http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, elokuuta 24, 2017

Suomen ulkoministeriö valehteli Janitskinin olevan sotarikollinenTeksti: Teemu Vehkala

Tiesittekö että Ilja Janitskin luovutuspyynnössä komeilee viestintäministeri Anne Bernerin nimi. Mutta tämä on vielä vasta pientä sen edessä, että miten röyhkeästi Suomen hallinto on valehdellut Andorran viranomaisille Janitskinin tapauksessa. Koska se on käyttänyt tässä luovutuspyynnössä Interpolin Project Basic -optiota, joka on tarkoitettu mm. kansainvälisistä sotarikoksista tai joukkomurhista syyllistyneet etsintäkuulutetut.

PROJECT BASIC on tietokanta kansainvälisesti etsintäkuulutetuista sotarikollisista. Mutta mitä Ilja Janitskinin nimi tekee siellä ?

Onko sitten mahdollisesti ulkoministeri Timo Soini halunnut paeta tästä tapauksesta, ettei häntä vaan tultaisi tuomitsemaan myöhemmin virkavirheestä. Miksi hän ei laittanut tuota nimeään allekirjoituksineen tuohon valheelliseen luvutus pyyntöön ?  Koska Perussuomalaisissa muutenkin on ollut paljon MV-lehden lukijoita. Vaikka Soini nyt pettikin entisen puolueensa todella tökeröllä ja härskillä tavalla.Janitskin on siis jo istunut syyttömänä Andorralaisessa vankilassa 18 päivää ja hän toipuu tällä hetkellä vakavasta leikkauksesta, joka hänelle tehtiin 16.08.2017.

Onko Ilja Janitkin Anne Bernerin arkkivihollinen ? 

MV-lehti on aiemmin paljastanut Bernerin rahasuvun kytköksiä ja mm. paljastanut Bernerin ulkomaalaisia verokikkailuja veroparatiisiyhtiöissä. 

Janitskinin vainon takana NATO

Mutta kuitenkin Ilja Janitskinin voimakkaan vainon takana on edelleen NATO-juntta. Koska tämä NATO-juntta näkee Suomen kaikki NATO-kriittiset äänenkannattajat suureksi poliittiseksi uhaksi ja viholliseksi. 


Joten tämän vuoksi MV-lehden päätoimittaja Janitskin otettiin tähtäimeen jo viimeistään sen jälkeen, kun demarinuoret eivät onnistuneet Hanna Huumosen johdolla lahjoa Janitskinia hiljaiseksi.

Eli totuus ja siinä pysyminen on nyt johtanut siihen, että siitä joutuu kansainvälisen etsintäkuulutuksen kohteeksi sekä vankilaan.

Mutta nämä Ilja Janitskinin poliittisen vainon takana olevat virkamiehet eivät tule välttymään kansainvälisen oikeuden edestä. Sillä heistä jokainen Janitskinin tapaukseen vaikuttaneet virkamiehet voivat vielä päätyä vaikka Haagin kansainväliseen rikostuomioistuimeen syytettyjen penkille. 

Koska tämä Janitskinin tapaus on jo tähän mennessä täyttänyt mm. kidutuksen valmistelun tunnusmerkit, jotka täyttävät kansainvälisen kidutuksenvastaisen lainsäädännön rikossyytteet.

Suomen hallinnossa kun vaikuttaa tällä hetkellä tämä pieni joukko näitä sielunsa NATO:lle, Saksalle/USA:lle myyneitä oikeistolaisia virkamiehiä. 

Heidän päässään ei liiku juuri mitään sen suhteen, että tämä maa voisi myös olla itsenäinen. Koska näiden mm. russofobiaa sairastavien virkamiesten päässä on vain Venäjä jota vastaan täytyy puolustaa sekä sinne myös hyökätä Saksan johdolla. 

II-maailmansodan aikana Suomen hallinnosta myös Mannerheim kuului näihin tapauksiin, koska hän meni siihen halpaan että Natsi-Saksa hyökkää Suomen kanssa Neuvostoliittoon ja tekee meille Suursuomen Moskovaan asti.

Valitettavasti nyt nämä muutamat valtioneuvoston ja kenraalikunnan taulapäät ovat edelleen yhtä hulluja tämän NATO-juntan edessä.

Ilja Janitskin on siis Andorran vankilassa tämän hyökkäyssotia operoivan eliitin pelinappulana tällä hetkellä.

Mutta varsinkin se, ettei MV-lehti ole hiljentynyt vieläkään on saanut nämä Janitskinin vihamiehet raivon partaalle. Kun edes Helsingin käräjäoikeus ei suostunut määräämään kyseistä nettisivustoa lakkautettavaksi vuosi sitten syksyllä.

