http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, huhtikuuta 08, 2021

Korona kyykytys loppuu, jos sen lopetamme

 


Valemediasta on viimeaikoina saanut lukea jos monen moista sepostusta, kuinka koronaan on nyt olemassa Suomen hallituksella salainen EXIT-strategia.

Elinkeinoministeri Mika Lintilä väitti saaneensa kyseisen salaisen EXIT-muistion käsiinsä viime maanantaina.

Mutta mies valotti valemedialle, että kyseinen exit-stragian valmistelu jätettiin tylysti sivuun mm. työ- ja elinkeinoministeriössä (TEM).


Mutta mikäs siinä muistiossa on niin salaista ? 

Edelleen jos kysesssä olisi aito tartuntatauti ja "pandemia", niin sellainsen poistumisaikataulua ei voida ennustaa, kuten vaikkapa jotain urheilutapahtumaa voidaan, jolle sovitaan tapahtuma-aika erikseen.

Mutta tämä Suomen hallituksen salainen korona EXIT muistio on juuri tältä osin merkillinen, että pääministeri Sanna Marin vihjaili, että jo elokuussa 2021 päästäisiin palaamaan vanhaan normaaliin takaisin.

Peruspalveluministeri Krista Kiuru heitti vielä ilmoille suoraan, että "kysymys on siitä että onko kesä vai kevät peruttu. Ja kyllä tätä kevättalvea nyt vähän perua että kesä olisi parempi".

No eipä pääse nämä arrogantit poliitiikot Pori Areenaan 2021 Pori jazzeille paskantärkeilemään tänäkään vuonna.

Mutta Helsingin Sanomien mukaan suunnitelmaluonnoksen mukaan viimeistään heinäkuun aikana rajoituksia olisi purettu jo niin, että kesän vietto sujuisi varsin normaalisti.

Tottakai siinä viimeistään heinäkuun lopulla tultaessa elokuun alulle koronavirus jää taas sille valtiosääteilselle kesälomalleen, koska Suomen hallituksella ja valemedian viranomaisilla ei jälleenkään riitä resurssit, kun nämä virkamieshuijarit ja valemedian CIA:n lahjomat toimittajat lähtevät palkollisille kesälomilleen.

Mutta Helsingin Sanomat valehtelee tässä jutussaan, kun se kertoo, ettei Suomessa ole ainakaan vielä tarkoitus käyttää hyväksi valmisteilla olevaa rokotustodistusta tai- passia kuten Tanskassa. Mutta somehuhut ovat kertoneet jo sellaista huhua, että tämä rokotuspassi esiteltäisiin Suomessa toukokuussa 2021.


Että jälleen kerran valemedia kusee kansalaisia silmään minkä ehtii, koska Helsingin Sanomatkin pelaa tässä koronavirus narratiivissa vain ja ainoastaan lääketeollisuuden rikollisten pussiin, koska Helsingin Sanomat Sanomamedia konserni omistaa mm. lukuisten lääkeyhtiöiden osakkeita.


Jos vähänkään on kiinnostusta ottaa selville, että minkä sarjan vedätys tämä korona on, niin suosittelen katsomaan PLANDEMIC INDOCTORNATION nimisen dokumenttielokuvan, josta juuri julkaistiin nettiin Suomenkielisillä teksteillä oleva versio.

Tämä on jo sen sarjan dokumenttielokuva, että jos vaikka YLE näyttäisi sen edes kerran ulos Suomen tv-verkossa, niin talon pääjohtaja joutuis samantien eroamaan virastaan.

Lähteet: ILTALEHTI, ILTALEHTI IIJos haluat tukea blogin toimintaa, niin PayPal kautta se onnistuu kätevästi. https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=X58D4Q466Q96C