http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 18, 2017

Barcelonan iskun poliittinen motiivi selvillä


Teksti: Teemu Vehkala

Saadakseen selville tämän eilisen NATO:n Barcelonassa järjestämän iskun poliittisen motiivin niin silloin on katsottava Katalonian suuntaan.

Sillä Barcelonan alue sattuu nyt kuulumaan Katalonian alueeseen, joka järjestää itsenäisyydestään kansanäänestyksen tänä 2017 syksynä

Mutta koska eräät hyvin suuret poliittiset tahot eivät pidä näistä Katalonian itsenäistymisaikeista, niin sitten käskettiin lopulta NATO apuun.


Kaiken tämän taustalla oli tietenkin näiden eräiden pankkiirien pelko siitä, että Katalonia tullessaan itsenäiseksi Espanjasta saattaisi irtaantua samalla myös eurosta. Sekä samalla myös kaikki Barcelonan vuosittaisesta turismista kertyvät voitot eivät enää valuisi Espanjan keskuspankin laariin, jonka pankkisuku Rothschildit omistavat.

Näin ollen tämän Barcelonan iskun poliittinen motiivi on saada horjutettua Katalonian itsenäistymisaikeita sekä tätä kampanjaa. Sillä sitä tullaan vääjäämättä poliittisesti mustamaalaamaan lähi viikkojen aikana. Sinä aikana jolloin Espanja sekä Barcelona on jo siirtynyt Ranskan 2015 tavoin yli kolme kuukautta kestävään poikkeustilaan. 

Syy siihen miksi nämä pankkiiri-illuminaatit vihaavat kaikkia niitä valtioita jotka haluavat olla itsenäisiä johtuu siitä, että silloin taas nämä pankkiiri loiset eivät kykenisi orjuuttamaan näitä maita mm. tarjoamallaan velalla.

Euroopan Unionkin on perustettu vain sen vuoksi, että nämä pankkiiriloiset voisivat saada sen avulla tuhottua Euroopan entisten rikkaiden teollisuusmaiden talouden ja saada myös velkaantumaan nämä maat korviaan myöten.

Suomen osalta tämä euro valuutan EMU-sopimus oli 90-luvun lopun pääministeri Paavo Lipposen sekä valtionvarainministeri Sauli Niinistön valtionpetos. 

Mutta koska nämä kaksi edellä mainittua toimivat tuolloin tämän sijoituspankkimafian lahjuksilla, niin tämän vuoksi Suomi siirtyi 2001 vuonna euroon ja alkoi vapaaehtoisesti velkaantumaan Euroopan Keskuspankin edessä koska markasta luovuttiin.