http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, syyskuuta 14, 2017

Björn Wahlroos: Suomen liittyminen Natoon pienentäisi sodan uhkaa


Teksti: Teemu Vehkala

Pankkiiri Björn Wahlroosin mukaan Suomen liittyminen Natoon pienentäisi sodan uhkaa. 

Mutta tuntien näiden eliitti-satanistien retoriikan, joka tarkoittaa aina päinvastaista mitä he sanovat. Jolloin Suomen Nato jäsenyys automaattisesti lisäisi sodan uhkaa.


Nokian ent. Microsoftilta Nokialle tullut toimitusjohtaja Stephen Elop totesi aikanaan "ettei hän ollut troijan hevonen siirtyessään Microsoftilta Nokialle". 

Kun valtion sekä suuryritysten johdossa toimii tällaisia pateettisia valehtelijoita niin kansalaisten puolelta murenee täysin luotamus heihin.

Vaikka sanalla valtio viitataankin poliittiseen että hallinnolliseen, oikeudelliseen sekä taloudelliseen järjestelmään. Niin julkisoikeuden mukaan valtio on yhdyskunta, joka käyttää määrätyillä alueilla pysyvää valtaa.

Mutta fasistisessa valtiojärjestelmässä valtio liittoutuu suuryritysten kanssa yhteen ja murskaa mm. yksilönvapauden vapaakaupan sekä muun suuryritysten edun nimissä. 


Kuten tietovuotaja Edward Snowden totesi muutama vuosi sitten, että jokainen joka on joskus nolannut suurvallan ei voi elää turvassa. Jolloin toisinajattelijat tulevat aina olemaan vaarassa.

Lähteet: MTV Uutiset

UP  

The Guardian 

Wikipedia 

Kansanuutiset