http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 02, 2020

Wienin keskustassa posahti - Isku synagoogaan


Wienin keskustassa väitetään tapahtuneen iskun Synagoogaan, jossa on kuulemma räjähdyksessä kuollut ainakin yksi henkilö.


Ensimmäisen lehtitiedotteen mukaan pommiräjähdevyöllä varustautunut henkilö on ensin mennyt paikalliseen synagoogaan ja räjäyttänyt siellä itsensä.

Tämä on melkoisen mielenkiintoista, että jos räjäyttäjä on räjäyttänyt itsensä, että miksi sen jälkeen sinne lähtee poliisit räiskimään aseillaan, jotka minusta kuullostavat tuossa enemmänkin paukkupatruunoilta.

Mutta näille Nato/CIA/Mi6/Mossad psyop false-flag iskuille aina ominaista on se, että ensimmäinen uhri on mediassa totuus, koska näistä julkisuuteen välitetty tieto on yleensä vääristeltyä ja hyvin tarkoituksenhakuista.

Mutta tämä blogi tarjoaa tutkivan journalismin lähteet tällekin tapaukselle ja koska en ole CIA:n lahjoma copy paste papukaija, niin täällä päässä voidaan myös käyttää niitä aivoja ja järkeä näiden tapausten tutkimiseen.

Itävallan juutalaisyhteisön johtaja sanoi tiedotusvälineille jopa, ettei ole edes varma, että oliko iskun kohteena synagooga. koska se oli suljettuna tapahtuma aikaan.

No shit Sherlock...

Ja valemedia kertoi jo, että isku tehtiin kuulemma Synagoogaan. Tässä juuri näemme miten valemedia toimii. Eli se valehtelee koko ajan ja täysin organisoidusti, jotta saavutettaisiin aina se poliittisen korrektiuden propaganda, jonka eliitti haluaa kulloinkin ja milloinkin aikaiseksi.

Itävallan sisäministeriö kertoi jo, että ainakin yksi ihminen on pidätetty tapaukseen liittyen ja sen, että iskuun osallistui useita ihmisiä ja uhreja on sen verran, että yksi heistä on loukkaantunut vakavasti ja on poliisi.

Lähde: IL