http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 08, 2018

Olof Palmen murhatutkinnan peittelyoperaatio sai jatkoa


Ruotsin pääministeri Olof Palmen vuonna 1986 tapahtuneen murhan peittelyoperaatio on saanut jälleen jatkoa, kun ruotsalaisviranomaiset toivat julkisuuteen lisää keksittyjä tutkinnan ulkopuolelta peräisin olevia juttuja. 

Ruotsalainen kirjailija Jan Stocklassan julkaisi nyt kirjan Palmen murhasta, jossa hän vetää mukaan Etelä-Afrikan viranomaiset.Mutta mukaan on myös vedetty vuonna 2004 äkillisesti vain 50-vuotiaana kuollut Ruotsin menestyneimpiin kuulunut kirjailija Stieg Larsson, joka tutki aikanaan Palmen murhaa.

Stocklassa yhdistää edesmenneen Millennium-trilogiasta tunnetun kirjailijan kesken jääneet Palme-tutkimukset ja täydentää niitä omilla tekastuilla tutkimuksilla.

Stocklassa väittää keränneensä tietoa mm. haastattelemalla Palmen murhasta tietäviä tai siihen liittyväksi epäiltyjä henilöitä mm. Etelä-Afrikasta.

Stocklassan mukaan Palmen murha-ase on kätketty erään ruotsalaisen pankin tallelokeroon.

Olof Palme murhattiin ruotsalaisen pankkisuvun toimesta, koska hän oli estämässä heidän aseiden salakuljetuksia Iran-contra sisseille

Ruotsalainen asevalmistaja Bofors harjoitti 80-luvulla salaista asekauppaa lähi-itään ja toimitti ruotsista aseita Iran-contra sisseille. 

Tätä asekauppaa johti eräs Ruotsin rikkaimmista pankkisuvuista (Aschberg).Vajaa vuosi sitten eräs palestiinalaistaustainen ruotsalainen bloggari nimeltä Bechir Rabani ilmoitti julkisesti aikovansa paljastaa Palmen murhan tilaajan.

Hän ehti ladata vielä Youtubeen videon, jossa hän kertoi tuon kyseisen ruotsin-juutalaisen pankkiirisuvun rikollisista touhuista Ruotsissa. 

Mutta ehti kulua vain kaksi vuorokautta, niin tämä kolmekymppinen Rabani löytyi kuolleena sängystään ja viranomaisten mukaan kuolinsyy oli sairaskohtaus. 

Tämä Palmen murhatutkinnan peittely on jo jatkunut yli 32-vuotta eikä loppua näy, joten mitähän tässä mahdollisesti peitellään. Sillä tässä suojellaan tämän poliittisen murhan tilaajaa, joka on eräs Ruotsalaisen pankkisuvun mafia.

Sillä nämä 80-luvulla Iran-contra sissien kanssa salaista asekauppaa käyneet tahot pelkäävät edelleen sotarikostuomioita, joten kukaan ei silloin saa astua näiden rikollisten varpaille tai muuten heille käy huonosti. 

Olof Palme taas Ruotsin pääministerinä tuolloin 1985-1986 ei sallinut Ruotsin Bofors nimisen asevalmistajan aseiden salakuljetuksia Iranin contra sisseille. Joten koska hän aikoi estää nämä vehkeilyt, niin siksi hänet päätettiin hiljentää lopullisesti ja murhan hoiti lopulta CIA, jonka tappaja hoiti ns. homman.

Ruotsin korruptoituneet viranomaiset eivät ole tehneet koko tämän 32-vuoden aikana julkisesti mitään selvittääkseen tätä Palmen murhan tilaajaa, vaan kaikki huomio ja energia on mennyt vain yksittäisen murhaajan löytämiseksi. 

Sillä tämä yksinäinen susi false-flag on hyvin yleinen myös Yhdysvalloissa toteutetuissa CIA:n toteuttamissa valtionterrori-iskuissa. 

Näin voidaan siirtää julkisen yleisön huomio aivan muualle näistä todellisista epäillyistä ja syyllisistä. Palmen murhan tilannut Aschbergien pankkisuku maksoi Petterssonille väärästä tunnustuksesta

Tämä Palmen murhan tilannut ruotsalainen Aschbergien pankkisuku yritti saada Christer Petterssonia tunnustamaan maksamalla perättömästä tunnustuksesta 650 000 kruunua ja Petterssonhan otti vastaan tämän suuren ryyppyrahan ja meni oikein televisioon kertomaan, että hän oli Palmen murhaaja. 

