http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 09, 2018

Sauli Niinistön presidentinvaalikampanja on miljoonien eurojen huijaus


Jos luulit että Sauli Niinistöllä olisi ylivoimainen kannatus ja kansansuosio näissä käynnissä olevissa 2018 vuoden presidentinvaaleissa, niin asia ei todellakaan ole näin. 

Sillä Presidentti Sauli Niinistön presidentinvaalikampanja on todellisuudessa pelkkä miljoonien eurojen huijaus.


Mutta kuinka sitten lehdet jatkuvasti kertovat, että kuinka Niinistön kannatus on ennätyskorkealla jne. jne. ? 


Nämä ovat näiden Niinistöä tukevien vuorineuvoksien ja muiden miljonäärien rahoilla ostettuja valheita, joita laitetaan lehtiin ja esitetään totuuksina. 


Mutta kaiken kukkuraksi USA:n tiedustelupalvelu CIA haluaa Sauli Niinistön tulevalle kaudelle presidentiksi, joten tämän vuoksi fasistiset sanomalehdet Helsingin Sanomat jne. uutisoivat näitä valheita Niinistön massiivisesta kannatuksesta.

Kummisetä skandaali tulossa ? 

Sauli Niinistöllä on vaan tämä yksi asia luurankona kaapissa jonka tuleminen vielä odottaa viihdeteollisuuden mediaa ja se on tämä hänen ja Jenni Haukion välinen kummi suhde. 


Eräs kirkon työntekijä oli vahvistanut tämän, että kuinka Jenni Haukion kastetilaisuudessa juridisina osapuolina olivat Marja-Leena Niinistö ja Sauli Niinistö.


Kummi ei lain mukaan saisi olla kummilapsensa kanssa seksisuhteessa, mutta Sauli Niinistön tapauksessa tämä asia on aina valtionsalaisuus. Kuten myös tämä, että hänen ex puolisonsa teki itsemurhan vuonna 1995 ajamalla autolla vastakkaisten autojen kaistalle. 


Syynä oli se, että hän sai kuulla tuolloin Niinistön salasuhteesta hänen kummityttöönsä Jenni Haukioon, joka oli tuolloin vain 16-17 vuotias.


Eräs suomalainen toimittaja oli kaksi vuotta sitten kysynyt suoraan Saulilta, että onko hän Jennin kummisetä. Niin Niinistö oli vaiennut tuon kysymyksen jälkeen kokonaan ja yleensä se vaikeneminen on totuuden merkki.


Äskettäin myös joku oli huhujen mukaan soittanut johonkin radiolähetykseen ja kertonut siellä, että Sauli on Jennin kummisetä. Niin yllättävästi puhelu katkaistiin alta aikayksikön.


Tämänäkin blogin yksi juttu tästä aiheesta poistettiin aina Googlen toimesta n. viikko sitten. 


Mikä tästä aiheesta sitten tekee niin poliittisesti kuuman aiheen ? 


No tietenkin se, että jos tämä Sauli Niinistön ja Jenni Haukion välinen kummisetä insesti tausta pääsee vielä Seiska -lehteen ja Iltalehden / Iltasanomien uusisjuoruihin, niin sehän tietää lopulta Saulin presidentinkampanjalle jo sellaista lokaa, että nämä häntä tukevat miljonäärit ja vuorineuvokset kusee housuunsa. Vaikka  todennäköisesti osa heistä on jo kussutkin. 


Silti vaikka Suomessa tämän koko ääntenlaskujärjestelmän on kaapannut CIA jo ajat sitten, koska Tieto Oyj väärentää lopulta äänet CIA:n tahdon mukaan. Niin siitä huolimatta jotain julkista skandaalia ei enää CIA pysty hiljentämään, koska sellainen voisi jo tuhota Niinistön presidentin jatkokauden.


Oletteko mm. koskaan miettineet sitä, että miksi Saulin ja Jennin välinen seurustelukin salattiin aina häihin asti julkisuudesta hyvin huolellisesti ? 


Jenni Haukion kastetilaisuuden dokumentit ovat myös salattuja, vaikka normaalisti ne ovat aina julkista tietoa jonka kuka tahansa saisi halutessaan nähtäväksi.Miksi miljonäärit ja vuorineuvokset haluavat jälleen Sauli Niinistön presidentiksi ja ovat upottaneet jo miljoonia euroja hänen presidentinvaalikampanjaan? 


Syy tähän miksi nämä Suomen teollisuus ja fasistisukujen rikkaat öykkärit haluavat Sauli Niinistön jälleen presidentiksi johtuu siitä, että koska Niinistö edustaa juuri sitä fasistista haaraa, joka haluaa liittoutua Naton kanssa ja vaarantaa Suomen sisäiset sekä ulkoiset suhteet Venäjään. 


Koska nämä samat rikkaat teollisuus ja fasistisuvut haluavat kääräistä tuolla USA:n armeijan sekä Venäjän välisellä konfliktilla miljoonien voitot sijoittamalla mm. aseiden vientiin.


