http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 19, 2017

Suomi ajautui kohti poikkeustilaa (hybridisodat)


Teksti: Teemu Vehkala

On vain vuorokausi kulunut eilisestä Turun torin veitsi välikohtauksesta, niin tänään jo Helsingin keskustassa sijaitsevassa Kampin keskuksessa partioi konepistoolein varustautuneet poliisivirkamiehet.

Tämä kaikki on nyt tätä Suomen tulevaa katukuvaa, joka kuuluu tämän NATO-juntan ajaman hybridisodan yleiskuvaan.

Kaikki tämä kehitys tulee johtamaan yhä enemmän siihen, että kaikki yksilönvapaudet poistuu näiden lähi vuosien aikana, kun tulevat hallinnot nostavat tätä terrorivalmiutta. Koska niiden varjolla riisutaan jokainen kerta suomalaisten perusoikeuksia sekä sananvapautta.

Sipilän hallinto halusi Juhan itsensä pyynnöstä nopeutetulla aikataululla läpi tiedustelulain. Mutta se suurempi paukku perusoikeudellisiin uudistuksiin on sitten tämä julkisten kokoontumisten lopullinen kielto. Jollainen oli viimeksi täällä voimassa vuonna 1918.

Kaikki tämä Turun keskustassa tapahtunut välikohtaus on vasta alkua sille mitä on vielä luvassa. Sillä Suomen sisäministeriö on valehdellut meille kaikki nämä vuodet. Koska sisäministeriö lähetti jo 2015 syksyllä salaisen kyselyn Suomen kaikkiin hautaustoimistoihin, että paljonko Suomesta löytyy yhteensä ruumishuoneilta tilaa. Joten he varautuivat jo tuolloin laajempaan ISIS taistelijoiden ja Suomalaisten väliseen sisällissotaan.

Sisäministeriön kädet ovat nyt veressä ja jos he vielä jatkavat tätä valehteluaan meille Suomalaisille, niin silloin tämä tilanne pahenee entisestään.

Mutta samalla myös tämä vihervasemmistolainen äärisuvakismi jatkaa kasvuaan, koska rasismi. 

Sillä tämä väestö on aivopesty yhtä voimakkaasti kuin joku kiihkoileva lestadiolainen näkee kaikkialla helvetin ja tuomitsee samalla jopa lähimmäiset helvettiin, jos he eivät usko samaan jeesukseen ja jumalaan kuin he. 

Sillä tällainen arvomaailma on hyvin lähellä myös tuota ääri-islamilaisten Jihadistien aivopesua, jossa kehoitetaan ja yllytetään tappamaan vääräuskoisia. Vaikka nämä äärisuvakit tyytyvät vain näkemään rasiteja jopa kadun lyhtypylväissäkin, jos ne ovat satuttu maalaamaan ruskeaksi. 

George Soros sekä nämä muut ISIS sijoittajat ovat odottaneet kieli pitkällä tätä päivää jolloin nämä väkivaltaiset ISIS/ISIL terroristien tekemät julkiset joukkomurhat tulevat lisääntymään Euroopassa. Koska tämän operaation taustalla vaikuttaa vahvasti Saksan ajaman NATO-juntan päämäärä EU:n yhteisestä liittovaltiosta ja sen sisälle on vielä määrä rakentaa yhteinen armeija. 

Tästä yhteisestä armeijasta presidentti Sauli Niinistö on jo saarnannut mm. Ranskan terrori-iskujen aikana ja tulee saarnaamaan nyt tämänkin Turun välikohtauksen jälkeen.

Mutta nämä äärisuvakismilla sekä muilla harhautus-ideologioilla aivopestyt massat eivät näe nyt että susi (NATO) on puettu lampaan (EU:n yhteinen puolustus/armeija) vaatteisiin. 

He kun luulevat että tämä NATO turvaa meidän kaikkien turvallisuuden, vaikka tämä NATO on 60-luvulta lähtien murhannut viattomia siviilejä pitkin eurooppaa Operaatio Gladion aikoina. 

Lisäksi tämä USA:n tiedustelupalvelun sekä Israelin Mossadin kouluttamat ammattitappajat Craft (ent. Blackwater) kuuluvat myös näiden EU-maiden ISIS/ISIL operaatioiden soluihin. Mutta näitä soluja johdetaan NATO:n kenraalikabinettien tasolta.

