http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, tammikuuta 09, 2018

Suomen Facebook sensuuria johdetaan Tikkakoskelta


Suomen Facebook sensuuria johdetaan tällä hetkellä Tikkakoskella sijaitsevasta viestikoekeskuksesta (ent. viestikoelaitos).

Valtioneuvosto nimitti Facebook sensuuriyksikön johtajaksi yleiskuntaupseeri Jukka Savolaisen.

Mutta julkisessa keskustelussa ei nämä kansanpetturit uskalla puhua, että he sensuroisivat Facebook viestejä ja päivityksiä. Vaan tälle he keksivät kiertoilmaisun hybridiuhka.

Helsingin sörnäisissä sijaitsee tämän hybridikeskuksen pääkonttori, joka on vain heidän johdollinen keskus. Vaikka itse komentoluokan pääkeskus toimii Tikkakoskella, josta johdetaan tätä koko maan kattavaa laitonta internet liikenteen vakoilua.


No miten toimii hybridiuhkien torjuminen Suomessa ? 

Heräsin tänä aamuna jo ennen klo 4:00 joten minun oli helposti aikaa kirjoittaa muutama blogijuttu, joista ensimmäinen kirjoitukseni kohdistui kritiikkiin ja valtiolliseen vastarintaan tästä aktiivimallista.Jännästi sitten heti kun ehdin tätä blogijuttua linkittää vasta kahteen eri ryhmään Facebookissa, niin ruudulle pompahti jo tämä teksti.

Eli tämä aktiivimallia kritisoiva blogijuttu: http://nwohavaintojapromo.blogspot.fi/2018/01/tyolaiset-huomio.html hälytti kyberuhan, joka sitten torjuttiin sillä etten nyt voi viikkoon enää linkittää tätä näihin muihin ryhmiin. 

Koska muuten tämän blogijutun lukijoita saattaisi tulla jopa kymmeniätuhansia lisää Facebookin ryhmiin linkittämisen johdosta. 

Sillä en voisi uskoa siihen, että SUPO:lla riittäisi resurssit siihen, että heillä olisi aina aamuyölläkin kofeiinipäissään joku kuulapää entinen poliisi päivystämässä juuri tämänkin allekirjoittaneen blogistin internet liikennettä ja dataa. Jotta tämä kuulapää poliisi ehtii jo minuutin sisällä  painaa viikon kirjoituskiellon päälle Facebookkiin. 

Mutta Suomen armeijalta ja puolustusvoimilta kyllä löytyy rajattomasti rahaa tällaiseen laittoman internet Orwell sensuuriin, jota he itse nimittävät kyberuhkien torjunnaksi. 

Mutta tämä internet liikenteen sensurointihanke on tullut suoraan Natolta ja CIA:lta tänne Eurooppaan ja aina Suomeen asti.

Näistä nettikirjoituksista ylivoimaisesti luetuimmat ovat olleet Presidentti Sauli Niinistön kummisetä kirjoitukset, jotka  saavuttavat jokainen kerta jo yli 20 000 lukijaa yhden päivän aikana, joiden salamannopea leviäminen tapahtuu juuri Facebookissa.

Mutta jos sitten rekisteröit itsellesi toisen vara tunnuksen Facebookkiin, niin nyt Facebook on ryhtynyt jo natsi-saksan aikaiselle linjalle ja vaatii jo omakuvaa, jonka he ensin tarkistavat jonka jälkeen vasta voit kirjautua tuolle tuoreelle tilillesi. Sillä edes puhelinnumeron vahvistaminen ei enää riitä henkilöllisyytesi todistamiseksi.Facebook kun on tarkka siitä, että jos olet saanut tuonne fasistikirjaan kirjoituskieltoa, että tuo rangaistus ja sananvapauden rajoittaminen myöskin pitää tuon ajan jakson kiinni.No kun tunnetusti en näitä Facebookin natsi-saksasta opittuja yhteisönormeja kunnioita, niin lähetin heillä tällaisen muka omakuvan tarkistettavaksi. 

Katsokoot nämä umpikierot fasistit peilistä itseään.Tämä Facebookin perustajaksi itsensä huijarina nimennyt Mark Zuckerberg ei taida oikein ymmärtää sitä, että jos hän sallii Facebookin kehittyvän aina lopulta Orwellilaiseksi valvontajärjestelmäksi, joka vaatii lopulta käyttäjältä silmäskannerilla tunnistuksen. Niin lopulta tällainen kehitys tulee tuhoamaan koko Facebookin ja sen paikan ottaa jokin toinen sosiaalinen media.

Tämä kaikki Facebookin fasistinen Orwell kehitys johtuu siitä, että koska Facebookin omistajiin lukeutuvat mm. Rockefellerien pankkisuku.

Huhutaanhan että Zuckerberg olisi David Rockefellerin pojan poika.
Olisi sentään Facebookilta myös aiheellista jos he jo viimein lisäisivät tämän yhden sanan tähän sensuuri viestiin. Eli kertoisi että bannien syy oli poliittinen, joka se jokaisella kerralla on.

Tämän profiilikuvan voi myös vaihtaa tämän viikon ajaksi, jolla ilmaisee tästä Facebookin fasistisesta linjasta heidän poliittiseen sananvapauteen. Vai onko tämä some muuttunut jo Kokoomuskirjaksi ?

Teemu Vehkala