http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 25, 2018

Iltalehti paljasti poliisin salaisen VARO-rekisterin


Oletko vielä kuullut poliisin salaisesta VARO-rekisteristä, jonne jokainen Suomen kansalainen voi päästä ja sinne päästäkseen ei tarvitse olla epäiltynä tai tuomittuna mistään rikoksesta.
Täälläkin blogissa oli jo pari vuotta sitten juttua tästä salaisesta poliisin VARO-rekisteristä.

Nyt Iltalehti paljasti tämän kyseisen VARO-rekisterin, mutta jutussa ei yllättäen kuitenkaan kerrottu ihan koko totuutta siitä, että miten tälle poliisin salaiselle VARO-rekisterille voi päästä.

Jutun takana oli yksi henkilö joka epäili olevansa kyseisellä rekisterillä ja otti yhteyttä Iltalehden toimitukseen.

Mikä on poliisin salainen VARO-rekisteri ? 

Poliisin salainen VARO-rekisteri on salainen järjestelmä jonne pääsee vain poliisi ja siellä on tietoja yksittäisistä suomalaista henkilöistä. 

Kyseiseen rekisteriin pääsee jo sitä, että on osoittanut mieltään vaikka Natoa tai Suomen hallitusta vastaan, koska tämän jälkeen olet hallintoa vastustava henkilö ja sinua pidetään sen vuoksi vaarallisena. Tästähän se VARO-rekisterin nimikin tulee.

Kirjailija ja moottorisaha-jonglöörinäkin tunnettu Juha Kurvinen sai vuonna 2016 kuulla olevansa tuolla samaisella VARO-rekisterillä yhden tuttavansa kautta.

Tämä sama mies joka paljasti tuolloin Kupittaan psykiatristen osastojen lukuisia mm. pahoinpitelyjä medialle, josta syntyi kohu.

Mutta voi tässä maassa tai ylipäänsä Euroopan unionissa lukuisat toisinajattelijat tuntea olonsa turvalliseksi, kun heidän tiedot ovat jo mm. Europolin, SUPO:n, KRP:n, Interpolin, CIA:n, armeijan ja poliisien salaisissa rekistereissä.

Eikös tällainen lukuisten salaisten rekistereiden määrä pikemminkin todista sen, että miten paljon tämä korruptoitunut eliitti tällaisia EU-maiden toisinajattelijoita pelkää, koska he ovat yhdistymässä keskenään ja aina kun tähän liitetään vahva poliittinen aktivismi, niin silloin näiden elitistien korruptoituneet norsunluutornit romahtavat ja ns. paska valuu alaspäin.


Lähde: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/201801182200677037