http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, elokuuta 23, 2017

Turun terroriteko oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö


Teksti: Teemu Vehkala

Turun viime viikolla tehty terroriteko, jossa marokkolaismiehet puukottivat hengiltä 2 naista oli sisäministeriön tilaama mittatilaustyö. Koska tiedustelulaki oli saatava läpi keinolla millä hyvänsä.

Pansion vastaanottokeskuksessa nimittäin henkilökunta kiinnitti jo aiemmin huomiota pääepäillyn puukottajan käyttäytymiseen. Kun hänellä oli tapana kuunnella puhelimestaan Islamilaisia radikaalisaarnoja.

Hän puhui suomalaisista vääräuskoisina (kuffar) ja kyseli muilta neuvoja, että miten Isisiin voisi liittyä.

Yhdelle vastaanottokeskuksssa asuvalle hän oli kertonut tappanensa jo yhden henkilön asuessaan marokossa. Mutta hänellä oli tapana myös Suomessa kiivastuessaan lähetellä henkilöille tappouhkauksia. 

Nämä saivat Pansion vastaanottokeskuksen henkilökunnan ottamaan yhteyttä poliisiin, josta tämä tieto ohjattiin SUPO:lle alkuvuodesta. Mutta SUPO ei nähnyt näissä tiedoissa mitään terroriuhkaan viittaavaa, Joten tämän vuoksi Turun puukottaja jätettiin kokonaan pois potentiaalisten Suomessa oleskelevien terroristien poliisin seurantalistalta.


Pääepäillyllä oli tatuointeja joita hän yritti peittää pitkähihaisella paidalla, joka on muutenkin hyvin epätavallista islamilaisilla miehillä. 


Siitä Suomen toimittajat eivät kuitenkaan kertoneet, että mikä tatuointi tällä pääepäillyllä oli kehossaan. Koska se oli Craftin ammattisotilaiden korvamerkki.

Marokossa heitä on koulutettu viime vuosina yhä enemmän mm. Mossadin toimesta ja juuri näitä miehiä käytetään länsimaissa organisoiduissa terrori-iskuissa päätekijöinä.


Kuka suojelee suomalaisia ISIS prikaatilta ? 

Suomen vastaanottokeskuksista on jo yli 2000 paperitonta ja laitonta maahantunkeutujaa kadonnut. 

He ovat tätä ISIS taistelijoiden ryhmää, jotka tulivat 2 vuotta sitten tänne tekeytyen turvapaikanhakijoiksi. Heistä vielä lähes jokainen yli kolmekymmentävuotiaskin valehteli olevansa vain 17 vuotias, jota saisi paljon helpommin täällä oleskeluluvan.

Mikäli tämä nyt maan alle kadonnut ISIS prikaati päätetäänkin aseistaa raskailla aseilla ja heidät päästetään murhaamaan suomalaiskaupunkien ihmisiä. Niin luuletteko että joku liikkuva poliisi pystyy enää torjumaan enää tällaista sisäistä uhkaa ? 

Mikäli tällainen laajempi konflikti sattuisi, niin siitä olisi seurausta koko maan sisäisen turvallistilanteen luisumista aina sisällissotaan.

Tämä tietäisi myös sitä, että kaikki kansalaisoikeudet murenisivat tuon poikkeustilan myötä ja Suomen hallinto aloittaisi myös tämän varjolla riisumaan suomalaisten oikeusturvaa sekä sananvapaudellisia oikeuksia.

Sisäministeriö tilasi Turun joukkomurhan mittatilaustyönä ja tämän takana oli aina Marokkoon asti kulkevat yhteydet, jossa nämä Jihadistit saavat Craftilta (ent. Blackwater) koulutuksensa Mossadin alaisuudessa.

Suomen sisäministeriö lähetti myös pari kolme vuotta sitten salaisen kyselyn jokaiseen hautaustoimistoon. Siinä kysyttiin ja selvitettiin sitä, että paljonko näistä Suomen hautaustoimistoista löytyy yhteensä hauta-arkkuja. Joten tämä kertoo jo sen, että tuolloin jo sisäministeriö valmisteli laajempaa kansanmurhaa täällä Suomessa johon tiettävästi nämä lähi-idästä tänne tuodut ISIS terroristit aiotaan lanseerata.