Mutta mies jouduttiin lopulta n. puolen vuoden istumisen jälkeen päästämään vapaaksi, koska todisteita ei ollut. 

Tämä Aschbergien ruotsin-juutalainen pankkisuku on rikastunut mm. asekaupalla, huumekaupalla ja ihmiskaupalla.Kyseisen pankkisuvun esi-isiä oli Olof Aschberg (1877-1960) (kuvassa), joka rahoitti myös Venäjän vallankumousta. 

Ruotsalaiset journalistit Robert Aschberg ja Richard Aschberg ovat Olofin lapsenlapsia ja näistä juuri Robert oli se, joka tarjosi 80-luvun lopulla tälle Tukholmalaisen lähiön juopolle Christer Petterssonille 650 000 Ruotsin kruunua perättömästä tunnustuksesta Olof Palmen murhaan.

Omatuntoa ei paljon näissä tuon tason pankkihommissa sallita, että suvun kaikki rahat ovat tulleet hyvin verisesti ja käytännössä näiden rikollisten pankkisukujen miljardit on aina tahrittu verellä.

Vielä tuohon Stieg Larssonin kuolemaan liittyy yksi hyvin omituinen piirre... Se, että hän oli juuri saanut valmiiksi viimeisimmän kirjasarjan, joka tunnetaan Millennium-trilogiana. Että mahtoikohan myös Larsson tietää jotain liikaa Palmen murhasta ?

Silti tämä ruotsalainen Aschbergien pankkimafiasuku yrittää kaikin voimin peitellä tätä Palmen murhatutkintaa, ettei vaan heidän pankkisukunsa vanhat rikokset tulisi julki ja veisi tältä koko rikollissuvulta maineen. 

Siinähän olisikin tekemistä yrittää toimia tällaisten rikollisten pankkisukujen edelleen jonain filantropistisukuna, jos otsassa olisi jo leima Ruotsin pääministerin murhaajana.

Todellisuudessahan tämä kyseinen Aschbergien pankkimafia yrittää tällä hetkellä saada Ruotsin NATO:n ja Venäjän väliseen hyökkäyssotaan, johon myös Suomen on määrä tulla mukaan.

Vaikka tämän kyseisen ennalta haetun konfliktin toteutusvuosi on vielä suuri arvoitus. Kenties siihen liittyy vielä EU:n tuleva yhteinen armeija, jota yllättäen Saksa tulee johtamaan.

Niinhän ne natsi-saksan sotarikolliset totesivat siellä 40-luvun alussa Sveitsissä pidetyssä salaisessa kokouksessa, ettei enää sitten yli 50 vuoden päästä kukaan mieti natsien kansallismielisyyttä ja kolmatta valtakuntaa. 

Tähän yhteiseen EU:n natsiarmeijaan on jo nyt suunniteltu sijoitettavan 13 miljardia euroa.

Nämä rikolliset pankkisuvut haluavat sotaa, koska se on lähes ainoa keino saada sotateollisuus tuottamaan eniten voittoa. Sillä pelkkä käyttämätön sotakalusto ei tuota riittävästi voittoa, josta myös huomaa sen, että miksi mm. USA:n armeija hyökkää koko ajan eri puolille maailmaa. Käyden näitä päättymättömiä sotaretkiään levittäen demokratiaa eri puolille maailmaa ensin tuhoten ja sitten jälleenrakentaen Yhdysvaltalaisten monikansallisten yhtiöiden kuten Halliburtonin johdolla nämä kertaalleen tuhotut kaupungit uudelleen.Jos näillä Haagin kansainvälisen sotarikosistuimen johtavilla tahoilla olisi yhtään uskallusta näiden sotarikollisten pankkisukujen osalta, niin näkisimme lukuisia sotarikosoikeudenkäyntejä, joissa mm. Rothschildien suvun edustajat joutuisivat Haagiin tuomiolle ja saisivat jokainen elinkautiset vankeusrangaistukset lukuisista sotarikoksista sekä länsimaihin kohdistuneen terrorismin rahoittamisesta.

