http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 11, 2017

Suomen hallinto haluaa pistää pakkohoitoon suomalaisia löyhemmillä kriteereilläSuomen sosiaali- ja terveysminiteriö selvittää parhaillaan voisiko pakkohoitolakia muuttaa niin, että sen perusteet saataisiin löyhemmiksi. 

Tämän taustalla on voimakas painostus, jota on tullut myös NATO:n suunnalta. Koska eritysesti nämä NATO:n kanssa vehkeilevät tahot pelkäävät Suomen sisällä vaikuttavia poliittisia aktiiveja. Joten heidät täytyy silloin kaikki hiljentää keinolla millä hyvänsä ja vaikka pakkohoitolakia muuttamalla. 

Vaikka onhan tässä maassa kyllä ennenkin viety täysin mieleltään terveitä ihmisiä suljetuille osastoille ja aloitettu siellä pakkohoitojaksoja poliittisista syistä. 

Silloin kun tällaisissa tapauksissa pakkohoitoon vapaudenriiston kohteeksi joutunut henkilö mm. on vaikka bloggaaja. Niin lääkärit aloittavat painostuksen, jossa potilasta vaaditaan lopettamaan kirjoittaminen internettiin. 

Tätä mm. yritettiin soveltaa allekirjoittaneen kohdalla 2011 vuoden alussa, mutta se ei tuottanutkaan tulosta.


NATO:n hybridikeskus vaikuttaa operaation taustalla

Suomeen juuri äsken avattu NATO:n hybridivakoilukeskus toimii CIA:n kaltaisen diplomaattisen koskemattomuuden suojissa. Joten sitä ei silloin edes SUPO:n vastavakoilu yksikkö saa vakoilla. 

Mutta käytännössä NATO:lla on nyt jo lupa tappaa suomalaisia hybridisodankäynnin verukkeella. Jota NATO:n hybridisodankäynnin opeilla on jo aiemminkin julistettu Euroopassa sallittavaksi.

Saksan armeijan sotilastiedustelun yksiköt ovat jo viime vuosina suorittaneet lukuisia operaatioita, joissa on murhattu EU-maiden toisinajattelijoita.

Minunkin ylitseni yritettiin ajaa tummalla Hummer maasturilla maaliskuussa 2012 keskellä päivää. Mutta poliisi ei suostunut tutkimaan koko tapausta, koska toisinajattelijana sinulle ei kuulu edes se oikeusturva joka kuuluu muille suomalaisille.

Suomen sosiaali- ja terveysministeriö yrittää tässä nyt saada kevennettyä pakkohoitoon pääsyn ehtoja. Jotta sitten näitä SUPO:n sekä Helsingin poliisijohdon vihapuhe osaston tarkkailemia kansalaisaktivisteja voitaisiin lähettää pakkohoitoon helpommin.

Lähde: http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201709102200384120_u0.shtml

https://mvlehti.net/2017/09/10/naton-hybridikeskuksella-lupa-tappaa/