http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 02, 2018

Youtubeen ilmestynyt tehtailtuja feikkivideoita ihmisistä jotka väittävät olevansa aikamatkustajiaTeksti: Teemu Vehkala

Internettiin on viimeaikoina ilmestynyt Apex tv -nimiselle Youtubekanavalle useita videoita, joissa ihmiset väittävät olevansa aikamatkustajia. Yksi näistä feikkivideoiden henkilöistä on vielä kanavan mukaan suomalainen nainen.

Toisessa videossa taas jenkkiläisella aksentilla puhuva mies väittää myös käyneensä vuodessa 6000 ja tuolle videolle on tullut jo yli 5 miljoonan katsojaluvut.

Ottaen huomioon sen, että kuinka Youtuben mainostaja maksaa tuhannesta näyttökerrasta 16-20€, että jos vaikka lasketaan tällä 16 eurolla tuhannesta näyttökerrasta olevat mainostulot, niin silloin tuolla jenkkimiehen feikkivideolla on tämä Youtube tili tehnyt jo yli 88 000 euron mainostulot.

Tämä tarkoituksen hakuinen markkinointi oli purenut, kun brittiläinen Express lehti uutisoi jo eräästä toisesta saman Apex tv Youtube -kanavan videosta.


Kyseinen Youtube-kanava on perustettu Yhdysvalloissa, mutta vieläkin mielenkiintoisempaa olisi se, että mitä tämä rahastustarkoituksessa tuotettujen videoiden tekijät ovat saaneet tämän Youtube-kanavan pitäjiltä, koska nuo aikamatkustusvideot ovat kumpikin hyvin selviä feikkejä, joista molemmat ovat tehty vain rahastusmielessä.

Tämä ei tietenkään sulje pois sitä, että aikamatkustus ei olisi mahdollista. Kyllä se on mahdollista koska näitä aikamatkustukseen liittyviä kokeita USA:n armeija suoritti jo 40-luvulla joihin kuuluvat mm. Philadelphia koe (Philadelphia Experiment), jossa USA:n merivoimille kuuluva USS Eldridge alus teleportattiin aika-avaruuteen.

Useita aluksella olleita USA:n merivoimien miehistöä sai vakavia säteilyvaurioita, jotka tulivat aluksen voimakkaasta magneettikentästä, jolloin se teleportattiin aika-avaruuteen.Tästä sitten tehtiin lopulta vuonna 1984 amerikkalainen scifi-elokuva The Philadelphia Experiment


Lähteet: https://www.voice.fi/hullu-maailma/a-157686