http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 12, 2017

USA:n FEMA leireillä tapahtunut kodittomien joukkomurhia ?USA:n katastrofivirasto FEMA:n keskitysleireillä on jo mahdollisesti tapahtunut kodittomiin amerikkalaisiin kohdistuneita joukkomurhia. Jotka toteutettiin nyt viime aikoina näiden hirmumyrskyjen (mm. Irma) varjolla.Amerikkalainen tv- kanava haastatteli yhtä kadulla asuvaa miestä, joka vastasi toimittajalle ettei suostunut sen vuoksi menemään kodittomien hätämajoitukseen ja oli ulkona koska siellä aiottiin tappaa kodittomia.

NBC:n uutistoimittaja vielä lisäsi, että kuinka tämän jälkeen he tulisivat elämään "uuden maailmanjärjestyksen" alla.


Teksasilaiselta FEMA leiriltä oli jo löydetty suuri määrä isoja arkkuja, joihin mahtuu yli 10 ruumista kerralla. 


Arkkuja löytyy USA:n lukuisilta FEMA keskitysleireiltä Atlantasta, Houstonista jne. 

Jos kerta nyt jo näiden hurrikaanien sekä tornadojen aikana amerikkalaisia kodittomia lahdattiin FEMA:n keskitysleireillä, niin seuraavaksi on sitten muiden amerikkalaisten vuoro. 

Kaikki merkit viittaavat mahdollisesti kemiallisten aseiden käyttöön, jolla USA:n kantaväestöä olisi tarkoitus vähentää nykyisestä yli 323,1 miljoonasta yli 90 % alas.

Mutta tämä vapaamuurarien, jesuiittojen sekä Vatikaaninkin tukema amerikkalaisten kansanmurha on määrä toteuttaa aikanaan loppuun.  


Kodittomat ihmiset ovat tälle valtaeliitille edustaneet aina alhaisinta saastaa, josta tulee päästä eroon keinolla millä hyvänsä. Miksi he katsoivat nyt tilaisuutensa tulleen, kun sattui peräti kolme hirmumyrskyä samaan aikaan atlantin valtameren ylle. Joiden syntyvaihekin taisi olla NATO:n sekä USA:n ilmavoimien käyttämän ilmastonmuokkausaseen (HAARP) aikaansaannosta.

Joten jos nämä aimmatkin hirmumyrskyt ovat olleet mm. Hurricane Katrina. Että jos ne olikin luotu HAARP:lla niin silloin se oli pikemminkin Hurricane HAARPiina.

HAARP ei ole mikään ilmastontutkimusasema, vaan se on ilmastonmuokkaukseen luotu skalaariase (scalar weapon). Joka perustuu pitkälti Nikola Teslan luomaan teknologiaan.