http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 21, 2017

Palloliittouman alukset nähty OklahomassaTeksti: Teemu Vehkala

Valon galaktisen liiton palloliittouman alukset näyttäytyivät äskettäin Oklahomassa, joka viestii siitä että olemme tällä hetkellä palloliittouman valvovan silmän alla. 

Erityisesti kun Yhdysvaltain hallinnon sotavoimien kenraalit ovat uhoilleet sytyttävänsä sodan hyökkäämällä Pohjois-Koreaan ydinaseilla.


Palloliittouma koostuu lukuisista valon galaktiseen liittoon kuuluvista avaruusolennoista, joiden alukset toimivat myös meidän Tellus planeettamme suojelijoina. 

Mutta heille on annettu vain tietty määräysvalta käyttää mm. voimaa sitä vastaan jos vaikka joku suurvaltojen kännipäinen kenraali päättää alkaa ampumaan ydinohjuksia toiseen valtioon.

 
Ydinaseista on silti tehty jo kulissien takainen sopimus, joka tehtiin valon galaktisen liiton sisällä. Mutta tätä sopimusta ei USA:n hallinnossa tiedä kuin vain he joilla riittää siihen riittävät turvaluokitukset. 

UFO salailu on sen sijaan jatkunut näihin päiviin saakka siellä, joka johtuu vain siitä että USA:n hallinto, CIA, NSA sekä NASA pelkäävät ihmiskunnan saavan tietää totuuden näistä ihmiskunnalle ei vihamielisistä avaruusroduista, joihin Valon Galaktinen Liitto mm. kuuluu.

Sillä tällaisen ufo -paljastuksen jälkeen koko ihmiskunnalta putoaisi pohja siitä, että kuinka meitä uhkaisi enää mikään yhteinen vihollinen (ISIS/ISIL terroristit). 

Koska se ainoa vihollinen joka tämän planeetan rauhaa uhkaa on tämä itsensä jo tuhansia vuosia sitten itsensä valtaan ylentänyt valtaeliitti joka toisinaan sai valta-asemansa heidän esi-isiltään. Ja nämä heidän muinaiset esi-isänsä olivat muinaisen Egyptin aikoihin siellä hallinnut avaruusrotu.


Kun näitä avaruusrotuja on hyvin monenlaisia ja heillä jokaisella on omaan kehitykseensä liittyvät intressit. Mutta kaikkia niitä avaruusrotuja joiden kehitys on kulkenut valon tietä. Niin heitä yhdistää se, että he palvelevat yhtä ja samaa tietä... Totuutta.

Mutta koska myös henkivalloissa edustavat myös pimeät voimat joihin tämä langennut henkiolento Lucifer kuuluu. Niin tämän vuoksi myös useita avaruusrotuja kuuluu edelleen tähän sarjaan, jotka eivät ole tehneet sopimusta valon puolen kanssa ja tämä Tellus planettamme kuuluu niihin. 

Vaikkakin tänne on silti inkarnoitunut aikojen saatossa hyvin paljon muualta tulleita kosmisia sieluja joiden tehtävänä oli tulla tänne valontuojina. Heitä kutsutaan mm. valotyöntekijöiksi ja heillä jokaisella on täällä oma tehtävänsä. Mutta vain hyvin harvat heistä tämän oman tehtävänsä täällä muistaa, minkä vuoksi näiden valon puolen lähettiläiden elämät ovat usein enemmän kuin tuuliajolla. 

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla toimii myös erittäin salainen yksikkö jonka tarkoituksena olisi saada nitistettyä joka ikinen tällä planeetalla vaikuttava kosminen sielu (valotyöntekijä).

Tämän vuoksi CIA on organisoinut tämän globaalin ja maailmanlaajuisen ihmisten joukkovainontaohjelman (gang stalking)Valon Galaktinen Liitto koostuu lukuisten avaruusrotujen muodostamista voimista, joista palloliittouman alukset edustavat vain yhtä sen osa-aluetta. 

Mutta vaikka heidän sota-alustensa voimankäyttö riittäisi helposti vaikka tämän koko planeetan kukistamiseen, niin he eivät silti saa tällaista invaasiota tehdä. Koska tämä Tellus on kuitenkin alusta lähtien ollut vain pelkkä elämänkokeiluplaneetta jonka suuri suunnitelma on mennyt päin mäntyä mm. Luciferin kirouksen johdosta.