Kaiken tämän taustalla on tämän pankkiirien eliitin tavoite saada aikaan EU-maissa yhteinen kriisi tietoisuus, jolla massat harhautetaan tuolla joukkoihin ohjelmoidulla pelolla sokeaksi, kun tämä eliitti tulee lakkauttamaan julkisen kokoontumisvapauden jonka jälkeen mielenosoitukset tullaan kerta toisensa jälkeen kieltämään. Itse asiassa tästähän näimme jo varaslähdön Helsingin rautatieaseman SE-leirin osalta.

Perussuomalaiset laittoivat jo kokoontumislain muutosehdotuksen, jossa he ehdottivat mielenosoitusleirien kieltoa klo 22.00-6.00 väliselle ajalle.

Tämä oli selvästi kaavailtu Suomi Ensin mielenosoitusta vastaan, joka ollaan nähty Perussuomalaisten sisällä heitä uhkaavaksi poliittiseksi uhaksi. 

Mutta ent. Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini teki jo Vatikaanin määräyksestä sen, että hän sai tuon henkilökulttinsa ympärillä olevia kansanedustajia sekä ministereitä peräti yli 20 loikkaamaan Perussuomalaisista pois ja perustamaan oman eduskuntaryhmän.

Soinilla ei tässä ollut enää mitään menetettävää, koska hän oli jo tuon pankin palkintoviran saanut jo tuolloin 2015 hallitusneuvotteluissa. Muttei hän sitä vieläkään kehtaa sanoa, että on lähdössä pois Suomen politiikasta 2018 kesällä.

Sisäministeri Paula Risikko sekä edellinen sisäministeri Petteri Orpo ei kuitenkaan voinut sulkea rajoja, koska rajojen aukaisemiskäsky tuli paljon ylempää vuonna 2015.

Sillä tuon ylemmän poliittisen tason eliitin käskyttäjillä on tapana vielä käyttää kiristysaseenaan poliitikkojen kiristystä, johon kuuluu mm. ministerien pedofilian paljastaminen. 

Tämä on myös Yhdysvalloissa hyvin yleinen poliittisten kulissin takainen kiristyskeino, mutta kovemmat keinot uhkailussa on sitten ihan poliitikkojen tai ministerien läheisten hengellä uhkailu. Sillä tätä globalistista politiikka sirkusta sekä pörssikursseja heilutteleva sionistipankkiirien klubi koostuu hyvin vaarallisista sekä arkitodellisuudesta vieraantuneista nilkeistä. 

He rahoittivat 9/11 terrori-iskut, Madridin pommi-iskut, Nizzan iskun, Berliinin iskun, Ranskan 2015 terrori-iskut sekä myös nämä juuri Barcelonassa tapahtuneet ihmisten yliajot.

Mutta nämä pankkiirit vielä tämän lisäksi tekevät näillä veren vuodatuksilla raakaa bisnestä, koska näillä veriteoilla saadaan Wall Streetinkin pörssien indeksi hetkellisesti ennätys alas.

Suomalainen ei voi voittaa lotossa, jos hän tilaa joukkomurhan kadulla. Mutta nämä kasaarijuutalaiset pankkiirit voivat tehdä helposti miljardien voitot pörssissä, jos he saavat vuodatettua verta jossain EU-maan kaupungissa näillä terrori teoilla. 

Sillä kyse kun on murhanhimoisista psykopaateista, joilta puuttuu kokonaan empatiakyky ja nämä samat tahot murhasivat jo Babyloniankin aikana pikkulapsia omissa salaisissa rituaaleissaan. Mutta ei näiden ihmishirviöiden tavat ole minnekään muuttuneet. 

Maailman valta on kuin huume näille tyranneille, jotka ovat riippuvaisia tästä globalistisesta vallasta kuin pahimmassa huumekoukussa oleva heroinisti.

Näitä kansallisvaltioita tuhoavia pankkiireja ei niinkään raha kiinnosta, vaan heitä kiinnostaa enemmän eri maiden luonnonvarat, jotka tuottavat voittoa. Mutta myös sodat ovat hyvin riskitöntä voittoa, minkä johdosta USA:n armeija käy loputtomia sotia näille pankkiirien loisille.

Mutta me emme saa altistua näiden ahneiden sekä murhanhimoisten pelureiden jekuille. Koska heidän ainoa aseensa tätä ihmiskuntaa vastaan on pelon lietsominen. 

Mutta tämän pelon vastakohta on rakkaus ja sen voima näitä psykopaatteja sen sijaan pelottaa enemmän kuin koskaan, koska valo on yli 1000 kertaa voimakkaampaa kuin pimeys.
 


Lähteet: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005333053.html