http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 21, 2017

Turun puukottajalla veressä ISIS taistelijoiden käyttämää captagonia ?


Turun puukotuksen silminnäkijät huomasivat että puukottaja vaikutti olevan jonkin aineen vaikutuksen alaisena, koska hänellä oli mm. tyytyväinen ja lasittunut katse. Vaikka puukottajaa oli lopulta poliisi ampunut jalkaan sekä yksi takaa-ajaja lyönyt häntä juuri pesäpallomailalla päähän.

Captagon on ISIS taistelijoiden käyttämä huume joka vie mm. pelon tunteen pois ja antaa virtaa vuorokausien ajan ilman unta.

Captagon (kauppanimi fenetylliinille) sisältää mm. kofeiinia, metaamfetamiinia sekä ekstaasia. Sitä on käytetty aiemmin myös urheilussa doping-aineena esim. kilpapyöräilyssä 60- ja 70-luvuilla.

Puukotuksesta epäilty 18 vuotias marokkolaismies oli asunut Pernon lähellä sijaitsevassa vastaanottokeskuksessa ja oli tullut Suomeen turvapaikanhakijana vuonna 2016.

Paikallisen Pernolaisen pizzayrittäjän mukaan mies vaikutti usein vihaiselta sekä huono käytöksiseltä ja vietti aikaansa vain muiden marokkolaisten kanssa. 

Mistä marokkolaismies sai käsiinsä ISIS:n käyttämää taisteluhuumetta ? 

Jos nyt kuitenkin mennään tähän itse asiaan, että mistä tämä 18 vuotias kielitaidoton marokkolaismies sai käsiinsä ISIS:n käyttämää taisteluhuumetta captagonia ? 

Oliko Pernon vastaanottokeskuksessa joku paikallinen dr. feel good, joka näitä mömmöjä myönsi pimeästi maksetulla rahalla. Vai onnistuiko marokkolaismies hankkimaan tätä ainetta mahdollisesti paikallisilta huumausaine markkinoilta ? 

Turun poliisi on tällä hetkellä tekemässä Turun puukotuksesta esitutkintaa ja nämä captagonia mahdollisesti sisältävät epäillyn verikokeesta saadut näytteet ovat aika olennaisia todistusaineistoja sen puolesta, että tämä tekijä toimi ISIS:n vaikutteiden kautta. 

Mutta tähän mennessä Suomen viranomaiset, SUPO, sisäministeriö sekä poliisiylijohto teki jo itsestään täysin pellen tuossa tekopäivänä järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Sillä sisäministeriö on tiennyt tämän, että Suomessa on tämä tikittävä aikapommi näiden radikaalimuslimien osalta, jotka jossain vaiheessa alkavat leikkaamaan suomalaisten kurkkuja auki. Joista nyt se ensimmäisen kerran nähtiin.

Mutta tämä tapaus on vielä paljon laajempi mitä useammat arvaa, koska tämä marokkolaismies ei toiminut yksin. Vaan hänet lähetettiin toimiin ulkomailta. Koska tällä koko tapauksella on hyvin tarkoitusellinen poliittinen motiivi saada Suomeen poikkeuslait läpi.


Tämä puukotuksesta epäilty 18 vuotias marokkolainen Abdul Rahman (kuvassa) kun taitaa edustaa ISIS:n oppeja. Jolloin hän ei edes tänne Suomeen ole tullut mitään turvapaikkaa hakemaan. Vaan hän tuli hakemaan täältä murhapaikkaa, jonka ISIS hänelle tänne hoiti kansainvälisillä suhteilla.

Kansainvälisesti juuri näitä Craftin (ent. Blackwater) kouluttamia äärimuslimeja koulutetaan myös Marokossa mm. Mossadin toimesta, joihin tämä marokkolaismies mitä todennäköisimmin kuului. 

On vielä äärimmäisen uskomaton sattuma, että vain päivä ennen Turun puukotuksia Barcelonassa marokkolaismies ajaa pakettiautolla väkijoukkoon ja tappaa 14 ihmistä.  Myös todennäköisesti hänelläkin oli captagonia veressä tekoaikaan.

Nukkuvia ISIS soluja on edelleen Suomessa

Nukkuvia ISIS soluja on edelleen Suomessa, joista tämä marokkolaismies kuului tiettävästi yhteen sellaiseen. 

Nyt Suomi pääsi siis kansainvälisen terrorismin keskelle, joka syöksi tämän maan kohti poikkeustilaa. 

