http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 10, 2017

Pks-seudun lähijunissa jaettu rikokseen yllyttävää propagandaa


Pääkaupunkiseudun lähijunissa on viime aikoina tavattu tällaisia rikokseen yllyttäviä propaganda lappuja, joiden sisältö muistuttaa hyvin paljon Oulunkylän seurakunnan osa-aikaisen pastori Marjaana Toiviaisen tehtailemalta propagandalta.

Viesteissä kehoitetaan suomalaisia keskeyttämään reittilentokoneita sillä, että vastustaa näiden laittomien maahantulijoiden palautuksia.


Lapun toiselle puolelle viestit oli painettu vielä kansainvälisellä kielellä (Englanniksi). 

Mikäli kukaan muu bongasi näitä lappusia pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen seasta (junista), niin rikosilmoituksen tekeminen olisi miltei kansalaisvelvollisuus.
Toiviainen on aiemminkin yrittänyt estää poliisia tekemästä työtään ja hänet mm. pidätettiin poliisin toimesta heinäkuun alussa, kun hän toisen henkilön kanssa yritti häiriköiden estää poliisin toimia. Kun poliisi oli poistamassa maasta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita henkilöitä.


Toiviainen luotsaa suomalaista Refugees Hospitality Club järjestöä, jonka tarkoitus on hyysätä täällä oleskelevia laittomia pakolaisia. Eli näitä mm. Irakin sodasta karanneita sotarikollisia, jotka ovat vielä valehdelleet ikänsä päästäkseen maahan. 

Tämäkin pääministeri Sipilälle ikänsä valehdellut pakolaislapsi on yli 30 vuotias Irakin sodasta paennut sotarikollinen ja tällaisia tappajia Suomen sisäministeriö otti tänne 2015 yli 30 000. 

Joten mistä me tiedämme, että onko täällä jo muutaman prikaatin verran ISIS armeijaa odottamassa aktivointia ? 

Sisäministeriöhän lähetti 2015 vuoden lopussa jokaiseen Suomen hautaustoimistoon kyselyn, että paljonko on tämän hetkinen hautaustoimistojen hauta-arkku kapasiteetti. 

Tämä kysely oli niin salainen, että jokainen hautausurakoitsija-alalla työskentelevä ei siitä ole uskaltanut juuri puhua, koska tämä asia on ollut edelleen valtionsalaisuus.

Mitä varten sisäministeriö tällaisia kyseli ? Olivatko he valmistautumassa kansanmurhaan vai kenties jotain muuta ? Alex Jones totesi juuri äsken, että kuinka näitä muslimeja käytetään länsimaisten kulttuuri-identiteettien tuhoamiseen. 

Mutta hän samalla totesi, että hän haluaa kaikkien muslimien olla vapaita. 

Silti jos katsomme ääri-islamilaista kulttuuria, niin se elää vielä lähes keskiajalla ja tämän vuoksi tämä on mitä nerokkain konsti näiden Sionistien saada sillä keinoin tuhottua koko sivistynyt Eurooppa.

Tälle suunnitelmalle kun on ihan laitettu tarkat death-linet, joista ainakin 2050 on yksi virstanpylväs.


Monikulttuurisuus globalistien salainen ase

Eurooppalainen sivistysvaltio tuhotaan monikulttuurisuuden avulla ja tämä on globalistien salainen ase. Koska tämä koko hanke saadaan viherpiipertäjille varsinkin näyttämään siltä, että tällä negroidien väestötulvalla saadaan rikastettua länsimaiden kulttuuria. 

Mutta jos katsomme tämän ilmiön negatiivisia puolia, niin mm. raiskaustilastoissa Suomessakin Irakilaiset pitävät TOP1 paikkaa edelleen.

Afrikassa kun tämä naisia kohteleva kulttuuri on todellakin hieman erilainen kuin täällä Euroopassa, niin näistä kehitysmaista tänne Eurooppaan venepakolaisena meritaksilla saapunut maahantulija ei usein näistä luolamiesmäisistä tavoistaan ole vieläkään päässeet irti.

