http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 06, 2018

USA:n vaalilaskujärjestelmän heikkoudet paljastanut Harri Hursti yritettiin tappaa 2013


USA:n vaalilaskujärjestelmän heikkoudet vuonna 2000 paljastanut tietokonehakkeri Harri Hursti (kuvassa) yritettiin tappaa vuonna 2013 Atlantassa, kun tuntematon mies hyökkäsi hänen kimppuunsa.

Kyseessä oli tilaustyö, mutta poliisi ei saanut henkirikoksen tilaajaa selville. Epäilty löydettiin myöhemmin kuolleena.


Kaikki tällainen toiminta kuten epäillyn hämärä kuolema viittaa hyvin vahvasti CIA:n operaatioihin, koska sillä toimii lukuisia tällaisia yksiköitä joiden palveluksessa työskentelee USA:n hallinnolle työskenteleviä tappajia. 

Osa heistä on koulutettu ns. Mantsurian kandidaateiksi, eli heidän muistijälkensä ollaan onnistuttu pyyhkimään traumaperäisen mielenmurtamisen avulla, jossa näille koulutetuille tappajille ohjelmoidaan kaksoispersoona (alter-ego), jota näissä likaisissa operaatioissa käytetään.

Hursti oli vuonna 2004 jo nuori eläköitynyt hakkeri, joka oli tehnyt rahansa mm. yrityskaupoilla ja miehen tarkoituksena olisi ollut enää reissata ympäri maailmaa, kunnes häntä pyydettiin tekemään hakkerointi Yhdysvaltain vaalilaskentajärjestelmiin.

Kuitenkin vuonna 2000 USA:n presidentinvaalien uudelleenlaskennasta vastannut Tallahaseen vaalitoimikunnan johtaja Ion Sancho soitti Hurstille ja lupasi hänelle suojelusta.

Hursti sai selville, että äänestyksessä käytettävien muistokorttien avulla voidaan manipuloida äänestystulosta helposti ja nämä olivat jo vuonna 2000 vanhaa teknologiaa. 

Mutta Hursti toteaa, että tämä vanha teknologia on edelleen käytössä Yhdysvalloissa ja vaalitietojärjestelmät tulevat yksityisiltä firmoilta. Eli siinä ei ole minkäänlaista säätelyä tai luvanvaraista toimintaa, joten kyseessä on täysi villi länsi.

Hursti kertoi että hänet vedettiin takaisin näihin kuvioihin, koska hän halusi paljastaa yhtiöt, jotka markkinoivat tuotteitaan ja ratkaisujaan valheellisesti, ja sitten kuluttaja kärsii. Kuten Diebold, joiden äänestysjärjestelmät Hursti naulasi vuonna 2005.

Hursti joutuu edelleen hoidattamaan tuon 2013 vuonna tapahtuneen hyökkäyksestä seuranneen kasvojensa vaurioita.

Lähde: https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/valkohatut-ovat-surkimuksia-usa-n-vaalien-turvallisuutta-valvomaan-palkattu-hakkeri-harri-hursti-yritettiin-tappaa-6747992