http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, marraskuuta 14, 2020

YLE:n nenästävetopäivä keräsi suurimman potin vuosiin 3,3 miljoonaa euroa - Mutta kenen taskuun

 

YLE:llä järjestetiin eilen taas tämä vuosittainen Nenästävetopäivä (NENÄPÄIVÄ), joka on siis aina ollut joka illan tv-lähetys, jona aikana ruudussa näytetään mm. Afrikkalaisten lasten nälkää näkeviä lapsia, joiden vähäosaisuuteen YLE toivoo sitten saavansa miljoonia euroja lahjoituksia, jotka he sitten uskottelevat lähettävänsä lähetyksen lopuksi sinne Afrikkaan.

Nenästävetopäivän tv:n katojilta tuli eilen 282 600 euroa.

Lopulta potti kasvoi 3,3 miljoonaan euroon.


Tutkisikohan YLE:n MOT, että montako euroa löysi lopulta sinne Afrikaan ? 

Mutta kun YLE:llä on vielä se tutkivaa journalismia harjoittava YLE MOT-ohjelma, niin jos sen toimittajat tekisivät yhden jakson, jossa selvittäisivät, että montako euroa päätyi Afrikkaan tuon Nenästävetopäivän jälkeen.

Niin luultavasti yli 80 % koko kerätyistä miljoonista katoaisi jo siinä matkalla Afrikkaan ja jos tällainen jakso lähetettäisiin YLE:n MOT:lla ulos, niin siitä olisi seurauksena monen kyseinen ohjelman toimittajien potkut, koska omaa lehmää ei saa kaataa omaan YLE:n ojaan.


Ensinnäkin jo yksistään tuo punainen nenä on PELLEN nenä, jollaisen voi vaikka tilata netistä.


Suomalaisten verorahoilla pyörivällä Yleisradiolla on niinkin paljon munaa, että he ovat lanseeranneet tällaisen vuosittaisen YLE:n pelleilypäivän (Nenäpäivä), jonka teema on aina joka vuosi sama.

Eli katsojille pelleillään punaisille pellen nenillä, joka toimii katsojien harhautuksena, kun sillä välin katsojille näytetään videopätkiä nälkää näkevistä Afrikkalaisista lapsista, joille siinä pelleilyn lomassa uskotellaan kerättävän rahaa.

Mutta katsojille ei kerrota, että tämä onkin nenästävetoa ja siitähän tuo punainen nenä symboloi ja viestii.

Mikäs se pelle on... 

Se on sanakirjankin mukaan sirkuksessa hölmöilemällä yleisöä hauskuuttava henkilö, joka on tavallisesti maalannut kasvonsa värikkäästi ja on pukeutunut värikkäisiin vaatteisiin.

Mutta Yleisradiolla ei ole selvästikään varaa oikeisiin sirkuspelleihin, joten se tekee pellen näistä NENÄPÄIVÄÄN kutsutuista julkisuudenhenkilöistä, joiden täytyy laittaa nuo NENÄSTÄVETOPÄIVÄN narrinvaatteet aina kerran vuodessa päälle.



Heitäkin YLE vetää nenästä, koska se käyttää heitä hyväkseen kerätäkseen rahaa muka jonnekin Afrikkaan, vaikka nuo Nenästävetopäivän miljoonat matkaavat aina YLE:n kanavajohdon veroparatiisitileille. Joten sinne Afrikkaan ei rakennettaisi edes savimajaakaan niillä rahoilla enää sen jälkeen, koska näillä pelleilymiljoonilla ei ollutkaan tarkoitus saada Afrikkaan lainkaan vaurautta.