http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, tammikuuta 21, 2018

Tiesitkö että Suomen vaalivilppi on Tieto Oyj:n liikesalaisuusTiesitkö että tämän presidentinvaalienkin äänet sähköisesti varmistavan Tieto Oyj:n liikesalaisuus on aina ollut tässä maassa toteutettava vaalivilppi.


Vielä 2010 Tieto Oyj:n osakkeista 10 % oli Goldman Sachs rikollispankin hallussa. Nyt tämä peräti 14,93 prosentin osake-enemmistö kuuluu ruotsalaiselle Cevian Capital Partners Ltd pääomasijoitusyhtiölle.


Valtaeliitti pelkää sähköistä äänestystä miksi siihen ei olla suostuttu menemään kuin vain Virossa

Rikollinen valtaeliitti on aina pelännyt sähköistä äänestystä, koska se voi pahimmillaan saada aikaan rehellisesti lasketut äänet. Joten tällainen avoin demokratia tulee silloin kieltää kaikilla keinoilla ja tästä syystä mm. Alankomaiden hallitus päätti kieltää sähköiset vaalit. Mutta ainoastaan Virossa tällä hetkellä voi äänestää vaaleissa internetissä.

On silti hävytöntä kuinka me Suomessa annamme näiden vaalien vallankaappaajien kusta meitä silmään ja uskomme siihen, että tuo paperilappuun kynällä raapustettu ääni lasketaan oikein. Vaikka tämä yksityinen it-alan yhtiö Tieto Oyj väärentää CIA:n ohjeistamat loppulaskennan myös presidentin kuin eduskuntavaaleissa.

Vaalivilppi on Tieto Oyj:n liikesalaisuus ja tämän vuoksi tähän ongelmaan ei voida puuttua kuin vasta sen jälkeen kun eduskunnassa tai sen ulkopuolella joku älyää tämän tietoturva uhkan, minkä Tieto Oyj on aiheuttanut koko Suomen demokratialle kaikki nämä vuodet. 

Mistä johtuu tämä Sauli Niinistön raju hypetys mediassa ? 

Syy tähän Sauli Niinistön ylle rakennettuun hypetykseen, joka on enimmäkseen pelkkää mainostoimisto Miltonin sekä CIA:n rahoituksella rakennettua propagandaa on täysin oma syynsä. Koska Sauli nyt sattuu kumartamaan Naton suuntaan ja osaa taitavasti psykopaattina olevansa presidentinvaalien aikaan Natosta eri mieltä.

Hänen tuleva vaalivoittonsa tulee olemaan täysin väärennetty ja tähän vielä todennäköisesti CIA järjestää näytösluonteisen toisen kierroksen. Jotta Suomen kansalaisista vaan ei monet huomaisi tätä harhautusta, että tämä Jenni Haukion kummisetä valittiin toisellekin presidentin kaudelle vilpillisillä vaaleilla.

Sauli Niinistö on presidenttinä vielä vastuussa Naton isäntämaasopimuksen laatimisesta, joka tehtiin vielä eduskunnan selän takana. 

Tällainen teko on presidentiltä maanpetoksellista rikostuomiota vastaava teko. Koska se vaaransi Suomen puolueettomuuden.

Ei ole vielä yhtään sattumaa, että sama Sauli Niinistö harhautti Suomen eduskunnan 90-luvulla laadittaessa EMU-rahaliiton sopimusta. Jolloin sekä Niinistö, että Lipponen huijasivat ettei tämä EMU-sopimus lakkauttaisi Suomen omaa rahaa (markka). 

Nämä vallanhimoiset psykopaatit kun on päästetty CIA:n avustuksella aina ministereiksi asti. Niin heidät on helppo saada lahjomalla vaikka myymään Suomen kaikki voittoa tuottavat valtionyhtiöt. Jos vain nämä vallanhimoiset pyrkyrit saisivat sitä vastaan jonkun vieläkin rahakkaamman suojatyöpaikan ulkomailta mm. sijoituspankeista. Onhan tämä Niinistön Saulikin entinen sijoituspankkiiri.

Suomen vaalilaskentajärjestelmä on uusittava ja sitä varten tarvitsemme avoimet sekä rehelliset vaalit, jotka tulee toteuttaa sähköisesti internetissä äänestämällä. 

Mutta vilppiä ei tule tapahtumaan kunhan tämä vaalilaskentakoneen lähdekoodi on avoin. Jolloin sen muokkaaminen käy hakkereiltakin aika mahdottomaksi ilman että näkyy jälkiä. 

Mutta tällä hetkellä tämän Suomen demokratian ja vaalilaskennan huijareina toimii tämän it-yhtiö Tieto Oyj:n (ent. Tietoenator) yksityinen yritys, jonka firman liikesalaisuus on Suomen demokraattisten vaalien vaalitulosten manipulointi.


Mutta tämän vaalilaskentamanipulaation takana eivät ole nämä muutamat rikkaat Suomalaiset vuorineuvokset. Vaan tätä Suomen poliittisten vaalien manipulaatiota ohjataan aina CIA:lta asti, jonka rahaliikenne tulee mm. Goldman Sachs, JP. Morgan & Chase pankeilta, joiden suurimpia osakkeenomistajia ovat mm. Rockefellerien sekä Rothschildien pankkisuvut.

Nämä rikollissuvut ovat vain kiinnostuneita heidän mm. asebisneksen viennistä. Joten nämä pankkisuvut haluavat silloin Suomeen sellaisen presidentin, joka kumartaa heidän suuntaan ja koska Sauli Niinistö kumartaa Natolle, niin hän on siksi heidän mielestään sopiva presidentti myös jatkokaudelle viis suomalaisten äänestäjien lasketuista äänistä.


Toisaalta täytyy myös muistaa se, että jos äänestämisellä voitaisiin oikeasti vaikuttaa niin silloin se kiellettäisiin. Näin totesi aikanaan kirjailija Mark Twain.

Tämä on täysin totta ja oli Suomeen sitten tulossa kuka tahansa uusi presidentti, niin hän joutuu olemaan joka tapauksessa CIA:n ohjeistuksen alla. Tai muuten hän joutuu hankaluuksiin. 

CIA:n ylivalta näissä valtioiden vallankaappauksissa on siitä syystä huima, koska CIA toimii tämän salaisen maailman valtaeliitin (Illuminati) oikeana kätenä.
Teemu Vehkala