http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, syyskuuta 22, 2017

Marco de Wit otettu kiinni ja toimitettu poliisivankilaanTeksti: Teemu Vehkala

Suomi Ensin -kansanliikkeen varapuheenjohtaja Marco de Wit otettiin tänään kiinni kesken Pasilan poliisitalolle järjestetyn mielenosoituksen ja vietiin poliisivankilaan.

Hänet kiinniottanut poliisi väitti, että hänestä olisi tehty etsintäkuulutus liittyen tähän rikosepäilyyn jossa häntä epäillään keväällä 2017 Virossa tapahtuneesta raiskauksesta.Tämä epäillyn raiskauksen väitetään tapahtuneen Virossa 31.03.2017 ja raiskauksesta rikosilmoituksen tehnyt nainen on vielä Perussuomalaisten puolueen jäsen. Kun Marco de Witillä oli kuluneen vuoden aikana juuri Perussuomalaisten kanssa julkisia erimielisyyksiä.de Witt kertoi aiemmin tässä kuussa tästä raiskausepäily farssista omalla Youtube -kanavallaan.


Janitskin sekä De Wit ovat molemmat poliittisia mielipidevankeja

Poliittinen mielipidevanki on sellainen vanki, joka on vangittu hänen poliittisen, uskonnollisen tai muun vakaumuksensa vuoksi.

Suomella on nyt jo 2 julkista poliittista mielipidevankia, joista toinen istuu Andorran vankilassa syyttömänä.

Ilja Janitskin sekä Marco de Wit ovat kumpikin nyt laitettu istumaan Jari Aarnion tyyliin.

de Wittiä poliisihallitus suunnittelee pitävän lukkojen takana vähintään vuoden tai jopa kaksi, jotta hänet saataisiin pidettyä poissa Suomi Ensin liikkeen johdosta sekä poliittisesta toiminnasta.

Sillä aikaa kun Suomi Ensin liikkeen perustanut henkilö (Mario Argenta) kyhää jo tällä hetkellä uutta valeoppositiomaista puoluehanketta, jonne Marco de Wittillä ei olisi enää tulemista.

Sillä de Witt nähtiin jo tämän Suomen korruptoitunutta valtaapitävän eliitin toimesta liian vahvaksi henkilöksi sekä persoonaksi. Joten hänestä tuli sen vuoksi hankkiutua eroon keinolla millä hyvänsä ja lopulta he keksivät tämän Julian Assange tyylisen ansan. Jonka Perussuomalaiset vielä todennäköisesti puolueensa johdosta juonivat.

Tämä de Wittin tapaus on tällä hetkellä äärimmäisen poliittisesti arka tapaus, koska valhemedia (mm. Iltalehti, Iltasanomat) on jo mahdollisesti lauantain lehteen saanut valmiiksi isot otsikot tapauksesta. 

Mutta tämä Sanomamedian keskiviikkokerho kuitenkin päättää aina sen, että missä vaiheessa tämän raiskausepäilystä kiinniotetun miehen henkilöllisyys (Marco de Wit) julkistetaan lehdissä.

de Wittiä on aiemmin kohdeltu lehdistössä mustan listan kaltaisesti, jolloin hänen nimeään ei olla suostuttu kertomaan miltei missään jutussa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Suomi Ensin -kansanliike on nyt hyvin todennäköisesti suunnitelma tuhota se juuri tällä raiskausepäily kiinniotolla. Jota valhemedia sitten julistaa tulevat lähiviikot, kuinka Suomi Ensin -liikkeen johtohahmo on kiinniotettuna raiskauksesta epäiltynä.de Wittin sekä Janitskinin ihmisvainon takana NATO

Tästä asiasta ei tarvitse paljonkaan vääntää tätä rautalangasta, että kuinka Marco de Wittin sekä Ilja Janitskin poliittisen ihmisvainon takana on NATO.

Sillä NATO suoritti Suomessa laittoman vallankaappauksen 1.9.2014, kun Suomen puolustusvoimien kenraali Jarmo Lindberg allekirjoitti Naton ja Suomen välisen isäntämaasopimuksen.  

Samaan aikaan kaikki ne suomalaiset jotka uskalsivat osoittaa mieltään tätä isäntämaasopimusta vastaan leimattiin Naton määräyksestä poliisin salaiseen VARO-rekisteriin. Jolle päässeet Suomen kansalaiset ovat tuon rekisterin mukaan erittäin vaarallisia henkilöitä, koska heillä on omia poliittisia mielipiteitä, jotka eroavat tästä julkisesta ja poliittisesti korretista mielipiteestä.

