http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, huhtikuuta 06, 2021

Pariisissa toimii salainen eliittiravintola, joka on auki ravintola rajoituksista huolimatta

 

Ranskalainen tv-kanava M6 paljasti, että Pariisissa on toiminut salainen eliittiravintola vain harvoille ja valituille, missä vieraat ovat voineet nauttia shampanjaa ja kaviaaria.

Kallein illallismenu on ollut hinnaltaan 490 euroa.

Nyt Ranskassa syyttäjät ovat ryhtyneet tutkimaan, että ovatko kyseisen ravintolan asiakkaat mahdollisesti syyllistyneet koronarajoitusten rikkomiseen.

M6 tv-kanavan salakuvaamasta videosta käy myös ilmi, ettei kyseisessä salaravintolassa henkilökuntakaan käytä maskeja, koska maskien käyttö on itseasiassa siellä täysin kielletty.

Eräs M6 kanavalle haastateltu mies kertoo, että paikalla on käynyt myös ranskalaisia ministereitä.

Ranskassa tapaus on aiheuttanut myrskyn kansalaisten keskuudessa.


Eiköhän tämä jo ollut suora viesti siitä, että tämä verorahoilla sikaileva eliitti juhlii rajoituksista huolimatta. Mutta kansalaisilla taas kaikki juhliminen ja kokoontuminen moisissa merkeissä on kiellettyä.


Rothschildien linnoissa mm. ei mitkään kokoontumisrajoitukset koske heitä.


Nyt nämä pankkiirit IMF Valuuttarahaston johdolla tuhoavat keskiluokan ja tuovat sitten tilalle kohta ratkaisun, joka on globaali perustulo. 

Mutta nämä kontrollifriikit psykopaatit aikovat tuoda sen perustulo-ohjelman osaksi BIG PHARMA:n tyrannian ja fasismin, johon perustuisi tämä kansallinen rokotuspassi.

Siinä rokotuspassi hankkeessa on täysin rodunjalostusohjelma takana, koska nämä koronarajoitusten sekä koronarokotteiden takana olevat pankkiirit haluavat luoda täydellisen orjadorun, jota he voisivat hallita.

Lähteet: YLE

Guardian


Jos haluat tukea blogin toimintaa, niin PayPal kautta se onnistuu kätevästi. https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=X58D4Q466Q96C