http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 30, 2021

Paljastiko Saksan tv jotain salattua digitaalisista koronarokotuspasseista ?


Teksti: Teemu Vehkala

Somessa kiertää huhu, että Saksan tv paljasti jotain salattua näistä digitaalisista koronarokotuspasseista.

Eli olisi kaksi koronapiikkiä, jotka pitäisi itseensä törkätä, tai muuten nämä EU:n komission psykopaatit alkaisivat kiristämään sinun liikkumisvapauttasi vedoten siihen, ettei sinua ole rokotettu.

Vaikka asia on juurikin päinvastoin, että jos käyt rokottamassa koronarokotteella itsesi, niin silloin tuhoat immuniteetin ja heikon immuniteetin ihmiset saattavat jo kuolla sen ensimmäisen piikin jälkeen, joten eivät he enää sinne mullan alle mitään älypuhelinta tarvitse, jolla odottaisivat vuoroaan sinne seuraavalle piikille.

Mutta tässä onkin kyse nyt ihmisten pelottelusta ja huijaamisesta, koska nämä koronarokotteet ovat jo se holokausti, johon ei enää kaasukammioita tarvita ja Vatikaani yrittää nyt hävittää tietyt ihmiset, joista ei ole näille elitisteille mitään hyötyä ja globalistien arvomaailmassa mm. työttömät sekä eläkeläiset kuuluvat näihin väestöryhmiin, koska ne eivät tuota näille pankkiireille juurikaan mitään. Joten siksi heistä tulee näiden globalistien mukaan päästä eroon keinolla millä hyvänsä.

On silti hienoa, että tämä Raumalainen lääkäri Mikael Kivivuori on uskaltanut puhua julkisesti tästä korona vedätyksestä. Hän on miltei samanikäinen kuin minäkin ja jos itse olisin lääkäri, niin tekisin myös samoin, koska ei tällaisessa tilanteessa voi enää tuijottaa vain omaa napaansa, kun tämän maan kansalaisia on alettu teurastamaan näillä rokotteilla.

Juridisestihan tämä Sanna Marinin hallituksen kuuluisi päätyä vielä Haagin kansainväliseen sotarikosoikeuteen kuulemaan tuomiot siitä, että Suomen nykyinen hallinto tilasi ja suostui näihin kansanmurhiin rokotteilla, jotka WHO heidät määräsi toteuttamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Suomen terveysviranomaisten kanssa.

Joten sitten jos Suomen nykyinen hallitus sinne sotarikosoikeuteen vielä joutuu, niin voivat sitten siellä sanoa II-maailmansodan oikeudenkäyntien tapaan, että "me vain tottelimme käskyjä".


Mutta tämä on hyvin selvää, ettei näille elitisteille anneta kuin vain suolapiikkejä ja Israelin pääministeri Benjamin Netanyahu kävi esittämässä, että hän olisi käynyt rokottamassa itsensä. Vaikka häneen ei työnnetty edes rokote neulaa.

Amerikassa on nyt kuulemma turvauduttu vieläkin epätoivoisempiin keinoihin houkutella kansalaisia piikittämään itsensä koronarokotteella, houkuttelemalla heille 100,00 dollarin palkkiota. Vähän kuin tämä demarien vappusatanen vuoden takaa.

Tässä alkoi näiden koronarokotusten myötä tämä pudotuspeli, jota nämä Illuminatin jesuiitat ja muu eliitti käy nyt muuta ihmiskuntaa vastaan, jotka he näkevät heidän verivihollisikseen.


Kun nämä Illuminaatit ovat satanisteja ja he ovat tehneet valansa itse Saatanan ja Luciferin kanssa, jota pitävät valontuojana. 

Mutteivät he sitä ymmärrä, että ihminen jonka läpi kulkee luojan virtapiirit ja valo, niin tällainen ihminen on tuhansia kertoja voimakkaampaa valoa värähtelevä olento, koska luojassa kulkee jo 3 virtapiiriä.

Luciferhän kuului aikaisemmin vielä ennen lankeemustaan sinne luojan enkeleihin ja siinä vaiheessa kun hän lankesi ylpeyteen ja ryhtyi kapinaan. Niin tämän seurauksena häneltä laitettiin kortti hyllylle ja noin korkea-arvoisen planeettaprinssin kaltaisen henkiolennon kohdalla kyse ei ole enää mistään ravintolan porttikiellosta, vaan kyse oli Luciferin kohdalla siitä, että hänen kolmas virtapiiri laitettiin poikki ja hänet iskettiin tänne Maahan.

