http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, syyskuuta 12, 2017

Petteri Orpon vaimo teki Ilja Janitskinista rikosilmoituksen kunnianloukkausesta


MV-lehden päätoimittaja Ilja Janitskinin rikosepäilyissä oleva toinen epäilty rikosilmoitus kunnianloukkauksesta on mielenkiintoinen. Kun tänään selvisi, että rikosilmoituksen (5650/R/50619/18) kunnianloukkauksesta oli tehnyt ent. sisäministeri Petteri Orpon juristivaimo Nina Kanniainen-Orpo.

Hän oli vetänyt herneet nenään tästä Ilja Janitskinin 2016 joulukuussa MV-lehdessä julkaistusta jutusta, jossa paljastettiin Orpon vaimon olevan osakkaana lakiasiaintoimisto Lakiverstas Oy:ssä, jonka toiminta keskittyy viranomaisvalituksiin. Kun pakolaiset tulevat tekemään tämän firman kautta lukuisia viranomaisvalituksia. 

MV-lehdessä mainittiin myös Orpon vaimon viestin, jossa hän totesi näin;
“Olemme tästä uudesta yrityksestämme hurjan innoissamme ja odotamme paljon uusia asiakkaita ja mielenkiintoisia toimeksiantoja.”

Koska tuo MV-lehden 17.12.2016 julkaistu artikkeli keskittyy paljastamaan näiden maahanmuuttajilla rikastuvien yritysten päämotiivin. Joka on veronmaksajien rahojen huijaus heille. Niin mikä tässä jutussa sitten täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkit Petteri Orpon lakimiesvaimon suhteen ? 

Lähteet: https://mvlehti.net/2016/02/17/vielako-joku-uskoo-pakolaisten-invaasion-olevan-spontaania/