http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 18, 2017

Facebook aloitti suomalaisten pelottelun Turun iskun johdosta


Facebook on ottanut käyttöönsä Turun veitsi välikohtauksen jälkeen Suomen väestön pelotteluun takoitetun turvallisuustilan.

Mutta Facebook on yhdysvaltalainen mainosrahoitteinen yhtiö, joka takoo edelleen vuodessa yli 5 miljardin dollarin liikevaihtoa. Joten miten tähän sionistien rahoittamaan Facebookin sosiaalinen media on nyt kiinnostunut pelottelemaan Suomen kansalaisia tällä Turun veitsi iskulla ? 

Mutta kun katsomme tämän tapauksen taustoja niin silloin selviää enemmän, että kuinka tämän Turun tapauksen rahoitus on tullut myös ulkomailta. 

Pääepäilty on nuori ulkomaalainen mies, joka työskenteli Craft nimiselle yksityiselle armeijalle. 

Irakin sodassa on myös toiminut monia ISIS taistelijoita, joita Craft on myös erikoiskouluttanut. Miksi Facebook tahtoo pelotella Suomalaisia, vaikka tämä veitsi isku on jo päättynyt  ?

Facebookilla on tässä Turun veitsi iskussa sen verran pelissä, että heidän nämä muutamat nimettömänä pysyvät sionistirahoittajat ovat myös sijoittajina näissä eräissä sijoituspankeissa, jotka rahoittivat Turun operaation.

Joten silloin on näillä tahoilla myös suora poliittinen motiivi päästä vaikuttamaan kyseisen terroriteon maan sisäisen pelon verkoston lisäämiseen. 

Suomi sai nyt sen ensimmäisen terrori-iskunsa, jota eteenkin monet kansalaisaktiivit olivat jo vuosia ennen ehtineet varoittaa. Mutta nämä varoitukset menivät enemmänkin kuuroille korville, koska tämä suvaitsevaisto oli sillä aikaa haukkumassa näitä Suomen tulevaisuudesta huolestuneita suomalaisia rasisteiksi. 

Mutta sitten kun tällainen jihadistinen teko tapahtui, niin siinä vaiheessa ei enää jaeta suomalaisia kahteen eri leiriin että kuka saa morasta kylkeensä tai kenen kaula leikataan julkisella paikalla poikki. 

Saudi-Arabiassa on voimassa laki, joka sallii edelleen julkiset teloitukset ja siellä pistetään ihmisten päitä poikki miekoilla. 

Tällainen lainsäädäntö on Suomestakin enää noin 40 vuoden päässä ellemme tee asialle jotain. 


Unkarissa syntyyt suursijoittaja George Soros nauraa tällä hetkellä räkäisesti kun hän kuulee uutiset Suomesta ja senkin, että vielä Saksan, Dusseldorfissa on puukotettu kolmekymppinen mies hengiltä. 

Nämä ovat nyt näitä Euroopan Unionin jäsenvaltioiden poikkeustila operaatioita joista nämä valtaeliitin rikolliset suunnittelivat jo vuosia etukäteen. Vain jotta voisivat saada Euroopan Unionin luisumaan kohti sen lopullista tavoitetta, eli liittovaltiota.

Liittovaltio on tämän Saksan johtaman EU hallinnon tavoite, jonka jälkeen meiltä muilta EU mailta on viety myös hallinnot pois ja kaikki valta keskitetty enää Saksaan. 

Mutta koska EU:n päämajaksi on sovittu Bryssel, niin tämä on saatu näyttämään siltä ettei Saksalla olisi niinkään suuri rooli tämän kaiken EU sirkuksen keskellä. Vaikka totuus on aivan toinen, koska Saksan natsihallinto tämän EU:n suunnitteli jo 40-luvulla ennen natsien oikeudenkäyntejä. 

Natseilla kun oli vielä tuolloin 1943 hallussaan suunnattomat määrät kavallettua varallisuutta jonka he laittoivat Sveitsiin piiloon. Mutta Sveitsin pankkisalaisuus estää palauttamassa tätä natsien ryöstämää sotasaalista takaisin näille vanhoille omistajilleen.

Mutta tässä EU:ssa on ollut kyse myös näiden Saksalaisten pankkienkin kavalluksesta, joka on tehty velkaannuttamalla EU maat lainanotolla.