http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, syyskuuta 03, 2017

George Sorosin likaiset lonkerot pyörittävät Suomen poliittista järjestelmääSuursijoittaja George Sorosin likaiset lonkerot ovat ulottuneet aina Suomeen asti viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.

Hän mm. perusti aikanaan Helsinki Comission nimisen järjestön, jonka tarkoituksena oli irroittaa Suomi Venäjän etupiiristä. Jonka seurauksena Suomen poliittinen johto ajettiin ryssäviha politiikkaan ja tätä tukemaan tulivat myös Suomen ulkopoliittinen instituutti, joka on myös Sorosin rahalla rakennettu russofobinen järjestö.

Suomen ulkopoliittinen instituutti pitäisi siksi nimetä Suomen Russofobiseksi Instituutiksi.Soros rahoitti myös kourikaupat sekä toimi Ahtisaaren Martin uran ja CMI:n rahoittajana. 

Kansalaisaloite sekä kuntalaisaloite palvelut toimivat edelleen hänen säätelemänsä Open Knowledge säätiön alla toimivan Avoin Ministeriö ry:n kautta.

Mutta myös eduskunnassa olevien puolueiden rahoittaja ja kehitysyhteistyöjärjestö Demo Finland ry pyörii myös Soroksen miljoonilla.

Joten tässäkin olisi SUPO:lle hommia tutkia, että kuinka paljon tämän unkarilaislähtöisen limaisen liikemiehen poliittiset kytkökset vaikuttavat ja vaarantavat Suomen sisäistä turvalisuutta ? 

Mutta koska tunnetusti nämä seteliselkärankaiset poliitikot aina Timo Soinia myöten ovat aina ostettavissa. Niin he kyllä kumartuvat George Soroksenkin lahjusten edessä.