Ottaen vielä huomioon Suomen synkän historian 1917-1918 verisestä sisällissodasta, jolloin silloinen rikas suomenruotsalainen eliitti toi aina Saksasta asti itselleen yksityisen armeijan murhaamaan suomalaisia. 

He yrittivät tuolloin tehdä kaikkensa sen eteen, ettei Suomesta olisi tullut vapaa ja itsenäinen. Koska tänne oli määrä tulla valtaan Saksalainen kuningas ja kaikki valta siirtyä Saksan alaisuuteen.

Tätä ei kuitenkaan käynyt, koska Saksa hävisi lopulta I-maailmansodan. 

Tämä katkeroitti tätä rikasta suomenruotsalaista eliittiä todella paljon ja nämä rikkaat fasistisuvut ovat noista ajoista lähtien syvästi vihanneet Suomen valtion itsenäisyyttä. 

Mutta tultaessa jo näihin aikoihin jolloin Suomen itsenäisyys ajettiin EU:n armoille. Niin tässä Euroopan unionin kommunistisessa valtajärjestelmässä ei enää Suomella ole tätä entistä itsenäisyyttään. Mutta tämä seuraava askel on jo sitten Saksan johtaman liittovaltion perustaminen, johon Suomi ollaan jo kenraalien johdolla luvattu liittyä kansalaisilta kysymättä.

Joten mitä todennäköisimmin tämä ISIS prikaatillinen terroristeja tuotiin tänne Suomeen näiden samojen fasistisukujen toimesta, jotka tänne toivat 1917-1918 vuosina Saksan jääkärit omaksi suojeluskunnakseen tappamaan suomalaisia.

Sillä nämä rikkaat fasistisuvut eivät ole mitään isänmaallisia, koska he ovat aina kumartaneet vain Saksaan päin.

Suomen alkuperäisväestön he näkevät liian vaaralliseksi heille, koska heiltä löytyy vieläkin tätä kansallisidentiteettiä puolustavaa asennetta. Joka on sitten murskattava haittamaahanmuutolla sekä tuoda sen varjolla myös tänne näitä lähi-idästä tuotuja sotarikollisia ISIS taistelijoineen.

Ja valitettavasti Suomen tämän hetkinen sisäministeriö edustaa näiden samojen rikkaiden fasistisukujen rajat auki politiikkaa. Joka tukee samalla ISIS terrorismia Suomessa. Vaikka esittää julkisuudessa tekevänsä sille jotain. 

Mutta sisäministeriö ei tee tämän varjolla kuin vain kiristä lisää Suomen kansalaisten perusoikeuksia vähentäviä lakeja, joihin tämä tiedustelulaki nyt Turun tapauksen osalta kuuluu.

Sisäministeri Paula Risikko sekä hänen edeltäjänsä Petteri Orpo ovat täydellisesti epäonnistuneet työssään ja Risikko kuuluisi erottaa välittömästi virastaan tämän Turun tapauksen johdosta. 

Mutta koska sisäministeriö odotti tällaisen terroriteon toteutumista, jotta tämä tiedustelulaki saataisiin vietyä keinolla millä hyvänsä läpi. Tästähän pääministeri Juha Sipilä oikein toivoi tämän tiedustelulain menevän pikaisella ja poikkeuksellisen nopealla aikatautulla lävitse. Joten tämä hallitushan on sitten kansanmurhaajia täynnä, jos Turun joukkomurhalla saatiin tämä tiedustelulaki läpi.


Sisäministeriö valmistautuu jo hybridisotaan ? 

Tämä pari kolme vuotta sitten kaikkiin Suomen hautaustoimistoihin lähetetty salainen sisäministeriön kysely liittyy mitä todennäköisimmin tähän Suomen hallinnon haluamaan hybridisotaan. Joka olisi toteutuessaan mitä tod. juuri paperittomien ja maan alle vastaanottokeskuksista kadonneiden ISIS terroristien sekä Suomen armeijasta värvättyjen erikoisjoukkojen välinen hybridisota.