Sionistisessa Talmudissa mm. valkoihoinen väestö nähdään alempiarvoisena ja se täytyy siksi tuhota monikulttuurisuuden avulla. Joka on puhdasta rotuoppia sekä geenien sekoittumista.


Sillä nämä kasaarijuutalaiset Sionistit jotka mm. kirjoittivat Talmudin pitävät itseään ylivertaisina koko valkoihoiseen väestöön verrattuna. Koska nämä kasaarijuutalaiset mogulit ovat onnistuneet mm. kaappaamaan median sekä viihdeteollisuuden monopolit omiin käsiinsä. Joten kun valkoinen mies ja nainen opetettiin katsomaan televisiota, niin tällä yhdellä kapistuksella sai tämä Sionistien pieni kerho henkisen sekä älyllisen yliotteen koko länsimaalaisesta sivistyksestä. 

Tehdään nyt edelleen selväksi että Sionismilla ja juutalaisuudella ei ole alunperin mitään tekemistä toistensa kanssa. Koska tämä kasaari heimo ei ole alunperin juutalainen, vaan he ovat käännynnäisiä juutalaisia. 

He ovat kuitenkin se heimo, joka onnistui historian saatossa pilaamaan juutalaisten maineen. Koska kasaarit ovat juuri näitä ahneita huijareita, joilla on tuo synnynnäinen taito kusettaa ja huijata valkoista miestä.

Siksi näistä Wall Streetinkin pankeissa sekä niiden johtoportaissa vaikuttavista liikemiehistä valtaosa on geneettiseltä juuriltaan kasaareja.


Nämä turkinsukuiset kasaarit asuttivat hyvin kauan sitten tätä nykyistä Ukrainaa.

Kasaarien hygienia tavat olivat mm. joskus kauan aikaa sitten sellaiset, että alushousujakin he pitivät päällään niin kauan kuin ne homehtuivat paikalleen. 

Mutta Wall Streetin pankkisektorilla tämä sama mädännäinen politiikka on jatkunut FIAT-rahajärjestelmän puolella. Koska juuri nämä samat kasaariliikemiehet tämän FIAT-rahajärjestelmä huijauksen ovat itse aikanaan keksineet.

Sillä tämä heidän luomansa PONZI perustuu vain velkaan ja siihen, että mitä enemmän on velkaa, niin sitä enemmän on rahaa kierrossa. Kun taas päinvastaisesti jokainen takaisin maksettu velka taas supistaa koko maailman talousjärjestelmää.

Rahaa ei siis synnykään suoraan puista ja sen myös nämä kasaariliikemiesten huijarit tietävät.

Tiesitkö että Suomen valtio ottaa joka vuosi 4 miljardia euroa lainaa pakolaisten pakko hyysäämiseen

Et välttämättä sattunut tietämään sitä, että Suomi on viimeisten vuosien aikana ottanut peräti 4 miljardia euroa lainaa vuosittain näiden laittomien maassaolijoiden hyysäämiseen. 

Mutta tämä kaukaa tänne tulleiden sotarikollisten hyysäys on todella kallista puuhaa, koska heidän tilanteesta haluavat hyötyä myös muutkin Suomen viranomaistahot.

Heitä ovat mm. juristit, joiden ylihintaiset palvelut ovat tuottaneet jo useiden miljoonien eurojen laskuja näistä laittomien maassaolijoiden turvapaikanhaku tapauksista.

Lisäksi vastaanottokeskus ala on ollut varsinainen nousukausi bisnes, jossa pyörii parhaimmillaan miljoonat. Koska tuo toiminta ollaan piilotettu niin, että veronmaksajat kustantaa tuon koko lystin.

Joten ilmankos pääministerimme Juha Sipilä lipsautti vuonna 2015 tästä maahantulijoiden invaasiosta, että "tästä hyödytään niin paljon, että siitä voi jopa velkaantua".

Hän siis puolisuoraan jo tuolloin paljasti sen, kuinka hän sekä muut turvapaikkabisneksen harjoittajat käärivät miljoonia suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Kun näitä laittomia maahantulijoita on täällä hyysätty ja jouduttu ottamaan 4 miljardin lainoja tätä varten vuosittain.