Mutta vielä toistaiseksi Haagin kansainvälinen rikostuomioistuin on korruptoitunut rikoslaitos, jonne viedään vain näitä Illuminaateille vihamielisiä valtionpäämiehiä kuten Jugoslavian presidentti Slobodan Milosevic, jota syytettiin mm. sotarikoksista.

Vaikka oikeasti hän syyllistyi sellaiseen todella mittavaan rikokseen, että hän ei suostunut myymään näille kasaarijuutalaisille pankkiireille uraania pilkkahintaan ja tämän sitten nämä rikolliset pankkiirit kostivat CIA:n järjestämällä sisällissodalla sekä vallankaappauksella ja NATO:n pommituksilla.Järjestelmässä on silloin jotain vikaa jos nämä todelliset sotarikolliset, jotka istuvat näissä maailman rikkaimpien pankkisukujen johdossa kävelevät kadulla vapaana ja vankilaan laitetaan sotarikoksista näille pankkisukujen rikollisille niskuroivat valtionpäämiehet, jotka taas esitellään lännen valemediassa hirmujohtajina ja sotarikollisina.

Muammar Gaddafkin oli heti sen jälkeen aivan hirveä tyranni ja rikollinen ihmiskuntaa vastaan lännen valemediassa, kun hän sai päähänsä että hän perustaisi Libyaan kultaan sidotun valuutan ja hankkiutuisi eroon petrodollareista.

Sekä Syyrian presidentti Bashar al-Assad oli myös välittömästi hirveä tyrannijohtaja lännen valemediassa, vaikka oikeasti hän ei vain suostunut tämän rikollisen Rothschildien pankkisuvun tunkeutuvan Syyriaan ja ottavan hallinnan Syyrian keskuspankista itselleen.

Parasiitti on eliö, joka elää toisen eliön sisällä ja valtioissa tällainen ilmenee rikollisena keskuspankkijärjestelmänä, joka on täysin yksityinen monikansallisten yhtiöiden pyörittämä liiketoimintamuoto.

Mutta niin kauan nämä loiset ovat isäntänsä sisällä ja aiheuttavat heille suurta vahinkoa, kun tällainen toimintamalli sallitaan. 

Valtioiden olisi uskallettava puolustaa omavaraista keskuspankkitoimintaa, mutta valitettavasti näiden rikollisten pankkisukujen puolelta asia on hoidettu mm. lahjomalla sisään vain ne korruptoituneet poliitikot, jotka edistävät näiden parasiittien keskuspankkitoimintaa ja valtionyhtiöiden ryöstöjä.

Kokoomus ja Keskusta ovat tällä hetkellä Suomessa juuri tällaisia parasiittien kaltaisia puolueita, jotka on sisältä täysin tämän isäntäeliotä hajottavan loisen täydessä otteessa ja tämä loinen on nimeltään Euroopan keskuspankki, josta Suomen valtio joutuu ottamaan joka vuosi lähes 6-7 miljardia euroa lisää lainaa, jotta valtio voisi selvitä menoistaan ja valtionveloistaan näille parasiitteille, jotka eivät todellisuudessa tee keskupankkitoiminnan osalta mitään muuta kuin riistä ja tuhoa valtion infrastruktuuria, taloutta, talouskasvua jne.

Mutta äänestäjiä on turha syyttää tästä, että kuka päästi Kokoomuksen tuhoamaan Suomen. 

Ei se ollut äänestäjät, vaan se oli CIA.

Yhdysvaltain suurlähetystön puuttuminen Suomen valtion poliittiseen järjestelmään on valtionpetoksen tunnusmerkkeihin kuuluva rikos, joka on ulkovaltojen puuttuminen toisten valtioiden asioihin.

Tämä Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA ei ole mikään USA:n asioita hoitava tiedustelupalvelu, vaan se on äärimmäisen korruptoitunut yksityisten palkka-armeijoiden, salamurhaajien, ihmissalakuljettajien, rikollisten pankkisukujen, vallankaappaajien jne. alihankintaorganisaatio, joka tekee rikokset kuin rikokset ihmiskuntaa vastaan kunhan vain hinnasta sovitaan.

Lähteet: ILTALEHTI

HS

https://vastavalkea.fi/2016/02/28/olof-palme-murhattiin-30-vuotta-sitten/

http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2017/12/ruotsalainen-kansalaisjournalisti.html

https://www.kansalainen.fi/eu-sijoittaa-eu-armeijaan-13-miljardia-euroa/

https://yle.fi/uutiset/3-5321043