http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 11, 2018

David Icke poistettiin Facebookista


Brittiläinen kirjailija ja erittäin tunnettu luennoitsija David Icke (kuvassa) bannattiin muutama päivä sitten Facebookista pysyvästi, kun hänen yli 700 000 tykkäystä kerännyt tilinsä poistettiin Facebookista.

Sensuurille ei silti Facebook ilmoittanut mitään muuta syytä kuin, että Icke olisi heidän mukaan syyllistynyt Facebookin sääntöjen rikkomiseen. Nyt Icke kehoittaakin seuraajiaan ihan kiusallaan jakamaan tätä seuraavaa kuvaa Facebookissa, jolla painostetaan hänen sensoreitaan perumaan tämä hänen tunnuksensa poisto.Icken luentojen aiheet kun käsittelevät miltei aina tätä eliitin lisko verilinjaa, niin juuri tämän vuoksi hänen luentonsa kiinnostavat ympäri maailman.

Mutta myös tämän vuoksi mies on saanut jopa porttikieltoja aina kaupallisille radiokanaville, jossa hänen ei olla sallittu puhuvan näistä asioista.Icke paljastaa myös todelliset sionistit vallan ytimessä luennoillaan, jonka vuoksi häntä pelätään eniten juuri näissä sionisti valtapiireissä.David Icke Helsingissä 9. lokakuuta 2018

David Icke tulee luennoimaan Helsingissä 9. lokakuuta ja lippuja on vielä saatavillaSuosittelen tuota luentoa jokaiselle joka vähänkään ymmärtää Lontoota ja on näistä asioista edes vähän kiinnostunut.

Suomen korruptoitunut valemedia tulee todennäköisesti Helsingin Sanomien johdolla mustamaalaamaan Icken vierailun Suomessa. Kuten he myös mustamaalasivat aikanaan Rauni-Leena Luukanen-Kildeä sekä Juhan af Grannia. Näitä edelläkävijöitä jotka uskalsivat sivuta näitä ufoja käsitteleviä aiheita luennoillaan sekä Grann dokumenttielokuvissaan.Facebook on jo muuttunut Orwellilaiseksi sensuurikoneistoksi, koska siellä mätkäistään jopa 30 vuorokauden kirjotuskielto vääristä mielipiteistä. 

Mutta bannien pituuteen vaikuttavat mm. se, että onko bannien saaja tunnettu henkilö vai vähemmän tunnetumpi. Tämän vuoksi mm. Ilja Janitskin, Marco de Wit, Pertti Nykänen tai Iljan ent. tiedottaja Tiina Keskimäki saavat miltei koko ajan nauttia näitä 30 vuorokauden mittaisia banneja Facebookkiin. 

Koska nämä Naton kyberkeskuksen/armeijalle työskentelevät Facebook-sensorit luokittelevat heidät jo niin tunnetuiksi ja poliittisesti vaikutusvaltaisiksi henkilöiksi jo noiden MV-lehti kytköksien vuoksi, että heidän turpansa on tukittava Facebookissa pysyvästi. Heidät kun ollaan luokiteltu Facebookissa kyberuhkiksi, jotka täytyy torjua Internet/Facebook-sensuurilla.

Teemu VehkalaLähteet: https://www.davidicke.com/article/449038/facebook-unpublishes-david-ickes-facebook-page

 https://fi.wikipedia.org/wiki/David_Icke