Täällä hänen kirouksensa 2-virtapiiri on edelleen olemassa ja tämä 2-vaihevirta on sitä valoa, joka on tämä voima, jota nämä vapaamuurarit palvovat itseensä siellä salaisissa vapaamuurarilooseissaan. Kun vapaamuurarit tekevät valansa Luciferille 33-asteen jälkeen.

Siellä ei vaan ymmärretä sitä asiaa, että ilmeisesti edes mestarimuurarillekaan ei ole juurikaan opetettu, että mitä eroa on luojan ja ei luojan valolla, joka on 2-vaihevirtapiirin ja 3-vaihevirtapiirin välinen ero.

Luciferilta kun se 3-vaihevirtapiiri katkaistiin, niin tämä 2-vaihevirtapiirin kautta Lucifer ei voi enää toimia luojana.

Mutta tämä on se energia, jota Illuminaatit palvoo, koska nämä Saatanan voimat käsittävät nämä raskaat pimeiden voimien energiat, johon myös tämä materian palvonta sekä rahan ahneuteen liitetyt energiat sekä vallanhimo kuuluu.

Jos kansakuntina alkaisivat jo vihdoin ihmiset tajuamaan sen, että miten näitä vallanhimoisia satanisteja on eri maiden hallituksissa, Vatikaanissa, EU:n komissiossa, USA:n hallinnon sisällä ja tämä n. 8500 ihmisen muodostama rikollissyndikaatti pitää yhtä myös maailman kulisseissa, vaikka siellä toimii jesuiittojenkin lisäksi lukuisia muita ajatushautomoita, joiden agendana on myös saada aikaiseksi Uusi Maailmanjärjestys.

Näiden elitistien esi-isät ovat Temppeliritarijärjestön porukka, jotka pakenivat silloin 1300-luvun jälkeen Maltalle, kun heidät oli ensin ajettu maanpakoon Ranskasta, jossa heidän silloinnen suurmestarinsa Jaqcues Molay poltettiin roviolla ja hän ehti kirota vielä paavin, joka kuoli vähän tuosta myöhemmin.

Luojan valon virtapiiri on 3-vaihevirtaa ja silloin myös kruunuchakra aukeaa ja arvatkaas mitä se kruunu sana tarkoittaa espanjaksi ? 

No se on espanjan kielellä CORONA.


Tässä sanassa piilee myös se salaisuus, että miksi tämä itse koronarokote on luotu. Koska sen tarkoitus on juurikin saada estettyä ihmiskunnan kruunuchakran avautuminen, koska se koronarokotteen sisältö on sellaista kemiallista materiaalia, jonka tarkoituksena on pilkkoa DNA:n 12-säikeet 1-3 säikeisiksi, jolloin tämä rokotteen saanut ihminen ei enää kykene korottamaan energiakeskuksiaan, eli chakrojaan enää tuonne kruunuchakran tasolle, jolloin hänen korkein itse ei pääse enää aktivoitumaan, eikä edes korkeimman itsen äly.

Nämä QAnon jutuilla harhautetut ihmiset ovat jo viimeiset vuodet eläneet siinä uskossa, että maailman kulisseissa toimisi jokin Valkohatuiksi nimetty organisaatio, joka taistelisi näitä pahiksia vastaan.

Mutta totuus on, että puheet näistä Valkohatuista, Tunnelisodista, Deep Staten pidätysoperaatioista, Diipparien teloituksista ovat lähes kaikki tätä QAnon psyop operaation alle liitettyä disinformaatiota, jonka suggestiivinen hypnoosi on langettanut monet ihmiset tuohon suggestiiviseen hypnoosiin, etteivät he enää pysty kiinnittämään huomiota kuin vain tähän QAnon disinformaation viesteihin, jolloin näiden QAnonin seuraajien mieli vähän kaapattiin samalla tavalla kuin perinteisen tv-uutisten katsojan, joka uskoo kaiken, mitä sieltä tuutista tulee ulos.

QAnonin seuraaja voisi ihan yhtä hyvin olla itse se valkohattu, mutta ei he tällaiseksi uskalla tulla, koska sellainen taas vaatisi jo korkeamman älyn sekä korkeimman itsen herättämistä. Mutta ihmismieli, joka onnistutaan ohjelmoimaan psyop ohjelmalla, jota QAnon on, toimii vain näiden miljoonien ihmisryhmien harhauttamisen välineenä, jota CIA ja NSA hyödyntää tässä.