Mutta tämä ei varmasti jää tähän, koska tulevaisuudessa näitä kurkunleikkauksia tullaan näkemään valitettavasti yhä enemmän. Joka ajaa helposti Suomalaiset pelon valtaan ja yhä useampi joutuu harkitsemaan itsepuolustusvälineiden hankkimista, että uskaltaa enää kulkea kaupungilla. 

Suomen poliisiylijohto sekä SUPO korotti jo valmiutta, joka antoi poliiseille konepistoolit katukuvaan. 

Joten tämä militarisointiko luo turvaa julkisille paikoille, että poliisilla on nyt käytössään konetuliaseet ? 

Kaiken tämän tarkoitus on vain saada Suomen kansalaisten keskuudessa pelkoa lisääntymään, joka on tämän näitä ISIS teurastuksia rahoittavan pankkisektorin toive.

Sillä nämä George Sosokset sekä hänen kolleegansa nauttivat siitä, että jos täällä tunnetaan kansallista pelkoa. Koska silloin nämä globalistien monikansalliset mafiat pääsevät suorittamaan tuon perustuslaillisen sananvapauden rajoittamisen vetämällä huomion näihin veritekoihin.

He kutsuvat itse tällaista kansallista hysteriaa kriisi tietoisuudeksi, jolla nämä elitistit pyrkivät luomaan tämän haluamansa uuden maailmanjärjestyksen n. vuoteen 2050 mennessä.

Tähän suunnitelmaan kuuluu aika olennaisena osana Eurooppalaisten kulttuuri-identiteettien hävittäminen muslimisaatiolla. Joka on nähty äärimuslimi toiminnan osalta voimakkaana keinona murskata isänmaalliset äänenkannattajat, jotka nähdään uhaksi tälle globaalin maailmanjärjestyksen toteutumiselle. 

Koska tämä Illuminaattien haluama maailmanjärjestys ei enää pidä sisällään itsenäsiä valtioita. Vaan siinä kaikki valtiot luopuvat itsenäisyydestään sekä hallinnoistaan ja liittyvät yhtenäiseen liittovaltioon. Josta tämän suunnitelman seuraava osa on Saksan johtama EU-liittovaltio.

Saudi-Arabiankin rahoittama ISIS on tähän mennessä tähdännyt siihen, että he saisivat valloittamiinsa maihin perustettua islamilaisen kalifaatin sharia-lakeineen.

Suomessakin nämä tietyt äärimuslimijärjestöt pyrkivät Suomessa samaan, vaikka heillä ei vielä ole riittävää siihen riittävää kannatusta. Joten tämän vuoksi nämä äärijärjestöt turvautuvat sitten terrorismiin, johon tämä marokkolaismies lopulta painostettiin. 

Mutta Suomen viranomaiset yrittävät lähi viikkoina valehdella Suomalaisille sen, että kuinka tämä marokkolaismies toimi vain yksin. Ettei hänellä ollut mitään yhteyksiä ISIS terroristi järjestöön.

Hänelle yritetään todennäköisesti saada hyvin lyhyt tuomio syyntakeettomana, jonka hän menee istumaan joko Turun vankimielisairaalaan tai sitten Kuopion Niuvanniemeen. Joista vielä huomauttaen näitä elinkautisen saaneita murhamiehiä on vapautettu jopa 3 vuoden pakkohoito jaksojen jälkeen. Jolloin lääkärit ovat olleet sitä mieltä, etteivät nämä murhaajat ole enää tuossa vaiheessa hoidon loputtua yhteiskunnalle vaarallisia.

Mutta mikäli tämä 18 vuotias marokkolaismies vapautetaan takaisin Turun kaduille 3-6 vuoden sisällä, niin hän on aivan yhtä vaaraksi senkin jälkeen kuin mitä nyt oli.

Sillä tuo ääri-islamilainen vääräuskoisten kurkkujen leikkausfilosofia ei poistu miltei kenenkään kiihko-Jihadistin päästä pois.

Mutta silti todennäköisesti tämä marokkolainen puukottaja pidetään vankiloissa pelkääjien osastoilla. Koska hänen kaltaisensa vanki on Suomen vankilajärjestelmän sisällä sitä ns. alinta pohjasakkaa. 

Lähteet: https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/petsi-katsoi-hymyilevaa-puukottajaa-suoraan-silmiin-naki-etta-han-ei-kadu/6542830

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201708202200338864_u0.shtml 

https://www.moroccoworldnews.com/2016/01/177783/moroccan-french-intellectual-says-mossad-operates-in-morocco/ 

http://www.tiedetuubi.fi/sekalaiset/mita-captagon-jihadistitaistelijoiden-kayttama-ihmelaake  

https://fi.wikipedia.org/wiki/Barcelonan_isku_2017