

Kun taas tämä luonnollinen 432 Hz tuottaisi luonnollisen värähtelyn ja silloin se ns. parantaisi liikaa maailmaa. 

Mutta koska nämä maailman salaisen valtaeliitin tavoite on pitää ihmiskunta tuossa näkymättömässä epätietoisuuden kuristusotteessa, niin siinä myös heitä auttaa negatiiviseen viritykseen (440 Hz) määrätty musiikkiteollisuus.

Silti minkä tahansa instrumentin kuten kitaran, viulun tai vaikka pianon/flyygelin voi virittää tuohon luonnolliseen 432 Hz vireeseen.  Netistä löytyy yksi mm. mp3-tiedostojen toistamiseen kehitetty ohjelma (Winamp), johon eräs suomalainen koodari kehitti aikanaan tällaisen plugarin kuin PacemakerTuon plugarin kun avaa Winamp ohjelmassa ja kääntää seuraavat asetukset (Tempo + 2.0) sekä (Nopeutta - 2.0) niin tuosta syntyy 432 Hz taajuus jokaiseen 440 Hz musiikkikappaleeseen ja ero näiden välillä on huima.Tämän langenneen Illuminatin eliitin suurin uhka joka liittyy musiikkiteollisuuteen on se, että jos vielä joskus tämä 432 Hz palautettaisiin takaisin kaikkien instrumenttienkin viralliseksi viritystaajuudeksi.

Koska nämä pankkiirit eivät ole mitään muuta koskaan halunneet kuin sotaa ja sitä varten musiikkiteollisuudessa ovat mm. nämä raskaan musiikin esittäjät, jotka tehostavat materian pimeiden voimien otetta tällä pallolla.Miksi mm. USA:n armeijan sotilaat luukuttavat mm. Metallicaa Guantamon kidutusvankiloissa kidutusmusiikkina Guantanamon vangeille. Yhtyeen keulahahmo James Hetfield jopa totesi olevansa ylpeä siitä, että yhtyeen musiikkia käytettiin siellä kidutusmusiikkina.

Musiikkimaku kun yleensä paljastaa kuuntelijan sielun laadun. Koska jos joku pitää raskaasta musiikista ja tuntee saavansa siitä voimaa, niin silloin hän saa tätä voimaa mm. langenneelta henkiolento Luciferilta ja muilta Satanian langenneilta henkiolennoilta.

Kun tämä planeetta maa on vielä näiden pimeiden voimien otteessa, koska Lucifer langetti tänne aikanaan tuon kirouksensa yli 13 000 vuotta sitten.

432 Hz virityksen olemassaolo sensuroitu Wikipediasta

Mutta koska tämä 432 Hz ja 440 Hz välinen asia on totta, niin tästä johtuen Wikipedia on sensuroinut kokonaan tämän 432 Hz virityksen olemassaolon eikä mainitse siitä mitään tuolla 440 Hz viritystä (stuttgartin vire).

Tuolloin 30-luvulla tämä 440 Hz vire standardisoitiin kansainvälisen järjestön (International Organization for Standardization) toimesta tunnuksella ISO 16.Teemu VehkalaLähteet: https://globalfreedommovement.org/432-dna-tuning-and-the-nazi-ization-of-music/

 http://www.528revolution.com/528-frequency-that-killed-john-lennon-528-frequency/

http://www.blabbermouth.net/news/james-hetfield-is-honored-metallica-music-was-used-by-us-military-to-help-us-stay-safe/

https://en.wikipedia.org/wiki/A440_(pitch_standard)