http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 14, 2017

HS kirjoitti BIG PHARMA:n suulla jutun syövän vaihtoehtoishoidoista


Helsingin Sanomat julkaisi äskettäin jutun vaihtoehtoisista syöpähoidoista, joka oli kuin lääketeollisuuden BIG PHARMA:n kirjoittamaa pelkopropagandaa (joka tod. oli sieltä suunalta BIG PHARMA:n likaisella rahalla tähän fasistilehteen lobattu).


Heti otsikossa luki kuinka vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin turvautuminen voisi olla kohtalokasta. Vaikka näihin vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin turvautuminen olisi lääketeollisuuden BIG PHARMA:n liikevaihdolle kohtalokasta.


Tehottomat ja kalliit syöpähoidot tuottaa lääketeollisuudelle miljardien voitot vuosittain

Maailman myydyin syöpälääke oli vuonna 2013 Genentechin ja Rochen lääkeyhtiön valmistama rituksimabi, joka toi valmistajilleen peräti 8 miljardin dollarin myyntitulot.

Mutta yhteensä vuodessa koko syöpälääketeollisuus tuottaa jo yli 40 miljardin dollarin voitot. 


     Alumiiniton ruokasooda (120 g) maksaa 3,65 EUR, jota saa Ruohonjuuren myymälöistä kautta maan.
 
Mutta nämä lääketeollisuuden syöpäbisnestä harjoittavat lääkeyhtiöt eivät vieläkään ole suostuneet valmistamaan syöpälääkkeitä, joissa kehon pH-arvo alkalisoidaan vaikka ruokasoodalla.

Useimmilla syöpäpotilailla kun kehon pH-arvo on jo hyvin hapokas (4-5 välillä). Niin niinkin halvalla aineella kuin ruokasoodalla sen pH-arvot voidaan neutralisoida ja tällaisissa pH-arvoissa syövän aiheuttamat kasvaimet eivät enää saa happea. Joten silloin ne kuolevat tällaisessa pH-arvoissa.

Tämä kun on se mitä lääketeollisuus (BIG PHARMA) yrittää salata viimeiseen asti potilailtaan, etteivät he uskoisi tätä kuinka ruokasoodan kaltaisella aineella sekä siihen sekoitetulla sitruunalla voisi vielä 5000 kertaistaa tuon vaikutuksen neutralisoida elimistönsä pH-arvot alkaalisiksi.


BIG PHARMA:n syöpähoito metodi toimii potilaan tervehtymistä vastaan

Kun syöpähoidoissa kuuluisi todellisuudessa neutralisoida elimistön pH-arvot, niin taas tämä BIG PHARMA:n kallis syöpähoito metodi heikentää mm. systaattihoidoissa potilaan terveydentilan niin heikoksi, että sen vuoksi näistä hoidoista selviää enää hengissä vain vajaa 1/3.

Joten BIG PHARMA:n yli 40 miljardin vuosittainen liikevaihto syöpälääkemarkkinoilla perustuu myös potilaiden kalliiseen tappamiseen. Jolloin voidaan ihan kirjaimellisesti puhua myös massaväestön depopulaatiosta, joka on osa syöpälääketeollisuuden poliittista agendaa.

Alkalihoito osa vaihtoehtoisia syöpähoitoja

BIG PHARMA ei missään vaiheessa siis ole suostunut ottamaan käyttöön kehon pH-arvoja neutralisoivia alkalihoitoja osaksi syöpälääketeollisuuttaan. Koska se taas vaarantaisi tämän syöpälääkejättien yli 40 miljardin dollarin vuosittaisen liikevaihdon.

Perinteiset kemoterapian lääkeaineet sen sijaan vaurioittavat enemmän normaaleja soluja kuin syöpäsoluja, minkä vuoksi tämä BIG PHARMA:n syöpähoidon malli on niin vaarallinen.

Luontaisista syöpähoidoista alkalihoito on osoittautunut yhdeksi tehokkaimmista vaihtoehtohoidoista ja erityisesti myös myöhäisen vaiheen syöpäpotilaille. Lähteet: http://www.terve.fi/potilas-ja-yhteiskunta/77006-yli-40-miljardin-dollarin-bisnes-maailman-10-myydyinta-syopalaaketta

http://magneettimedia.com/ruokasooda-ph-tasapainon-tasmapommi/ 

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005322898.html 

https://www.ruohonjuuri.fi/ruokasooda-alumiiniton-steen-560073387243

http://magneettimedia.com/alkalihoito-tehoaa-hyvin-syopaan/