http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 18, 2018

Salatut taustat Kalifornian metsäpaloista - FOLLOW THE MONEY


Teemu Vehkala

Kaliforniassa on viimepäivinä riehunut rankkoja metsäpaloja, jotka ovat vaatineet jo 30 kuolonuhria.

Mutta vieläkin mielenkiintoisempi on se, että millä nämä rankat  maastopalot on saatu siellä aikaan.Amerikkalainen FOX-kanava esitti vuosi sitten jakson, jossa naistoimittaja puhui USA:n armeijan laser/energia-aseista, jotka mahdollistavat sen, että vaikka yksittäinen auto voidaan pyyhkäistä savuna ilmaan.
Nämä Kalifornian maastopalot ovat tuhonneet lukuisia arvokiinteistöjä, joten näin ollen rakennusyhtiöiden kysyntä suorastaan räjähti pilviin näiden maastopalojen seurauksena. Mutta mikä on sitten USA:n armeijan motiivi laser-aseilla sytytellä näitä maastopaloja Kaliforniassa ? 

He tuskin siellä huvikseen tuhoavat kokonaisia alueita kalliine kiinteistöineen savuna ilmaan.

Mutta CIA tunnetusti tekee vaikka terrori-iskun, jos vaan jollain on varaa maksaa. Joten miksi he eivät sitten suostuisi myös tuhoamaan maa-alueita ja arvokiinteistöjä energia-aseilla, jos joku sellaista heiltä sattuu tilaamaan.Nämä laser-aseet ovat siinä mielessä äärimmäisen salakavalia aseita, koska ne eivät näy päiväsaikaan ollenkaan. Eli jos tällainen lasersäde ammutaan jonnekin metsään ja sytytetään sillä maastopalo, niin silloin tämä palo vain alkaa tyhjästä.Kalifornian maastopaloissa autoihin on tullut niin kovia vaurioita, että metalli on alkanut jopa sulamaan, joka juuri viittaa näihin laser-aseisiin, joista riittää tulemaan noin suuria energiamääriä, että metalli alkaa sulamaan.