http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 08, 2018

Toinen Naton pommi-iskun uhreista kuoli


Teksti: Teemu Vehkala

Eilen Tukholmassa metroasemalla tapahtunut Naton pommi-isku tappoi yhden n. 60 vuotiaan ruotsalaisen miehen, joka kuoli vammoihinsa sairaalassa. 

Nyt Ruotsin tiedotusvälineet Expressen sekä Afronbladet väittävät että tämä 60 vuotias mies poimi ensin maasta jotain, joka oli käsikranaatti ja sitten räjähti. Voisiko Ruotslainen mies olla niin tyhmä, että menee avaamaan käsikranaatin sokan irti julkisella metroasemalla ? 

Nato joka tapauksessa uhkaili jo Ruotsin ulkoministeriä menneellä viikolla, joka liittyi siihen kun Nato haluaa Ruotsista suursodan etupiirimaan. Johon taas Ruotsin valtionjohto ei ole vieläkään suostunut, vaikka he vuonna 2016 valtiopäivillään sinetöivät Naton kanssa isäntämaasopimuksen. Tämän saman Naton miehityssopimuksen jonka Suomi myös allekirjoitti 1.9.2014.

Nyt tämän Naton pommi-iskun Ruotsiin tilannut taho (eräät sijoituspankkialan rikolliset) toivovat, että Ruotsissa lisääntyisi julkiseen ja sisäiseen turvallisuuteen liittyvä pelko, jotta Ruotsin puolustusministeriö taipuisi viimein Natolle.

Lähde: http://www.telegraph.co.uk/news/2018/01/07/explosion-swedish-metro-station/