http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 16, 2018

Madeleine McCannin katoamista tutkinut yksityisetsivä kuoli hämärissä olosuhteissaBrittiläisen vuonna 2007 portugalissa kuolmevuotiaana kadonneen Madeleine McCannin katoamista tutkinut yksityisetsivä Kevin Halligen (56) (kuvassa) on kuollut.

Hänet löydettiin huonovointisena naisystävänsä luota ja toimitettiin sairaalaan jossa hän kuoli. Asiasta raportoi mm. Sky News.Halligen sai toimeksiannon aikanaan Madeleinen (kuvassa) vanhemmilta Kate ja Gerry McCannilta, jotka olivat pettyneet Portugalin poliisin tutkimuksiin jotka eivät näyttäneet etenevän mihinkään. 

He maksoivat Halligenille Madeleinelle kerätystä rahastosta peräti n. 560 000 euroa (500 000 puntaa). McCannin tapaus on edelleen poliisien toimesta selvittämättä, vaikka näiden kahden miespuolisen kidnappaajien Scotland Yardin tekemät hahmotekuvat paljastavat, että USA:n demokraattisen puolueen johtohahmo John Podesta sekä veljensä Tony Podesta olivat nämä Madeleinen kidnappaajat
Tällä eräällä jo edesmenneellä brittiläisellä poliitikolla Sir Clement Freudilla (1924-2009) oli juuri Madeleinen katoamispaikassa Praia da Luzissa huvila, jonne mies oli aiemminkin siepannut alaikäisiä tyttöjä ja raiskannut heitä.

Jos tätä Sir Clementtiä katsoo silmistä niin niistä näkee sen silmittömän pahuuden joka paistaa niistä läpi. Koska tällainen pahuus kertoo siitä miten nämä eliitin pedofiiit myös murhaavat näitä pikkulapsia raiskauksien jälkeen ja juovat vielä niiden veren, jotta saisivat siitä itselleen lisää elinvoimaa.

Mutta koska näitä saastaisia mulkkuja suojellaan aina Washingtonista asti, niin siksi näitä ihmissaastoja ei koskaan oteta kiinni. Vaikka näiden pedofilia kyllä paljastetaan heidän kuolemansa jälkeen. Koska silloin tästä heidän insestistään ei enää ole vaaraa näille muille valtaeliitin pedofiileille.


Kuka maksoi yksityisetsivä Halligenin palkkamurhan ?

Jos tämä yksityisetsivä Halligen myrkytettiin hengiltä, niin kyseessä on silloin hyvin tiettävästi tilattu palkkamurha ja tällaisilla poliittisesti vaikutusvaltaisilla tahoilla on jopa vaikutusvaltaa väärentää aina myös kuolinsyytutkimuksetkin.

Kuka sitten oli tämän tilausmurhan takana ?  

Sillä jos tämän Madeleinen katoamispaikan lähellä huvilan omistanut pedofiilimurhaaja Sir Clement Freud makaa jo mädäntyneenä omassa haudassaan, niin hän ei voisi tuollaista palkkamurhaa tilata multien takaa. 

Joten silloin huomio kiinnittyy näihin edelleen elävien ja pyörtyneiden kirjoissa oleviin Madeleinen kidnappaajiin Tony ja John Podestaan. Joista tämä jälkimmäinen niljake John pääsi vuosi sitten julkisuuteen Pizzagate skandaalissa. Koska hänestä vuoti julkisuuteen ääninauha, jolla hän raiskaa alaikäistä pikkupoikaa tuolla Washingtonissa sijaitsevan pizzerian kellarissa.Tuo äänitallenne on edelleen Youtubessa, eikä sitä olla edes sieltä vieläkään poistettu. John Podestan äänikin on julkisuudessa aivan samanlainen mitä tuolla ääninauhalla. Mutta koska tämä lapsen raiskaaja sekä murhaaja ihmissaasta sattuu nyt olemaan USA:n demokraattisen puolueen johtohahmo sekä myös CIA:n leivissä. Niin häntä ei sen vuoksi voi pidättää edes lapseen kohdistuneesta raiskausmurhasta diplomaattisen koskemattomuuden takia. 

Koska tällainen toiminta on tämän Washington DC:n sisällä vaikuttavan poliittisen eliitin pedofiiliringin normihuvitusta raiskailla sekä murhata pikkulapsia sekä juoda heidän vertaan. 

Mutta vasta karman neuvosto antaa lopulta tällaisille ihmishirviöille ansaitsemansa opetuksen ja nämä langenneet sielut saavat palata seuraaviin elämiinsä hieman huonompien lihapatojen ääreen oppimaan lisää tätä ihmisyyttä, jota nämä ihmisliskot eivät ole vieläkään täällä tarpeeksi oppineet. Koska tämä liskorotu on vielä kuoleva rotu, joka yrittää siksi säilyttää alkuperänsä kaikella keinolla.


Lähteet: https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005524890.html

http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2017/01/podestan-veljekset-kidnappasivat.html

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/14/sir-clement-freud-exposed-as-a-paedophile-as-police-urged-to-pro/