http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 22, 2017

Vapaamuurarien Nimrodin vala


Vapaamuurarit käyttävät toiminnan salaamiseen Nimrodin valaa, jonka jokainen oppiasteeltaan tarpeeksi korkealle noussut vapaamuurari joutuu tekemään.

Minä ________ (ehdokkaan nimi) ElShaddain (Kaikkivaltias Jumala) ja tämän palvottavan vapaamuurarien seuran läsnä ollessa lupaan ja julistan etten tämän jälkeen koskaan, millään toimella tai olosuhteissa suoraan tai epäsuorasti kirjoita, merkitse, julkaise, paljasta tai tee tiettäväksi mitään osaa tai osia ammattisalaisuuksista, etuoikeuksista tai vapaamuurari veljeskunnan ja yhteyden neuvotteluista, jota tiedän tai tämän jälkeen tehdään minulle tiettäväksi.

Tämän suuren valan rikkomisen rangaistus on henkeni menettäminen.

Minuun voidaan leimata petturin merkki ja tappaa kuristamalla muinaisten tapojen mukaisesti ja ruumiini haudataan kovaan meren hiekkaan köyden mitan päähän rannasta, josta vuorovesi säännöllisesti laskeutuu ja virtaa kahdesti kahdenkymmenenneljän tunnin aikana, niin ettei sieluni saa lepoa öin ja päivin.


Vapaamuurarit kaikkea muutakin kuin vain rikkaiden herrojen sisäinen selänpesukerho

Vaikka näistä vapaamuurareista yleisesti luullaan, etteivät ne olisi kuin vain pelkkä harmiton kilta ry:n kaltainen varakkaiden herrojen selänpesukerho niin tämä kyllä ei pidä paikkaansa. Sillä vapaamuurarit toimivat niin, että ne ovat soluttautuneet jokaisen suuren kaupungin johtoon ja myöntävät vain toisille veljille suuria etuja. 

Näihin vapaamuurarien luontaisetuihin kuuluvat olennaisesti kaupunginjohtajien tasoiset huippuvirat sekä poliitikkojen keskuudessa vapaamuurari statuksella saa helpommin poliittisia suojatyöpaikkoja (palkkiovirat).

Suomen evankelisluterisen kirkon johdossa istuu myös paljon vapaamuurareita ja yllättäen kukaan heistä ei ole valmis puhumaan tai kommentoimaan siitä mitään, että onko ylipäänsä moraalista toimia samaan aikaan korkeassa pappisvirasa ja samalla palvoa saatanaa (Lucifer) Suomen vapaamuurarilooseissa.


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on kiistänyt vapaamuurariutensa, vaikka on samalla paljastanut olevansa erään Helsingissä tilojaan pitävän Konstantinus ritarikunnan suurmestari.  Kuinka tyhmänä hän oikein luulee meitä pitävänsä ? 


 Tämän kyseisen Konstantinus ritarikunnan mitalissa roikkuu ns. kaksipäinen kotka joka on yhdistettynä temppeliritareiden punaiseen ristiin sekä Paavin hiippaan sekä Vatikaanin Chi Rho -symboliin. 

Kaikkien näiden ritarikuntien juuret ovat Temppeliherrain ritarikunnassa, josta tämä organisaatio oli oman aikansa versio vapaamuurareista. Vaikka lopulta 1307 Rankan kuningas Filip IV järjesti perjantain 13. päivän näytöksen, jolloin tempperiritareja vangittiin suuressa joukkoratsiassa ja heidän suurmestarinsa Jacques de Molay poltettiin roviolla. Jolloin hän kirosi samalla Paavin ja vannoi että näkevät Paavin kanssa vielä helvetissä. No silloinen Paavi kuoli vain alle vuoden tuosta kirouksen langettamisesta. 

Mutta vaikka Ranskan kuningashalinto yritti kitkeä temppeliherrain ritarikunnat pois kartalta niin temppeliherrojen toiminta jatkui valitettavasti edelleen Portugalissa. Mutta se alkoi vaan toimia siellä eri nimellä.

Nykyajalle tultaessa näihin temppeliritarijärjestöihin kantautuvat vapaamuurarijärjestöt ovat kahmineet itselleen lähes rajattoman määrän valtaa. 