Tällainen skenaario tulisi olemaan äärimmäisen vaarallinen Suomalaisia kohtaan, koska silloin näitä aseellisia joukkomurhia saattaisi tapahtua ISIS taistelijoiden johdosta lähes viikottain eri puolilla Suomea. Kun Suomen ostoskeskuksissa ei ole kuin vasta viime viikonlopusta lähtien nähty konepistoolein varustettuja poliiseja.

Mutta Suomen poliisin kapasiteetti ei riitä siihen, että poliisin erikoisjoukoista koostuva Karhu-ryhmä lähetettäisiin jokaiseen Suomen suurempaan kauppakeskukseen pitämään yllä julkista turvallisuutta.

Joten jos tällainen hybridisota syttyisi Suomen sisällä ISIS prikaatin ja Suomen armeijan välillä. Niin siitä saattaisi tulla todella veristä ja pahaa jälkeä mm. siviiliuhrien osalta. Jota tosiaankin nämä Suomen samat pahat fasistisuvut haluavat saada täällä aikaan. Jota he myös 1918 sisällissodan aikana saivat täällä aikaan.

Wall Streetillä vaikuttavat rahanpesupankit taas näkevät tämän hybridisodan keinona päästä stabiloimaan nämä EU-maat, joiden sisällä vaikuttaa vielä vahvat pyrkimykset päästä ulos EU:sta.

Mutta koska Suomella nyt vaan sattuu meistä Euroopan maista olemaan eniten yhteistä rajalinjaa Venäjän kanssa. Niin tästä sillanpääasemasta NATO ja Saksan armeija ei siksi suostu luopumaan mistään hinnasta.

Joten jo senkin vuoksi tämä ISIS taistelijoiden reservi täällä saattaa liittyä tähän asiaan varsin olennaisesti.

En tarkoita sitä, että nämä hullut NATO:n kenraalit saisivat ISIS jihadisteista tulivoimaa Venäjää vastaan. 

Sillä kyllä nämä ISIS terroristit on tänne Suomeen solutettu ihan vain sen verukkeella, että sisäminsteriö voisi näiden terrori-iskujen varjolla viedä meiltä kaikilta suomalaisilta meille kuuluvat perusoikeudet pois.

Mutta vaikka olemme jo siirtyneet maana tuohon ISIS terrorismin aikaan. Niin pelolle ei silti pidä antaa yliotetta. Koska muuten taas annat näille korruptoituneille ja kieroille vallanpitäjille henkisen yliotteen.

Suomen lehdistökin on tällä hetkellä lähes pakotettu syöttämään Turun tapaukseen liittyvää propagandaa kellon ympäri, jotta suomalaiset saadaan pysymään tässä valtaeliitin haluamassa pelon ilmapiirissä. 

Tässä pelon ilmapiirissä on hyvin helppo hallita suuria ihmismassoja.

Joten mikäli vaan pystyt olemaan neutraali näiden aikojen keskellä niin sen parempi. Mutta vieläkin parempi juttu on se, että jos kykenet kertomaan totuuden näiden aikojen keskellä. Sillä totuus se vasta onkin tälle jos kädet veressä olevalle sisäministeriöllekin täyttä myrkkyä.


Ilja Janitskinkin mm. istuu tällä hetkellä syyttömänä Andorran vankilassa tämän vuoksi, koska hän ei suostunut hiljenemään edes lahjonnalla jota demarit hänelle yritti vuosia sitten.

Joten onko totuuden kertominen sellainen asia, että sen vuoksi voisi joutua jopa vankilaan tai mielisairaalaan pakkohoitoon poliittisista syistä ?

Ilja tapauksessa vielä häntä olisi voitu kuulustella internet-yhteyden välityksellä, mutta se ei käynyt Pasilan poliisille. Mutta taas tämän Turun puukottajan kohdalla tuo vangitsemisoikeudenkäynti pystyttiin pitämään internet-yhteyden välityksellä, koska pääepäilty oli vielä sairaalahoidossa.

