http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 18, 2017

NATO:n terrori-isku tappoi Barcelonassa 13 ihmistäTeksti: Teemu Vehkala

Eilen illalla Espanjassa sijaitsevan Barcelonan kaupungin keskustassa sijaitsevalla Las Ramblasin kävelykadulla nähtiin jälleen Eurooppalainen uusinta siitä mitä NATO:n salaisen maanalaisen Stay Behind verkoston värväämät yliajajat voivat saada aikaan.

Kun valkoinen pakettiauto syöksyi Las Ramblas kävelykadun väkijoukkoon ja ajoi useiden kymmenien ihmisten yli 80 km/h nopeudella. 13 ihmistä kuoli ja 26 loukkaantui.


Mutta koska tämä operaatio oli NATO:n suorittama ja tämä false-flag isku oli lavastettu ISIS terroristijärjestön nimiin. Niin iskun toteutukseen kuului se, että tekijä on yhä karkuteillä. Mutta silti tämän pääepäillyn nimi on jo nyt mediassa sekä ISIS ehti ottaa vastuun iskusta. 

Seuraavaksi on todennäköisesti luvassa tämä sama storyline, jossa pääepäillyn henkilöllisyystodistus jää vahingossa jonnekin autoon.Vaikka valhemedia (CNN, Iltalehti, Iltasanomat, YLE, Washington Post jne.) eivät tule kertomaan tämän terrori-iskun poliittista motiivia niin me kerromme sen nyt tässä. 

Sillä Euroopan unionin sisällä aiotaan kiristää tiedustelulakia, jonka kiristys tehdään nyt tämän Barcelonan false-flag iskun varjolla. Pääministerimme Juha Sipilä ehti jo tuttuun tapaan ottaa osaa tämän terrori-iskun uhrien puolesta. Hänen aiemmat päivityksensä olivat vuosia sitten miltei identtiset, jotka alkoivat aina englanniksi "olen shokissa". 

Mutta tällä kertaa Sipilä ei enää aloittanut tuota robottimaista ja pateettista Twitteröintiään "i'm shocked". Vaan nyt hän totesi englanniksi ajatuksensa olevan uhrien perheiden puolella. 

Mutta jos katsotte tarkemmin pääministeri Sipilälle tulleita kommentteja, niin kansalaispalaute on rankkaa. 

Totesin itsekin tuonne, että kuinka myös Helsingin pilailupuodin kuminaamaritkin ottivat osaa ja rukoilivat näiden Barcelonan terrori-iskun uhrien puolesta. Mikä oli suora vertaus näiden Suomalaistenkin psykopaatti ministerien empatiakyvyistä.


Mutta NATO näytti jälleen kyntensä, että se pystyy edelleen toteuttamaan näitä autolla yliajojaan EU-maissa. Vuosi sitten oli jo Ranskassa, Nizzan operaatio sekä Saksan 2016 vuoden joulumarkkinoille tehty isku Berliinissä.

Eli jos niputamme tämän NATO:n European yliajotourin kalenteria, niin jos Ranska, Saksa ja Espanja ovat jo olleet kohteena niin seuraavaksi on vuorossa mitä todennäköisimmin joku toinen EU maa.

NATO:n kenraaleilla tarkat listat yliajo iskuista

Se mitä näistä EU-maissa tehdyistä false-flag yliajoista ei kerrota mediassa on se, että kuinka NATO:n kenraalit toimivat jokaisen operaation johdossa. Koska heillä on näiden iskujen tarkemmat toimintasuunnitelmat. 

NATO:n Operaatio Gladio toimi myös maan alla salaisesti 1960, 1970 ja 1980-luvulla, jolloin Gladion yksikköön kuuluneet NATO:n sotilaat järjestelivät pommi-iskuja Etelä-Euroopassa (Ranska, Italia, Saksa, Belgia). Mutta tuolloin ne lavastettiin lähinnä poliittisten vihollisten eli vasemmiston nimiin.

Mutta tälle päivälle tultaessa on tuo NATO:n terrori-iskujen poliittinen agenda muuttunut niin, että tänään se lavastetaan aina ääri-islamilaisen terroristijärjestö ISIS:n nimiin.

Mutta jos näissä NATO:n terrori-iskuissa vaikka käytetään räjähteitä, niin mitään sotilasräjähde C4:n sytyttimien valmistusta he eivät opeta näille lähi-idän ISIS leireille värvätyille partalapsille.

Sillä Ruotsin pääkaupungissa Tukholman keskustassa n. 7 vuotta sitten räjähtänyt autopommi-isku oli tällainen, jonka tekijäksi väitettiin jotain paikallista radikalisoitunutta muslimia. Mutta Ruotsi pyysikin jenkkien FBI:ltä virka-apua, joka saikin selville että tuon autopommi-iskun räjähteen sytytin oli niin monimutkainen, ettei sitä kukaan olisi voinut kotikonstein rakentaa. Koska kyseessä oli monimutkainen sotilasräjähde.

Joten silloin jos EU-maissa räjäytellään autoja Israelin tiedustelupalvel Mossadin toimesta, niin kyse ei ole enää mistään ISIS terroristien operaatioista. Vaan silloin tämä ISIS kääntyy muotoon Israel Secret Intelligence Agency.  

Mitä sitten tämä Israelin tiedustelupalvelustain operoitu ISIS haluaa. 

Se ensinnäkin toimii vain näiden maailman varakkaimpien rahanpesupankkien toimeksiannoista. Koska näistä sijoituspankeista tuli myös tämänkin Barcelonan kävelykadulla tehdyn NATO operaation rahoitus.

Rothschild suku toimii näiden kyseisten rahanpesupankkien johdossa, koska heillä on suurin osake-enemmistö niiden sisällä. 

Mutta valtionterrorismi on ollut aina näille pankkiirien loisille massojen hallintakeino numero yksi ja se on joukkohysteria ja siitä seurannut pelko. Tämän vuoksi eilen Suomenkin uutiskanavat näyttivät tätä valkoista yliajon tehnyttä pakettiautoa peräti yli 7 minuuttia perä jälkeen. Koska sen tarkoituksena oli luoda Suomalaisiin tätä samaa pankkiirien haluamaa joukkohysteriaa.

Pankkiiri Björn Wahlroos totesi tässä keväällä, että kuinka mikä tahansa vastavoima voisi kasvaa liian suureksi. Niin tämä vastavoima tarvitsisi aina jonkun suuren pelotteen.

Hän puhui tuossa suoraan rivien välistä tästä Nordea pankinkin rahoittamasta valtionterrorismista. Sillä myös tämäkin Ruotsalainen pankki on ollut mukana näiden EU-maiden NATO operaatioiden joukkorahoituksessa. Koska näillä valtionterrori-iskuilla on myös finansisektoria heilutteleva efekti, joka mm. eilen laski Wall Streetin pörssien ideksi ennätys alhaalle.

Mutta tätä nämä pankkiirien konnat hakivatkin, koska tämä valtionterrorismi on heille aina ollut myös keino manipuloida pörssikurssien indeksejä.

Lähteet: https://fi.wikipedia.org/wiki/Barcelonan_isku_2017 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio