http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 28, 2021

Ankara painostus päällä EU-paketista

 


Valtionvarainministeri Matti Vanhanen on väittänyt nyt mediassa, että jos EU-paketti ei hyväksytä, niin voivat seuraukset olla katastrofaaliset.

Kokoomuksen tulisi tuettava hallitusta, jotta tämä 750 miljardin EU-elpymispaketti hyväksyttäisiin eduskunnassa, koska sen läpiviemiseen tarvittaisiin kahden kolmasosan enemmistö.

Mutta maanpetturipuolue Kokoomus on olevinaan ovela, kun se nyt ilmoittaa julkisesti äänestävänsä tyhjää. Mutta se vie sillä Suomen EU-tukipaketin läpi.

Näin käy kun Kokoomuksessa uhrataan oma etu kansan edun edelle ja se tässä vanhassa natsi ja fasistipuolueessa kyllä osataan.

Kokoomuksessa kumarretaan edelleen Saksaan, kuten he jo silloin kesällä 1917 vastustivat Suomen itsenäistymishanketta ja vaativat, että Suomi tuli saada liittoon Saksan kanssa.

Nyt Kokoomus vastustaa edelleen Suomen eroamista EU:sta ja yrittää kaikilla keinoilla viedä Suomen Saksan liittovaltioon.


Mutta eipä EU-maiden kansoille suostuta kertomaan tämän 750 miljardin euron koronatukipaketin todellista käyttötarkoitusta.

Se kun on todellisuudessa sotimismenoihin tarkoitettua rahaa, joita mm. IMF alkaisi heti sen jälkeen syytämään mm. Ukrainaan laimaalalla sitä sinne sekä kasaaamaan salaa budjettia tuolle Saksan johtamalle yhteiselle EU-armeijalle, jonka julkinen kasaamisen olisi määrä alkaa joskus viimeistään vuonna 2025 hujakoilla, jolloin tämän nykyisen EU:n on tarkoitus päättyä ja tiettävästi siihen on suunniteltu jokin sotilaallinen kriisi Venäjän kanssa ennen sitä, joka eskaloituisi EU:n osalta siksi Saksan johtamaksi yhteiseksi EU-armeijaksi.


Sen jälkeen ei enää kenellekään tulisi epäselväksi, että kuinka tässä EU:ssa oli koko ajan kyse natsi-saksan neljännestä valtakunnasta.

Tätä suunniteltiin jo vuonna 1944 Strasbourgilaisessa hotellissa, jonne silloin 10.8.1944 koontui natsi-saksan silloista johtoa sekä saksalaisen teollisuusvaikuttajien porukka juonimaan tätä natsi-saksan neljättä valtakuntaa Euroopan liittovaltiounionina.

Lähteet: MTVUUTISET