http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 14, 2018

Kohta se alkaa - Youtuben alasajo sensuurin varjolla


Hakukonejätti Google on varoittanut Youtubea siitä, että tämän EU:ssa väkisin äänestetty Artikla 13:sta kustannukset olisivat niin suuret, ettei lopulta Euroopassa olisi välttämättä oikeutta nähdä koko Youtuben sisältöä.

Tämä on juuri se salajuoni, jolla tämä internet sensuuri tullaan tekemään, että vedotaan joihinkin tekijänoikeuksista tuleviin kustannuksiin, jonka verukkeella sitten suljetaan kohta koko Youtuben palvelu Euroopasta.

Todellisuudessa kysymys ei ole rahasta, vaan kysymys on sensuurista ja sen toteuttamisesta.

Aivan kuten Suomen nykyinen hallitus on leikannut nuorten koulutusmenoista, niin näidenkin leikkausten syy ei ole rahan puute valtionkassassa, vaan syynä on tehdä nuorista entistä tyhmempiä leikkaamalla heidän koulutusmenoja miljardeilla.

Vapaan internetin alasajo on käynnissä

Jos ette ole vielä huomannut, että tässä on jo vapaan internetin alasajo käynnissä ja tämä Youtuben lakkauttaminen Euroopassa on vain yksi vaihe sen etenemisessä.

Siitä seuraavat sitten sosiaalisen median kurittaminen ja vihapuheen kitkeminen, jonka varjolla sitten yritetään kieltää kaikki vapaa sana verkossa vedoten vihapuheen kitkemiseen.

Tästä sitten seuraavat vielä EU:n komission määräämät blogien valvonta vihapuheen vuoksi, jossa bloggaajien kaikki tekstit on määrä tulevaisuudessa tarkistuttaa joidenkin vihapuhekomissioiden toimesta.Tällaisia aivan seinähulluja suunnitelmia näillä eräillä maailmanomistaja-elitisteillä on ja kaikki vain siksi, että koska sinulla ei saisi olla vapaita ajatuksia, sananvapautta. 

Koska tämä maailmanomistaja-elitistien rikollisporukka haluaisi, ettet sinä kykenisi ajattelemaan ollenkaan ja juoksisit vain töissä veronmaksajana sekä katsoisit televisiota ja olisit hiljaa.

Tämä koko Youtuben ja Googlen välinen neuvonpito on muutenkin hyvin korni sillä Youtubehan on Googlen omistuksessa, koska Youtube on sen emo-organisaatio.

Sillä Googlella kuten Youtubella on aivan sama sensuuri-strategia käynnissä kyseisten verkkopalveluidensa osalta näiden tulevaisuuden suhteen. 

Youtuben näkyminen on jo nyt estetty monissa islamilaisissa maissa.

Liiketoiminnallisesti tällainen yhtiön emo-organisaatioon kohdistettu palvelunesto ja sensuuri ono täysin mielipuolinen, joka tulee automaattisesti aiheuttamaan pääomiastaja Googlelle useiden miljardien dollarien tappiot. 

Mutta kyllä tämä hakukonejätti Googlen globalistisuuromistajat tietävät kenen päälle he tässä kusevat... Sillä omille kiiltonahkakengilleen ne siinä kusevat jo täyttä vauhtia. Mutta he tekevät sen vain siksi, että sinun sananvapaus vietäisiin pois verkosta.


Lähde: Digitoday