http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 18, 2021

Amerikan Black Lives Matters (BLM) liikkeen perustaja osti 1,4 miljoonan dollarin luksushuvilan Los Angelesista


Amerikan Black Lives Matters (BLM) liikeen perustaja Patrisse Khan-Cullors on aiheuttanut some-myrskyn, kun selvisi että hän oli ostanut Los Angelesista huvilan 1,4 miljoonalla dollarilla huvilan.

Ilmeisesti Khan-Cullors on aikaisemminkin saanut näin suuria George Sorosin säätiön päivärahoja, koska hän omistaa jo entuudestaan neljä asuntoa, joiden yhteisarvo on n. 3,2 miljoonaa dollaria.

Näyttäisi enemmänkin siltä, että Luksuselämä Matters. Eli vain luksuselämä merkkaa tässä asiassa tälle naiselle, joka toimii todellisuudessa tod. CIA:n leivissä ja vastaanottaa George Sorosin hedgerahastojen kautta ohjailtuja miljoonapalkkioita.


Kyllä miljardööri Sorosilla on näissä anti-rasisti vihaliikkeissä vankka rahoitusjärjestely käynnissä.

Soros toimii todellisuudessa näiden maailman rikkaimpien Illuminati-sukujen bulvaanina ja syytää näiden Rockefeller suvun rahaa omalle säätiölleen, jotta sitten tämä sama likainen raha kierrätetään sitten näille anti-rasistisille viharyhmille ja saadaan ihmiset tappelemaan toisiaan vastaan. Sitten Soros nauraa matkalla pankkiin.

Näin se peli toimii, koska Soros on PRO luokan mädättäjä, jonka rahoilla on tuhottu kansallisvaltioita vuodesta toiseen, johon hänen hedgerahastonsa ovat erikoistuneita. Jopa tämä Johannes Kosken pyörittämä silakkaliike on saanut Sorosin säätiöiltä rahoitusta.

Lähde: Kansalainen

JUNGE FREIHEIT

NY TIMES