http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 20, 2020

Saksassa sattuu ja tapahtuu jälleen - Koronaskeptisen lääkärin kotiin hyökkäsi poliisi


Saksassa sattuu ja tapahtuu jälleen.

Koronaskeptinen lääkäri dr. Andreas Noack striimasi nettiin kun poliisi rynnäköi hänen kotiinsa erikoisvarustuksissa ja painoivat maahan.

Näin paljon Saksan valtaeliitti pelkää näitä terveysalan viranomaisia, jotka uskaltavat kyseenalaistaa tämän feikkipandemian. Eli ottavat jo väkivallan välineet esiin, koska eivät kestä, kun totuus tulee julki.



Tämä koronahuijaus narratiivi ei kuitenkaan ikuisuuden kestä, koska totuus polttaa vielä tämän huijauksen maailmalla julki ja siinä vaiheessa kun näin käy, niin nämä Koronahuijarit joutuvat vielä maanpakoon ja Uusi-Seelantihan on se yksi paikka, jonne eliitti on jo rakentanut niitä pakobunkkereitaan.

Trump on viime aikoina laittanut näitä DEEP STATE:lle työskenteleviä globalisteja ulos toimistaan, kun se mm. erotti marraskuun alussa jo USA:n puolustusministerin Mark Esperin.


3 päivää sitten lähteä sai USA:n kyberturvallisuuspomo Chris Krebs, joka ilmeisesti sai lähteä, koska hänet oltiin jo alustavasti valjastettu siihen Maailman Talousfoorumin Klaus Schwabin konnien kanssa yhdessä suunniteltuun kyberiskuun.

Nämä Uutta maailmanjärjestystä (Uusi Normaali) tavoittelevat elitistit elävät nyt kuin Skorpionit, että menevät aina piiloon, kun valo (totuus) tulee julki.

Totuus on heille niin suurta myrkkyä, etteivät he enää siitä toivu, vaan pahuuden voimat joutuvat syrjään.