Tellus on vain hyvin pieni osa Luciferin kapinaa
 
Lucifer oli Nebadonin ensiasteinen Lanonandek-Poika, joka oli jo aiemmin saanut henkiolentona kokemusta monista järjestelmistä. 

Nebadonin universumi on Kristus Mikaelin (hyvin korkea-arvoinen enkeliolento) toimintapiirissä, joka koostuu yli kymmenestätuhansista asutetuista maailmoista.

Luciferin kapina alkoi Luciferin manifestilla, joka julkistettiin Satanian vuotuisessa konklaavissa n. 200 000 vuotta sitten.

Tuossa konklaavissa Saatana julisti, että palvontaa voitaisiin julistaa universaalisille voimille fyysisille, älyllisille ja hengellisille. Mutta alamaisuutta voitaisiin kuitenkin vain tunnustaa vain aktuaaliselle ja läsnä olevalle hallitsijalle, Luciferille.

Hän lupasi mm. planeettaprinsseille, että nämä saisivat hallita maailmoja ylimpinä toimeenpanijoina. 

Vaikka enkeliolentoihin kuuluva Gabriel oli henkilökohtaisesti todistamassa näitä epälojaajela tapahtumia. Niin hän teki vielä tiettävästi kaikkensa, että puhuisi Mikaelin puolesta ja että kaikki olennot saisivat vapaasti ja kenenkään häiritsemättä tehdä valintansa.

Luciferin sallittiin siis tehdä täysimääräinen kapinahallintonsa ja suorittaa sen yksityiskohtainen organisointi, ennen kuin Gabriel mitenkään pyrki kiistämään tätä luopumisoikeutta tai vastustamaan kapinalliskeisarin propagandaa.

Lucifer väitti mm. ettei Universaalista isää ollut todellisuudessa olemassa, että fyysinen gravitaatio ja avaruusenergia kuuluivat luonnostaan koko maailmankaikkeuteen. Eli että tämä Isä oli myytti, jonka paratiisin-Pojat olivat keksineet, jotta se mahdollistaisi heidän Isän nimissä harjoittamansa universumeihin kohdistuvan jatkuvan hallitusvallan toteutumisen.

Lucifer väitti myös, että kuinka paikallisjärjestelmien tulisi olla kokonaan autonomista ja hän protestoi mm. sitä vastaan, että kuinka Mikaelilla (luojan pojalla) oli oikeus ryhtyä Nebadonin hallitsijaksi jonkun olettamusten varassa olevan Paratiisin-Isän nimissä ja vaatia kaikkia personallisuuksia tunnustamaan alamaisuutensa tälle näkymättömälle Isälle.
 
Urantia kirjassa kerrotaan mm. Luciferin kapinasta hyvin syvällistä tietoa ja tämän kapinan alkuvaiheessa enkeliolentoihin kuuluva Mikael (arkkienkeli) tarjosi pelastusta kaikille Luciferin yllyttämille kapinallisille. Mutta yksikään johtaja ei ottanut tätä tarjousta vastaan.

Uversassa taas käytiin oikeustaistelu jossa olivat osapuolina enkeliolentoihin kuuluva Gabriel sekä Lucifer. 

Lucifer vietiin tämän istunnon päätteeksi turvasäilöön ja hänet karkoitettiin tuon jälkeen valon puolelta pois, koska hän hyvin korkea-arvoisena henkiolentona rikkoi luojan sääntöjä sortumalla ylpeyteen.

Lucifer on nyt Satanian langennut ja viralta pantu hallitsija. 

Urantialla Luciferista kuitenkin kuultiin vain vähän, koska hän antoi ensimmäisen käskynhaltijansa Saatanan tehtäväksi mm. ajaa tätä tehtävää teidän planeetallanne (Tellus).Maailman salainen hallinto on täynnä Luciferisteja

Syy tähän miksi tämä maailman salainen hallinto (Illuminati) on täynnä Luciferisteja johtuu siitä, että koska heidän okkultistinen kulttinsa on jo Babylonian ajoista saakka perustunut Luciferin palvonnalle.


Sillä jo nämä muinaisen sumerilaisten, akkadialaisten sekä assyrialaisten ja babylonialaisten jumalat Anunnakit olivat Luciferisteja. Koska he tiesivät pimeyden henkivaltojen puolelta sen puolen jonne he kumarsivat.


Kun tämä pimeyden sekä valon välinen taistelu on hyvin selvä homma, koska vain valo voi saada karkoitettua pimeyden pimeässä huoneessa. 