Sillä ne joiden mieli on oikeasti avoinna sekä näillä monilla ihmisillä voi myös toimia mm. selvännäköisyys, niin jos nämä ihmiset ovat tutkineet jo vuosia tämän maailman globalistisen salaisen maailmanhallinnon touhuja ja huomanneet jo ajat sitten, että miten nämä DEEP STATE:n organisaatiot aina Rockefeller Foundation säätiötä myöten toimii kuten alamaailman vaikutusvaltaisessa järjestäytyneessä rikollisuudessa.

EU:ssakin Suomen valtio joutuu pelaamaan näiden samojen kansainvälisen tason roistojen kanssa, joten silloin esim. tämä EU:n tukipaketti homma Suomenkin osalta peruuttaminen saattaisi, jopa saattaa tänne valtion turvallisuustason jo sille tasolle, että täällä voisi taas joku ISIS solu aktivoitua Vatikaanin käskystä ja toteuttaa kurinpitotoimia terrori-iskun muodossa. 

Sillä tämä Turunkin kaupungin muutaman vuoden takainen puukotus sen erään marokkolaispakolaisen toimesta oli selvästi ulkomailta tilattu tilaustyö.

Ne IMF ja BIS-pankkien omistajat ovat jo Illuminaati tason mafioosoja ja heidän kanssaan jos ryttyilee, niin näille maille käypi huonosti, miten mm. kävi Lontoossa, kun 2005 heinäkuun seitsemäs päivä siellä räjähti aamun metrossa sekä busseissa muutama Mossadin asentama sotilasräjähde.

Nekin asennettiin niihin kohteisiin vain, koska muutamaa kuukautta aikaisemmin 2005 keväällä silloinen Libyan Presidentti Muammar Gaddafi oli ehdottanut Lontoon pörssille taloudellista yhteistyötä Afrikan kultadinaariin perustuvan yhteisvaluutan käyttöönotosta ja Lontoon pörssin sijoittajat olivat jo näyttämässä vihreää valoa tuolla hankkeelle.

Sitten lopulta keväällä 2011 Gaddafi käytiin murhaamassa USA:n armeijan erikoisjoukkojen black op operaatiolla.

Että tässä on hieman yksityiskohtaista selvitystä siitä, että minkä sarjan roistojen kanssa tässä ollaan nyt valtiona Suomikin tekemisissä ja nämä roistot haluavat EU:sta Saksan johtaman liittovaltion seuraavina vuosina keinolla millä hyvänsä, koska nämä Naton kenraalit ovat jo salaa sopineet, että EU:n Saksa perustaisi lopulta liittovaltion ja sinne oman EU-armeijan, joka sitten alkaisi sotimaan Venäjää ja Kiinaa vastaan.

Nämä Lontoon sekä New Yorkin pankkiirit ovat jo siirrelleet rahoja tuohon Saksan EU-armeijan rakennushankkeeseen, joka itse asiassa on tämän EU:n 750 miljardin euron tukipaketin todellinen käyttötarkoitus.

Sillä rahalla myös todennäköisesti nämä samat pankkiirit aikoisivat myös myöntää sotabudjettilainoja Venäjänkin puolustusministeriölle,  koska kyllä nämä samat pankkiirit myös ensimmäisessä ja toisessakin maailmansodassa rahoittivat kumpiakin sotivia osapuolia.

Mutta ei nämä vihtahousua palvovat elitistit missään ylivoima asemassa enää ole, vaan siellä käydään jo eliitin omaa sisäistä pudotuspeliä. Koska aina siellä joku elitisti älyääkin tämän, että he voivat milloin vain lyödä sen Luciferin valansa pois ja liittyä valon, eli totuuden puolelle.

Ja siksi siellä pimeyden henkivalloissa onkin jo täyttä häkää käyty viime vuosina tätä III-maailmansotaa ja Saatanan voimat ovat saaneet paljon lukua.

Nyt nämä lukuisat sielut, jotka tänne planeetta Maahan ovat jo useita kehollistumia sitten syntyneet ja vielä täysin vapaaehtoisesti alkavat varmasti jo näinä aikoina huomaamaan tilanteen, että nyt heitä Valon Sotureita tarvitaan. 


Joten viimeistään hyvän sään aikana olisi jo ehkä viimein korkea aika myös lopettaa alkoholin kaltaisten aineiden käyttö, koska näinä aikoina tällaisten kemiallisten psyykelääkkeiden voima vain heikentää omaa energianenttääsi, mitä alkoholi muutenkin tekee, kun se tekee auraasi reikiä, joista taas nämä negapuolen örkit pääsevät sitten sisään.


Astrologisesti nämä raskaan kuudenteen säteen energian voimat tulevat mm. Saturnuksen suunnalta.