http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 14, 2017

Janitskinin asianajaja mustamaalauskampanjan kohteena


Ilja Janitskinin asianajaja Heikki Lampela on joutunut rankan mustamaalauskampanjan kohteeksi.

Vaikka Lampelan yksityiselämään liittyvät aiemmat tutkinnat sekä oikeusasteiden syytteet kaatuivat jo kesäkuussa, niin nyt ne nostettiin taas julkisuuteen poliittisessa mustamaalaustarkoituksessa.


Kohudosentti Johan Bäckmanin mukaan Janitskinin asianajajaa ollaan nyt erottamassa Suomen asianajajaliitosta nopeutetulla menettelyllä.

Bäckman toteaa myös että myös hän on joutunut kovan painostuksen sekä uhkailun kohteeksi, koska hän on julkisesti toiminut Janitskinin tukena.

Bäckman kirjoitti eilen varsin osuvan vertauksen siitä, että miten maailmalla reagoitaisiin siihen jos Venäjä vaatisi Interpolin kautta syöpää sairastavaa päätoimittajaa vangituksi ulkomailla tekijänoikeusrikoksen ja kunnianloukkauksen perusteella.


Ilja Janitskin joutui tekemään ihan julkisen vetoomuksen viikko sitten jossa hän pyytää suomalaisia lähettämään Andorran viranomaisille tietoa tästä tapauksesta.

Janitskin myös epäilee että koko elokuun alussa toteutettu vangitseminen oli järjestetty juttu, koska silloin miltei kaikki Andorrankin viranomaiset ovat lomalla.

Syöpäleikkaus on Janitskinin kohdalla vahvistettu tapahtuvaksi 16.08.2017 Mikäli sen annetaan tapahtua.


Lähteet: https://kohudosentti.blogspot.fi/2017/08/mahtaisi-isa-aurinkoinenkin-yllattya.html

http://www.kainuunsanomat.fi/kainuun-sanomat/kotimaa/kko-ei-myontanyt-valituslupaa-heikki-lampelalle-tuomio-naisystavaan-kohdistuneista-rikoksista-jaa/  

http://mvlehti.net/2017/08/08/ilja-janitskin-vetoaa-mv-lehden-lukijoihin-nyt-on-kiire/