Mutta valon voima toimii aivan samalla tavoin myös mm. energian suhteen.

Tämän vuoksi tämä valon sekä pimeyden välinen taistelu on tällä hetkellä nähtävillä kaikkialla yhteiskunnan osa-alueilla. 

Kun korruptoitunut valtamedia syyttää ihmisten pyörittämää internetin vaihtoehtomediaa valemediaksi.

Valheet ovat pimeyttä ja ne eivät edusta totuutta. Mutta totuuden voima on niin suuri, että se syöstää myös pimeyden valollaan.

Sillä tämä Tellus -planeetta on tällä hetkellä sellaisessa polttopisteessä, että mikä tahansa kriittinen hetki voi siirtää tämän syklin kohti parempaa. 


Sillä näiden kaikkein voimallisimpien planeettojen asennot tulevat olemaan tulevana lauantaina 23.9.2017 sellaisessa muodostelmassa, jota nähdään vain kerran 7000 vuodessa. 

Joten tämän vuoksi tämä muutos tulee olemaan varmasti valon evoluutiota tehostava siirtymä, jonka myös nämä sotahullut pankkiirit USA:n armeijoineen tiedostavat.

Siksi mm. tästä 23. syyskuuta päivästä on liikkunut internetissä vaikka kuinka paljon disinformaatiota, jotka ovat keskittynyt vain jälleen tällaisen Jehovien kaltaisen maailmanlopun pelottelulle.

Eihän tämän planeetan salainen maailmanhallituskaan pysty millään muulla keinolla pysymään vallassa, kuin vain ylläpitämään riittävästi mediassa sekä viihdeteollisuudessa pelottelu-propagandaa, jolla ihmiset saadaan pysymään kurissa.

Mutta nyt on tullut aika siihen, että on aika herätä tästä kollektiivisesta valveunesta ja ottaa vastuu tästä tietoisuudesta omiin käsiin. 

Tämä on se itsemääräämisoikeus joka kuuluisi myös valtioiden lisäksi kaikkien näiden itsemääräämisoikeutta harjoittavien maiden kansalaisille. 

Mutta koska tämä n. 8500 elitistin yksityinen klubi katsoo yksinoikeudekseen leikkiä jumalaa ja toimia koko planeetan ylimpänä hallitsijana. Niin tämä tilanne ei katso enää mitään keinoja. Joten tämän vuoksi koko tämän planeetan tulevaisuus on meidän kaikkien käsissämme. 

Sillä jos sinä kuulut edelleen niihin jotka on aivopesty television, median sekä muun viihdeteollisuuden kautta tällaiseksi passivoiduksi zombieksi. Että luulet että me taistelemme tässä liian voimakasta vihollista vastaan, niin silloin olet väärässä.

Valon evoluutio ajaa tätä valon kehityspolkua täällä eteenpäin ja me jokainen vastuumme tunteva sielu tiedämme, ettei tänne olla alunperinkään tultu vaan loikoilemaan ja valittamaan maailman pahuutta.

Kun totuus on, että jokaisella ihmisellä on käytössään suunnattomat voimavarat tämän planeetan tulevaisuuden suhteen. 

Mutta koska tämän planeetan ihmisistä valtaosa on passivoitu tv:n, neuroleptien sekä fluoratun vesijohtoveden avulla, niin tehtävä on sen vuoksi hyvin haastava. Koska vieläpä tämä muiden ihmisten herättely ja se heidän mahdollinen heräämisprosessi tuosta valveunesta kuuluu vain heille itselleen. Koska elämänkokeiluplaneetalla ei tätä voi tehdä kukaan muu kuin vain sinä itse.

Vaikka tämä kaikki nyt kuullostaakin kuin scifi-elokuvalta, jossa päähenkilöt joutuvat pelastamaan koko planeetan. Niin tämä asia kyllä tämän Tellus planeetan osalta on näin, että tänne jouduttiin tuomaan näistä vapaaehtoisista koostuneet maan kohtalon varajoukot. Joihin sinäkin mahdollisesti kuulut, mutta et välttämättä muista tuota Myyttisen kutsun sopimusta jonka teit tuolloin hyvin kauan aikaa sitten.

Nämä palloliittouman alukset eivät nyt huvikseen lentele Oklahomassa tai muualla päin Tellusta. Vaan heillä on selvä viesti mukanaan, jonka monet harvat ja valitut saavat luvan välittää eteenpäin.

Lähteet:  Urantia kirja