Eli tämä jo kertoo kaiken oleellisen siitä kuinka Suomen nykyinen korruptoitunut hallinto paapoo terroristeja ja taas vainoaa näitä totuutta puolustelevia henkilöitä kuten Ilja Janitskinia. Vaikka vielä todennäköisesti tähän Janitskinin vainoon on upotettu jo yli miljoona euroa Suomen veronmaksajien rahoja. Onhan tähän Janitskinin luovutuspyyntöön jopa ministeri Anne Berner sekaantunut.

Elämme Suomessa tällä hetkellä jo niitä aikoja, jolloin nämä poliittiset mielipidevainot alkavat hipoa jo järjettömiä lukemia. Kun nyt Turun Sanomat kirjoittaa, että kuinka pelkästä Facebook tykkäyksestä voit joutua rikossyytteesee vihapuheesta.

Eli ajatusrikos on jo nyt Suomen korruptoituneella lehdistöllä esillä ja nämä raukkamaiset valtaeliitin kätyrit toimittajineen pistetään sitten asialle informoimaan meitä kansalaisia. Ettemme vaan erehdy enää esittämään omia mielipiteitämme internetissä. Koska muuten sinä voisit jatkossa saada rikossyytteen laittomasta vihapuheesta, vihatykkäyksestä, vihakuvan jakamisesta jne. 

Vaikka ainoa totuus on se tämän takana, että vain tämä korruptoitunut ja rikas valtaeliitti on vihainen siitä ettei se ole kyennyt vieläkää murskaamaan internetin sananvapautta.

He kun haluaisivat tehdä internetistä samanlaisen toosan kuin televisiosta, ettet enää voisi päättää edes sitä mille internet sivuille seuraavaksi menet. Joten tämä ehkä hieman valottaa näiden vallasta sokeutuneiden psykopaattien kontrollifriikkimäisiä paniikkioireita.

Sillä itseasiassa tämä koko terrorismi on vain seurausta tästä ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden sisällä tapahtuvasta suuresta muutoksesta, jossa yksilötietoisuus vahvenee koko ajan. 

Eli mitä enemmän ihmiset löytävät tuon oman todellisen itsensä ja oppivat ajattelemaan itse. Niin tämä taas luo maailmasta yhä vapaamman paikan elää ja olla. 

Mutta tällainen kehitys nähdään tämän kontrollifriikin ja sairaan valtaeliitin puolella heidän valtaansa uhkaavaksi tekijäksi. Joten tämän vuoksi he ottivat jo aikoja sitten käyttöönsä tällaisen aseen kuin terrorismi. Jota he nyt sitten epätoivoissaan käyttävät meitä vastaan alistaakseen meitä pelolla. 


Pankkiiri Björn "Nalle" Wahlrooskin puhui tänä keväänä tästä samasta asiasta mutta pankkiirien kapulakielellä. Hän totesi Talouselämä lehdelle, että maailma ei pysy tasapainossa ilman pelotetta. Ilman vastavoimaa mikä tahansa voima voi kasvaa liian suureksi.

Mikä paljasti jo sen, että kuinka nämä eräät pankit tarvitsevat maailmassa tuota jatkuvaa pelotetta (terrorismi). Joka on vastavoima tälle toiselle positiiviselle vastavoimalle = rakkaus/positiivisuus/iloisuus/onnellisuus jne.

Kun se karu todellisuus tämän pankkisektorien mafian taustalla on se, että kuinka jopa Nordean pankki toimii ISIS terroristijärjestön sijoittajana. Mikä kertoo siitä, että kuinka tässä valtionterrorismissa liikkuu todella suuret rahasummat taustalla.

Vaan ei niinkään, että nämä Jihadistit olisivat pankkien lahjomia miljonäärejä. Vaan se että kuinka näiden terroritekojen avulla voidaan heilutella pörssikursseja alas. Jolloin taas nämä sijoituspankkien konnat osaavat shortata pörssistä miljardivoitot näiden terrori-iskujen varjolla itselleen.

Lähteet: https://yle.fi/uutiset/3-9792084

https://www.moroccoworldnews.com/2016/01/177783/moroccan-french-intellectual-says-mossad-operates-in-morocco/