http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2021

Iltalehden toimitus Venäjä sotakiimassa

 



Suomen valemedia ja Iltalehden toimitus on nyt Venäjä sotakiimassa ja tähän on myös syy.

Kun CIA:lla ja Natolla olisi jo hoppu päästä sotimaan Itämerellä näissä "Itämeren" operaatioissa. Mutta tässä on vielä sellainen pieni ongelma, ettei vielä sellaista Ukrainan sodan eskaloivaa lenkkiä ole vielä tapahtunut, joten taas joku lentokone pitäisi tod. ensin ampua alas ja syyttää taas siitä Venäjää, kuten Itä-Ukrainassa tehtiin silloin kesällä 2014.

Joten jos tällä kerralla taas alas ammutaan jonkun ulkomaiden lentoyhtiön lento, joka lentää Ukrainan ilmatilassa alas taas jonkun palkkasotilaan toimesta.

Suursijoittaja George Sorosin säätiöiden rahoittama Bellingcat organisaatio on keskittynyt tällaisten false-flag iskujen peittelyyn ja kutsuu näitä järjestöjä tutkivan journalismin keskuksiksi, vaikka asia on juurikin päinvastoin, että näillä on tarkoitus peitellä totuus ja viedä jäljet pois, jottei ne johtaisi CIA:han.

Toisaalta tällekin koronavedätyksen indoktrinaatiolle on oltava jokin perimmäinen syy ja se voi jopa olla, että ihmiset halutaan tällä traumatisoida kohti kolmatta maailmansotaa.

Mutta tämä Uusi Normaali, jota nämä kulissien takaiset psykopaatit valmistelevat, niin he ovat jo äärimmäisen kiihottuneita näistä tähän astisista rajoitustoimista, joten eiköhän Euroopan unionin liittovaltiostakin haluta rakentaa melkein kuin Pohjois-Korea ja Saksahan haluaa kasata sen yhteisen EU-armeijan, jotta pääsisi sitten lopulta sotimaan sen Venäjän ja Kiinan kanssa.

Lähde: Iltalehti