http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 21, 2018

Geenimanipuloitu ruoka heikentää kehon immuniteettia


Teemu Vehkala

Vuonna 1999 unkarilaistaustainen biokemisti Árpád Pusztai teki Aberdeenin yliopiston johtavana tutkijana tutkimuksen, jossa tutkittiin GMO-perunaa.

Tutkimuksessa saatiin selville, että geenimanipuloidulla perunalla ruokittujen koe-eläinten immuniteetti sekä kasvu hidastui.

Sitten Pusztai julkaisi tutkimustuloksen yhdessä maailman johtavimmista lääketieteellisistä julkaisussa (Lancetissa), jossa se aiheutti tavattoman suuren kohun.

Tämä artikkeli sai niin Britannian hallituksen kuten myös monet suuryhtiöt raivostumaan ja sen seurauksena Pusztai erotettiin ja kaikki hänen tutkimusrahansa jäädytettiin.  

Se koira älähti, jonne kalikka kalahti.

Pusztailla oli 36 vuoden ura Aberdenin yliopiston biokemisti-tutkijana takanaan ja hänen ei tarvinnut kuin vain liipasta näin lähelle totuutta, niin potkut perseelle välittömästi. Sillä tämä geenimanipuinnin takana olevat tahot kuten lääkeyhtiö Bayer yrittää salata keinolla millä hyvänsä, ettei totuus GMO-ruoasta leviäisi eteenpäin.

Geenimanipuloitu ruoka sairastuttaa, kun taas orgaaninen ruoka saa aikaan päinvastaisen vaikutuksen.

Puhdas ruoka on todellisuudessa se oikea lääke, mutta nämä lääkejätit eivät halua tätä asiaa meille paljasta, vaan sen takia pyrkivät GMO-ruoalla sairastuttamaan ihmiset heikentämällä heidän immuniteettiaan geenimanipuloidulla ruoalla.

Mutta mieti tätä kun syöt kaupasta näitä ei luomu GMO-ruokia, kuten perunaa, vihanneksia, viljaa jne. Että haluatko pilata terveytesi vain sen vuoksi, että nämä kyseiset geenimanipuloidut tuotteet ovat halvempia kuin vastaavat puhtaat ja orgaaniset.Saksalainen lääkejätti Bayer osti tämän maailman suurimman maataloustuotannosta vastaavan Monsanton vuonna 2016 peräti 62 miljardilla dollarilla.

Nyt se vastaa myös maailmanlaajuisesti geenimanipuloidun ruoantuotannon ketjuista.

Joten miten voi olla lääkeyhtiöllä intressejä sekaantua ruoantuoantoon ? 

Bayerin läääkeyhtiön intressi ja motiivi on hyvinkin selvä. 

Ensin ihmiset sairastutetaan GMO-ruoalla, joka saa heidän immuniteettinsa heikkenemään. 

Tämä sitten johtaa erinäisiin sairauksiin, jotka ajavat nämä ihmiset käyttämään tämän saksalaisen lääkejätti Bayerin lääkeyhtiön lääkkeitä.Mutta Bayerin lääkeyhtiön palveluksessa työskentelee lukuisia lobbareita, joiden tehtävänä on välittää GMO-ruoasta täysin väärää tietoa eteenpäin ja tätä propagandaa he levittävät ympäri maailman.

Myös lukuisia tutkijoita lahjotaan tekemään väärennettyjä tutkimuksia GMO-ruoasta, jotka muka osoittavat geenimanipuloidun ruoan parantavat vaikka sydäntautien riskiä jne. kaikkea muuta soopaa.Tässä on vain pieni esimerkki näistä ulkomaalaisista elintarvikevalmistajista, joiden tuotteet ovat geenimanipuloituja.Esim. Uncle Bens riisi on täysin geenimanipuloitua.

Tilalle voi aivan hyvin korvata ei geenimanipuloidun riisin.

Lähde: https://www.anttiheikkila.com/blogi/gmo-suomi/

https://fi.wikipedia.org/wiki/Monsanto