Joten tämän vuoksi Suomessa ei saisi näiden teollisuus ja fasistiöykkäreiden mielestä olla sellaista presidenttiä, joka uskaltaisi talloa näiden fasistiöykkärien sotasuunnitelmien ja bisneksien varpaille.


Mikäli teitä on yksikään toimittaja joka uskaltaisi kirjoittaa tästä kummisedästä vaietun totuuden, niin tekisitte Suomen kansalle silloin todella suuren palveluksen, jolla varmistettaisiin yksi fasisti pois presidentin jatkokaudelta.


Sillä jokainen poliitikko joka on sekaantunut Naton vaatimuksiin ja vienyt Suomen tämän Naton isäntämaasopimuksen alle ovat syyllistyneet maanpetokseen, joihin tarvittaisiin vielä oma perustuslakituomioistuin.


Suomen päättäjillä oli myös II-maailmansodan aikoihin sama virhe taipua natsi-saksan kanssa yhteistyöhön. Kun nyt tämä vaihtui vain Natoon, mutta pääasiassa samoja sotarikollisia he ovat kuin mitä olivat tuo natsi-saksan valtionjohto.


Mutta nämä suursodista haaveilevat valtionjohtajat ovat usein vielä niin tyhmiä, etteivät he ymmärrä että heidän armeijoidensa miljardituki tulee näiltä yksityisomisteisilta pankeilta. 


Rothschild mm. rahoitti natsi-saksan toiseen maailmansotaan ja nettosi nämä Saksan lopulta maksaneet sotakorvaukset omaan liiviin.


Saksan nykyinen hallinto ei taida myöskään ymmärtää sitä, että jos he tälläkin kerralla aikovat perustaa uuden natsiarmeijan. Joka olisi tällä kerralla EU:n yhteinen armeija, niin siihenkin sotilasbudjetti ja sotabudjetti tulisi jälleen Rothschildien pankkiireilta.


Mutta Suomessa ei missään nimessä saisi olla niin sotahullua presidenttiä, joka alkaisi uskomaan näiden sotahullujen Saksalaisten sekä muiden Nato-maiden johtajien Venäjä vastaisia lauluja.


Sillä se Venäjä on vain näiden tiettyjen pankkiiri rikollisten vihollinen, koska Venäjä ei ole suostunut päästämään näiden pankkiiri rikollisten monikansallisia yhtiöitä ryöstämään mm. Venäjän valtion luonnonvaroja (mm. uraani). 


Tästä on pohmimmillaan kysymys koko Venäjää vastaan olevasta poliittisesta vihan lietsomisesta.


Muutamat kasaarijuutalaiset oligarkkit ryöstivät Neuvostoliitossa omiin taskuihinsa useiden miljardien ruplien omaisuuden ja sen jälkeen kun tuo troikka hajosi lähtivät nämä rosvot häntä koipien välissä karkuun Lontooseen. 
Liikenneministeri Anne Berner on Suomessa tällä hetkellä tällainen rosvo, joka ryöstää rikkaalle Sveitsiläiselle suvulleen Suomen valtionyhtiöitä ja hän oli jopa muutama vuosi sitten brassaillut Sveitsiläisellä lehdessä, kuinka hänen sukunsa oli käärinyt miljoonat taskuihinsa Sveitsin raideliikenteen yksityistämisellä.

Jos ymmärtäisitte edes totuuden siitä, että miten orjien arvossa tämä rikas ja kansoilta ryöstävä eliitti pitää meitä suomalaisiakin veronmaksajia. Niin syntyisi kapina. 


Sillä rosvot eivät voi johtaa Suomea, koska muuten tämä maa tuhotuu lopullisesti kuten tässä on käymässä.
Jos Tasavallan Presidentti Urho Kekkonen sanoi aikanaan kokoomuksesta näin, niin hän oli siinä täysin oikeassa.

Joten kun tämä Sauli Niinistö on Kokoomuksen presidentti, niin tarvitseeko enää ihmetellä että miksi juuri hänen presidenttikaudella Suomi on köyhdytetty niin äärimmilleen kuin koskaan.
Seuraavan kerran kun luet sanomalehdestä, että Saulin kannatus on noussut jo yli 100 prosenttiin. Niin varmaan ymmärrät, että nämä asiat ovat näiden Niinistöä tukevien miljonääri vuorineuvoksien ja muiden teollisuusöykkärien maksettuja valheita.


Koska sanomalehdet tai YLE:n uutiset eivät ole mikään totuuden torvi. Vaan niiden tehtävänä on välittää korruptoituneen valtiovallan poliittista propagandaa, eli poliittisia valheita sekä puolitotuuksia.


Joten voit milloin tahansa lakata uskomasta näihin valtiollisiin valheisiin ja muodostaa oman mielipiteesi yhteiskuntaan jne. 


On aika herätä.


Teemu Vehkala
Lähteet: http://poltto.blogspot.fi/2017/10/sauli-niiniston-kampanjointi-on-suomen.html?spref=fb&m=1

http://sauli-niinisto-salosta.blogspot.fi/2017/01/sauli-niinisto-ja-jenni-haukio-osa-48.html