http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, syyskuuta 23, 2017

Mitä eduskuntatalon portailla oikeasti eilen tapahtui ?


Teksti: Teemu Vehkala

Eilen Helsingissä eduskuntatalon portailla väitettiin tapahtuneen välikohtauksen, jossa kaksi ulkomaalaista miestä puukotti itseään vatsaan.

Tilanne oli kuitenkin silminnäkijöiden mukaan nopeasti ohi ja kumpikin performanssiin osallistuja toimitettiin nopeasti sairaalaan.


Poliisi myös tiedotti nopeasti ettei tapaukseen liity rikosta eikä sivullisille ollut siitä vaaraa.

Mutta tässä tuleekin sitten se mielenkiintoisin asia, että näiden performanssiin osallistuneiden tämän hetkisestä terveydentilasta ei saa kertoa julkisuuteen mitään salassapitovelvollisuuden vuoksi.

Vai johtuisikohan se siitä, että paikalla oleva verikin oli vain tekoverta, jolla tämä sisäministeriöstä tod. tilattu puukotus-performanssi saatiin läpi. Jonka jälkeen eduskunnan turvallisuuspuoli vaatii uudelleen taas itselleen aseita käyttöönsä. 
Sillä viime keväänä eduskunta pohti jo ensimmäisen kerran tuliaseita turvamiehilleen.

Joten kun eduskunta haluaisi tod. kieltää tulevaisuudessa kaikki eduskuntatalon edessä toteutetut mielenosoitukset, koska siellä sattui aiemmin tällainen pieni "puukotusvälikohtaus".

Sillä eduskuntatalo on aiemmin jo syyllistynyt sananvapauden rajoittamiseen mm. vuonna 2010, jolloin se pyysi Helsingin poliisilta virka-apua useita viikkoja kestäneen mielenosoituksen lopettamiseksi. Joka oli täysin laiton mielipiteenilmaisulakia rikkova toimenpide.


Mitä eduskuntatalon portailla oikeasti eilen tapahtui ? 

Jos nyt tätä tapausta lähtee spekuloimaan, että oliko nämä ulkomaalaiset miehet aikeissa puukottaa itseään sen vuoksi koska maahanmuuttovirasto oli aiemmin hylännyt heidän turvapaikkahakemukset ei kuullosta kovin uskottavalta teorialta.

Koska Ruotsissa muutama vuosi sitten tapahtuneet Ikea murhat olivat Entritealaisen maahanmuuttajamiehen tekoja, joilla halusivat varmistaa itselleen Ruotsin veronmaksajien elatuksen. Koska Ruotsin maahanmuuttovirasto oli hylännyt näiden Entritealaisten turvapaikkahakemukset ja antanut maastakarkoitus päätökset.


Eduskuntatalo tuhoaa päivittäin tiedot kaikista talossa käyneistä vierailijoista

Tässä tapauksessa eduskuntatalon johto antoi jo itsestään hyvin epärehellisen sekä hämärän kuvan kun aiemmin tässä kuussa tuli julkisuuteen sellainen tieto, että kuinka eduskunta tuhoaa joka päivä kaikki tiedot talossa käyneistä vierailijoista.

Ja tämä vierailijoiden tietojen hävittäminen alkoi välittömästi kun Korkein hallinto-oikeus määräsi kävijätiedot julkisiksi.

Koska eduskunnassa lappaa päivittäin lukuisia monikansallisten yhtiöiden sekä muiden hämäräfirmojen konsultteja, eli lobbareita. 

Joten tällaisten limaisten pelurien näkymätön käsi tulisi julki jos nämä tiedot näistä vierailijoista julkistettaisiin julkisina tietoina.

Avoin ministeriö sekä Svenska Yle (ruotsinkielinen Yle) oli halunnut selvittää, että ketkä käyvät eduskunnassa vierailemassa.

Mutta kun nyt eduskunta hävittää päivittäin kaikki tiedot näistä vierailijoista, joiden Korkeimman hallinto-oikeuden mukaan kuuluisi olla julkisia tietoja. Niin eduskunta syyllistyy tällöin Suomen julkisuuslain (621/1999) rikkomiseen. Joka on silloin virkarikos.


Lähteet: http://m.iltalehti.fi/kotimaa/201709222200411484_u0.shtml

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201709122200388940_pi.shtml 

https://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/ruotsin-ikea-puukotuksen-taustalla-ehka-karkotuspaatos/5261122

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005363066.html