Vatikaani edustaa tämän salaseura kompleksin sisällä hyvin korkealle edustettua asemaa, jonka vuoksi Paavilla on vieläkin varaa huudella monikulttuurisen Euroopan puolesta. Vaikka täällä jo leikataan ihmisten kurkkuja auki keskellä päivää.

Sillä tämä Vatikaanin poliittinen johto/eliitti koostuu itse näistä samoista langenneista miehistä, joiden palvoma jumala on Lucifer. Jolloin tämä osoittaa sen, että silloin koko Vatikaanin julkisuuskuva on pelkkä härski kulissi.

Lisäksi kun Vatikaanin sisällä toimivista kaardinaaleista suurin osa on nuoria alaikäisiä poikia seksuaalisesti hyväksikäytäviä pedofiileja, niin tämä kertoo jo kaiken tästä kardinaalisesta peite-pellejärjestöstä.

Vapaamuurarit ovat kautta aikojen perustaneet valtansa tuolle heidän keksinäiselle korruptiolle, josta ei tuon salajärjestön sisällä voi kieltäytyä. Sillä jokainen vapaamuurari sitoutuu noudattamaan tämän korruptoituneen kerhon sääntöjä.

Mutta koska vapaamuurariveljiä on myös koko Suomen oikeuslaitos pullollaan ja heitä istuu aina tuomareissa, poliisiylijohdossa sekä lakimiesliitossa. Niin tämä kertoo totuuden siitä, etteivät nämä valkokauluspsykopaatit oikein pelaa kuin vain omaan ja yhteiseen maaliinsa.

Heitä kiehtoo vain valta sekä raha. Mutta koska he ovat satanisteja, niin he uskottelevat että tämä kaikki materian palvonta sekä rahavallalle kumartaminen on Luciferin heille antamaa.

Mutta vapaamuurarijärjestön sisällä tämä oppiaste sisältö on silti salattu niin, etteivät esimerkiksi oppiasteen muurarit tiedä mitään mitä ylempien asteiden vapaamuurariveljet puuhaavat. Jonka vuoksi tähän järjestöön on saattanut liittyä vaikka mitä Lestadiolaisia liikemiehiä. Joille sitten lopulta tuon 33-asteen saavuttamisen jälkeen kerrotaan totuus, ettei tässä ollutkaan kyse mistään kristilliseen moraaliin ja etiikkaan kuuluvasta hyväntekeväisyysjärjestöstä.Entinen vapamuurari Juhani Julin, joka toimi HOK Elannon johdossa erosi lopulta tästä korruptoituneesta herrakerhosta koska hänen moraalinsa ei kestänyt tätä sen sisällä vaikuttavaa satanismia.

Mutta vuonna 2011 Julin uskaltautui menemään kristillisen tv-kanava TV7:n vieraaksi, jossa hän alkoi sitten paljastamaan tämän vapaamuurarikultin salaisuuksia.

Julin luuli aluksi, että kyse oli kristillisestä ja eettisesti kasvattavasta järjestöstä. Mutta kun hän saavutti siellä 33-asteen, niin hänelle lopulta selvisi että tämän vapaamuurarikultin jumala onki Lucifer. Eli tämä toiminta rakentui vain salaisuuksien ympärille, jotka kuului näille tietyille asteille.

Julin myös vetosi Suomen piispoihin että kuinka Suomen ev. lut kirkon ei tulisi olla tekemisissä tämän vapaamuurarijärjestöjen kanssa. Mutta silti edelleen Suomen evankelisluterisen pappisjohdossa istuu lukuisia vapaamuurareita.

Tästä TV7 vierailusta ei ehtinyt kulua edes kuukautta, niin Julin löytyi kuolleena kesämökiltään kaatuneen mönkijän alta. Julin oli myös vapaamuurarina joutunut tekemään Nimrodin valan.

Vapaamuurarien entinen suurmestari Albert Pike totesi jo satoja vuosia sitten näin; "Vapaamuurarius tietoisesti johtaa harhaan vapaamuuraritasojen alempien tasojen vapaamuurareita". 

Lähteet: http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.com/2014/11/senaatintori-osa-2-ulrika-eleonoran.html

https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/entinen-vapaamuurari-vetosi-piispoihin-viimeiseen-saakka/