http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, syyskuuta 04, 2017

Tiesitkö että viimeisen 12 kk aikana Suomeen on tullut yli 105 000 mamua


Teksti: Teemu Vehkala

Maahanmuuttovirasto Migrin virallisissa pakolais/maahanmuuttaja tilastoista selviää se, että kuinka viimeisen 12 kk aikana Suomeen on tullut yli 105 000 maahanmuuttajaa hakemaan täältä parempaa sosiaaliturvaa itselleen.

Suomi on siis jo koko maailman sosiaalitoimisto.


Edelleen näistä pakolaisista kärkipaikkaa pitää Irak, josta tulleita ikänsä valehdelleita partalapsia on suurin osa tänne tulijoista.

Afganistan sekä Somalia on näistä haittamaahanmuuttomaista toisena ja kolmantena listalla.

Eli tämä siis tarkoittaa sitä, että koko nämä vuodet Suomen sisäministeriö sekä ulkoasiainministeriö on valehtellut kylmästi suomalaisille näiden maahantulijoiden määrästä. Koska ilmeisesti se vuoden 2015 lopulla tapahtunut yli 30 000 Irakilaisen ja Afganistanilaisen haittamaahanmuuttajan tänne tuominen sai aikaan niin suuren vastustuksen, että lopulta sisäministeriö pakotettiin vaikenemaan näistä todellisista haittamaahanmuuttajien määrästä.

Haittamaahanmuutolla tarkoitetaan sellaista ulkomaan muuttoliikettä, joka ei sopeudu suomalaiseen kulttuuriin. Mutta on vain kiinnostunut täällä lisääntymään suurella vauhdilla sekä kohtelemaan myös suomalaisia naisia samalla tavoin kuin heidän maissaan mm. raiskaamalla heitä.

Haittamaahanmuuttoliike ei ole kuitenkaan mikään omavarainen ja homogeeninen ilmiö, vaan sitä rahoitetaan ja organisoidaan täysin tietoisesti mm. Saudi-Arabian öljymiljardöörien toimesta. 

Mutta pääasiallinen tavoite tällä haittamaahanmuutolla on juurikin tuhota koko länsimaalaisten valtioiden kansallisidentiteetit, jotka nähdään vaaraksi fasistisen uuden maailmanjärjestyksen toteutumiselle. Koska uuden maailmanjärjestyksen tavoite on taas kansallisvaltioiden lakkautus. 

Joten tästä syystä myös tämän haittamaahanmuuton kritisointi ollaan pyritty kriminalisoimaan kuten Saksassa ei edelleenkään saa kyseenalaistaa holokaustia. 

Erityisesti tätä haittamaahanmuuttoa tukee monet varakkaat sionistijärjestöt sekä sionismin tunnustavat Wall Streetin sijoituspankit. Sillä nämä kasaarijuutalaiset pankkiirit pitävät itseään lähes jumalan asemassa, joiden velvollisuus on tuhota koko Eurooppa haittamaahanmuutolla. Tämä oli jo vuonna 1920- laaditun Kalergi suunnitelman tavoite. Jonka isä oli tämä Kreivi Richard Coudenhove-Kalergi. Häntä pidetään jopa nykyisen EU:n esi-isänä.

Lähteet: http://tilastot.migri.fi/#applications