Europol piti jo vuonna 2010 salaista tietokantaa EU-maiden toisinajattelijoista, joita myös ollaan kaikkien näiden vuosien aikana mm. toimitettu mielisairaalaan ja leimattu hulluiksi poliittisista syistä.

Suomen valtioneuvoston piirissä toimii myös salainen säännöllisesti salaisesti kokoontuva toimintaryhmä, johon kuuluu myös istuva Presidentti Sauli Niinistö.

Tämän ryhmän tarkoitus on keskustella Suomen poliittisista toisinajattelijoista (hybridiuhat). Sekä miettiä että mitä heille oikein tehdään ja mistä rikoksesta heidät voisi lavastaa sekä laittaa Jari Aarnion mittaiseen 2 vuoden tutkintavankeuteen. Jonka jälkeen heille sitten luettaisiin jopa pidemmät ehdottomat tuomiot mitä saisi murhasta. 

Kun Ilja Janitskinillehan ollaan edelleen huhujen mukaan valmistelemassa 13 vuoden vankilatuomiota. Mutta häntä on ensin määrä istuttaa syyttömänä vankilassa 2 vuotta, kuten tehtiin myös ex-huumepoliisi Jari Aarnion tapauksessa.


Nyt Suomeen perustettiin Naton hybridiosaamiskeskus, joka aloitti toimintansa tässä kuussa.

Tämä Naton hybridiosaamiskeskus toimii suomalaisten toisinajattelijoiden vainontakeskuksena, koska sieltä kautta tulevat nämä toimeksiannot mitä Suomen virkamiehet ohjeistetaan tekemään suomalaisten toisinajattelijoiden sekä poliittisten aktivistien kanssa.

Jos kerta nyt alkoi Gestapo tyyppinen kansalaisten vaino ja Turkin hallinnon tyylinen kohtelu toisinajattelijoille, jossa poliisi vie vankilaan jo pelkästä nettikirjoittelusta. Niin tämä poliittisen poliisin (POLPO) kehitys tulee yhä pahenemaan, ellei tälle nyt riittävän moni herännyt aktiivi uskalla vastustaa.

Sillä kyse on Suomalaisen sananvapauden murskaamisesta, jota nämä vallanhimoiset sekä vallan sekä rahan sokaisemat virkamiesfasistit nyt tuolla suorittavat.

Naton informaatiosodan doktriini on ohjeistanut näitä kansanvihollisia syyttämään jokaista Suomen toisinajattelijaa venäjämieliseksi. Minkä vuoksi nämä Naton informaatiosodan lähettiläät Jessikka Aroineen julistaa tätä samaa propagandaa mediassa päivästä toiseen.

Mutta samaan aikaan nämä Naton suojelemat poliittiset ihmisvainoa harjoittavat toimittajat mm. Jessika Aro ovat Suomen lain yläpuolella. Koska he nauttivat jo tuota Natolle sekä CIA:llekin kuuluvaa diplomaattista koskemattomuutta. 

Kohudosentti Johan Bäckmanhan totesi tässä muutama viikko sitten kuinka tällä Helsinkiin perustetulla Naton hybridiosaamiskeskuksella on lupa tappaa Suomen kansalaisia, joutumatta siitä minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseen. 

Tutkintavankeus mahdollistaa 3 päivän pidätysajan ennen tutkintavankeutta

Suomen tutkintavankeuslaki sanoo, että tutkintavankeutta edeltää pidätysaika, joka voi kestää Suomessa kolme päivää, jolloin viimeistään neljäntenä päivänä tuomioistuimen on päätettävä vangitsemisesta. Pidättämisestä päättää esitutkintaviranomainen. 

Mutta koska de Wit on poliittinen vanki, niin hänen kohdallaan tästä tutkintavankeudesta on tod. päätetty jo etukäteen. Jolloin hän saattaa kokea saman kohtalon kuin Jari Aarnio, jota putkatettiin peräti 2 vuotta yhteen soittoon poliisivankilassa tutkintavankeudessa.


Lähteet: http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/562681-tamperelaismies-otettiin-kiinni-helsingissa-raiskaustapaukseen-liittyen-oli

https://www.youtube.com/watch?v=dhXDGOGRGNI 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ja_Naton_is%C3%A4nt%C3%A4maasopimus 

https://kohudosentti.blogspot.fi/2017/09/hybridiosaamiskeskuksella-on-lupa-tappaa.html