http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2020

Pfizer-lääkeyhtiön ent. asiantuntija: Pandemia on ohi - Eikä tule takaisin


Pfizer-lääkeyhtiölle aikanaan työskennellyt asiantuntija tri Mike Yeadon sanoi, että pandemia on ohi, eikä tule enää takaisin.

Hän totesi olleensa jo viime huhtikuussa niistä rajoituksista, joita ihmisten liikkumiselle asetettiin. 

Yeadon puhuu risti-immuniteetista. Hänen mukaansa nyt maailman parhaiden tiedemiesten tekemä vertaisarvioitu tutkimus osoittaa, että yli 60 prosenttia väestöstä on nyt immuuneja, ja siksi ei ole enää mahdollista, että olisi käynnissä edelleen suuri ja kasvava pandemia.

Yeadon sanoi Sars-viruksen olleen identtinen SarsCov2-viruksen kanssa ja siihen syntyi nyt hänen mukaansa yleinen immuniteetti. Joten kun selvinneillä on sitten Yeadonin mukaan testattu ja vankka T-solumuisti ja siten immuniteetti tautia vastaan.

PCR-testistä taas Yeadon sanoo, että koska se ei tunnista kuin vain pieniä pätkiä viruksen RNA-sekvenssistä, niin niitä ei löydy silloin, jos testattava on vaikka sairas tai saanut tartunnan ja sairastumassa.

Yeadon toteaa vielä ihmisten saavan koko ajan virusperäisiä hengitystieinfektioita, joihin osa sairastuu ja kuolee. Ettei hän usko tällä olevan enää mitään tekemistä Covid-19 viruksen kanssa. Mutta silti sairaaloissa kuolevat väärän positiivisen testituloksen saaneet potilaat lasketaan edelleen "koronakuolemiksi" ja Suomessa on sama tilanne.

Yeadon toteaakin, että nyt 

1.) Lopetetaan tämä järjestön ja massiivinen massatestaus välittömästi, koska sen tulokset antavat vääränlaisen kuvan tilanteesta ja niitä käytetään myös poliittisesti hyväksi.

2.) Ne täysin epäpätevät ihmise, joilta väärät tiedot ja niiden pohjalta tehdyt tappavat toimenpiteet ovat peräisin, pitäisi erotta välittömästi ja korvata asiantuntevilla ihmisillä, joilla ei ole minkäänlaisia eturistiriitoja.


Lähteet: ZeroHedge

Vapauden puolesta