MV-lehti kun on muuttanut koko Suomen tiedotus ja uutisvälitystä. Kun tämä julkaisu on onnistunut kilpailemaan näiden korruptoituneiden medioiden kanssa. Mutta koska heidän sisältö on vielä mm. NATO-vastaista, niin tämä on saanut myös CIA:n hälytyskellot soimaan. Koska Suomessa jokainen NATO-vastainen kansalainen pääsee myös SUPO:n seurantalistoille. Jonne normaalisti pitäisi päästä vain nämä oikeat ISIS terroristit.

Suomen viranomaiset yrittävät saada seuraavaksi lennätettyä Iljan Suomeen, jossa vielä viime syksynä hänet olisi kuljetettu Turun vankimielisairaalaan kidutettavaksi. 

Joten tällä kerralla emme vielä tiedä, että mitä on näillä seinähulluilla ja valehtelevilla virkamieskusipäillä tällä kertaa mielessä. 

He kun kuvittelevat ettei mitkään lait koske heitä. Koska Janitskinin vainon taustalla vaikuttaa myös Suomen vapaamuurariloosin suurloosin miehet.


Suomen vapaamuurarithan yrittivät suostutella Janitskinia liittymään puolelleen tänä keväänä. Myös samaan aikaan ent. Olkiluodon ydinvoimalan sähkömies sekä nykyinen ydinaktivisti Arto Lauri sai kirjeen Helsingin suurloosista, jolla häntä kosiskeltiin liittymään Suomen vapaamuurareihin.

Mutta Ilja Janitskin kuten Arto Lauri eivät suostuneet liittymään näiden satanismia harjoittavien herrojen salaiseen klubiin. Koska varsinkin näinä aikoina näiden vapaamuurarien salat löytää jo internetistä. Ettei ne enää mitään salaisia juttuja ole. Sillä tämä entinen Illuminatin suurmestari Albert Pike varmaan paskoisi housuunsa, jos eläisi vielä ja saisi kuulla kuinka internettiin on jo levinneet miltei kaikki nämä heidän aiemmin tarkoin varjellut "salaisuutensa". 


Minua ei olla toistaiseksi vieläkään yritetty kosiskella vapaamuurareihin ja toisaalta luulen, että muutamat näistä rapparien korruptiopelleistä taitaa lukea tätäkin blogia. Eihän siinä mitään, että siinähän lukevat. 

Janitskin on kuitenkin saatava ulos vankilasta, koska hänet laitettiin laittomin keinoin Andorran vankilaan. Jossa Suomen ulkoministeriö valehteli törkeästi Andorran viranomaisille sen mistä Janitskinia mm. epäillään. 

Tämän vuoksi ylipäänsä se viime vuoden kiinniotto tilanne Barcelonassa oli todella ylimitoitettu mm. tarkka-ampujineen sekä lukuisine aseistautunein poliisein. Koska Suomen viranomaiset olivat antaneet tietoa, että henkilö olisi erittäin vaarallinen.

Mutta tämän Janitskin jahdin sekä vainon harjoittajat seisovat jo aika lahonneiden lautojen päällä, jotka ovat jo alkaneet natista. Joten tämän kyllä huomaa miten nämä Janitskin gateen liittyvät virkamiehet ovat kuset housussa. Koska he joutuvat vielä tästä kansainvälisen oikeuden eteen vastaamaan näistä Suomen kansalaiseen kohdistetuista ihmisoikeus rikoksistaan.

Sillä totuus ei pala tulessakaan ja totuus on sekä pitäisi olla jokaisen kansalaisvelvollisuus. Joten siksi totuus velvoittaa kuten Ilja Janitskinilla on ollut tapana sanoa.

Iljalle voi lähettää Andorran vankilaan kortteja osoitteeseen:

Cell 209, Centre Penitenciari La Comella
Ctra De La Comella
AD500 Andorra la Vella
Principat d’Andorra


Lähteet: http://mvlehti.net/2017/08/19/mita-viua-anne-bernerin-nimi-tekee-ilja-janitskinista-andorraan-tehdyssa-luovutuspyynnossa/ 

http://mvlehti.net/2017/08/23/rami-adham-rikoksista-5-kk-ehdollista-ilja-janitskin-epaillyista-rikoksista-jo-18-paivaa-vangittuna/ 

http://mvlehti.net/2016/04/19/kuka-tama-anne-berner-oikeastaan-on/ 

http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2017/03/suomen-vapaamuurarit-yrittavat.html