http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2021

Seuraa rahaa (follow the money) ja löydät koronapelin keksijät

Tämä Kiinan, Wuhanissa sijaitseva laboratorio, joka liittyi koronaviruksiin on lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen omistuksessa, joka taas sattumoisin on lääkeyhtiö Pfizerin omistama, joka taas valmistaa rokotteita koronaa vastaan.

Joten onko enää sattumaa, että miksi tämä kuuluisan koronaviruksen väitettiin lähteneen eteenpäin Kiinan, Wuhanista ?

Tämä samainen Wuhanin laboratorio rahoitti USA:n CDC:n pääjohtaja Dr. Faucia, joka taas markkinoi koronarokotteita.


GlaxoSmithKline taas rahoittaa yhtiötä nimeltä Black Rock, joka taas sattumoisin on ns. Open Foundation Company yhtiö, joka on taas suursijoittaja George Soroksen omistuksessa.

Tämä taas liittyy ranskalaiseen AXA nimiseen yhtiöön, joka taas on saksalaisessa omistuksessa ja yhtiön nimi on Winterhur, joka taas jälleen liittyy tähän Wuhanin BIG PHARMA laboratorioon, jonka saksalaiset myös ostivat osittain ja osakeantia tapahtuu Vanguard nimisen yhtiön kautta ja osinkoja myös nostellan Black Rock yhtiön kautta, joka vielä sattumoisin kontrolloi keskuspankkeja, jota kautta myös tätä BLACK ROCK organisaatiota hallinnoidaan, joka on vielä yksiä suuria osakkeenomistajia Microsoftilla, joka taas on Bill Gatesin omistuksessa.

Gates on taas yksi osakkeenomistaja Pfizer lääkeyhtiössä, joka nyt on luonut tämän kuuluisan rokotteen tätä koronavirusta vastaan ja sponsoriksi lähti maailman terveysjärjestö WHO.

Joten nyt viimein tiedät, että miksi tämä koronavirus lähti liikkeelle Kiinan, Wuhanista ja levisi sieltä maailmalle.

WHO:n logossakin on tuo käärme, joka on kertoo sen millainen käärmeiden pesä tämäkin terveysjärjestö todellisuudessa on, kun sen takana on tällaisia Sorosin kaltaisia miljardöörejä, joilla on nyt jo biologisen sodankäynnin keinot ihmiskunnan väestömäärän vähentämiseksi käynnissä.


Olisi kuitenkin hyvin suuri palvelus ihmiskunnalle, jos tämä satanisti miljardöörien kerho vähentäisi itsensä ja pistäisi ne itse luomansa koronarokotteet ensin itseensä. Mutta tähän mennessä nämä elitistit ovat lähinnä suolaliuosta pistäneet itseensä näytösluonteisesti.

Nämä parasiittit ovat aina juopuneet siitä vallastaan, joka heille on annettu. Esim. nämä yksityisomisteiset pankit (BIS, IMF, USA:n keskuspankki, Euroopan Keskuspankki) käsittävät osakkeiden omistajia, joista suurimmat osakkeenomistajat ovat juurikin näitä maailman rikkaimpia sukuja.


Sanoihan se Mayer Amschel Rothschild silloin vuonna 1815 näin; "Permit me to issue and control the money of a nation, and i care not who make its laws".

Eli anna minulle oikeus kontrolloida rahaa kansainvälisesti, niin en enää piittaa siitä, kuka säätää lait.

Salattu totuus mm. eurojenkin takaa on se, että nämä samat pankkiirit painavat niitäkin miltei tyhjästä ilmasta liikkeelle sen Euroopan Keskuspankin kautta ja samaan aikaan varastavat EU-valtioiden maita valtionyhtiö kerrallaan.

Sitten mennään hiljalleen kohti banaanivaltiota. Mutta EU:n liittovaltio häämöttää jo edessä, kunnes valtionvelka on jo riittävän suuri.


Nämä vallan verhon takaiset elitistit pitävät itseään lähes jumalan asemassa ja siitähän tämä 1776 Saksan, Bauerissa perustettu Illuminati sana tulee myös siitä latinankielen sanasta illuminatus, jolla tarkoitetaan kevyttä tilaa.

Kun tämän Illuminatin toiminta juontaa juurensa jesuiittojen touhuista, joka on katolilaisen kirkon sääntökunta.