http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 14, 2018

KRP pääsi valtion tietojärjestelmiin tunkeutuneen hakkerin - epäilty kuoli hämärästi ennen tutkinnan valmistumista


Teemu Vehkala

Keskusrikospoliisi (KRP) selvitti Suomen valtion tietojärjestelmiin tunkeutuneen hakkerin, jonka epäiltiin tunkeutuneen valtion sisäisiin internet-palveluihin kuten Suomi.fi.

Nyt kuitenkin kävi niin, että kyseinen epäilty ehti kuolla hämärissä olosuhteissa ennen tutkinnan valmistumista ja varsinkaan epäillyn kuolinsyystä ei mediassa enää kerrottu mitään.Jätän tämän nyt tähän:

Muutama vuosi sitten Tekniikka ja Talous julkaisi verkossa artikkelin, jossa kerrottiin NATO-raportissa lukevan, että kybersota oikeuttaa tappamaan hakkereita.

Raportissa kuitenkin väitetään, että jos verkkohyökkäys ei ole aseellisen yhteydenoton tasoinen, niin vastahyökkäyksessä ei saisi tuolloin käyttää ainoastaan vastaavanlaisia verkkoiskuja.

No kuitenkin kun kyseessä on sellainen valtionterroristijärjestö kuin NATO, joka järjesti pommi-iskun myös vuoden 1980 ja lavasti sen äärivasemmiston nimiin.Että olivatko kyseisen vuonna 1980 Munchenissä järjestetyn olut-festivaalin pommi-iskulla murhatut siviilit tehneet jonkun iskun valtion järjestelmiin, joka sitten oikeutti NATO:n murhaamaan nuo 13 ihmistä siellä pommi-iskulla ? 

Nato ei ole koskaan paljastanut sitä minkälaisia likaisen työn yksiköitä heillä on ollut toiminnassa, joihin on kuulunut myös tämä pahamaineinen Operaatio Gladio, joka kuului jo 70- ja 80-luvulla Naton salaisiin maanalaisiin armeijoihin, jotka lavastivat pommi-iskuja Euroopassa mm. äärioikeiston ja äärivasemmiston nimiin.

NATO on siis Eurooppalainen Belgiassa vuonna 1949 perustettu terrorijärjestö, johon nyt Suomea ollaan väkisin viemässä Ruotsin kanssa, jotta tämä tuleva EU:n yhteinen armeija (Euroopan unionin taistelujoukot) voisi käyttää Suomea ja Ruotsia hyökätessään Suomen kautta Venäjälle.


Lähteet: Tekniikka ja Talous

 The Verge

YLE

WSWS.org

https://fi.wikipedia.org/wiki/Operaatio_Gladio