http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, marraskuuta 30, 2020

Pariisin keskustassa oli pienet kokoontumisajot


Pariisin keskustassa oli eilen ns. pienet kokoontumisajot.

Jos YLE tai Hesarin toimittajat jotain tuosta kuvasta sanoisi, niin heidän mukaansa siellä oli vain vajaa 100 ihmistä koolla vastustamassa karanteeneja.

Mutta tuo näky on kyllä jotain melkoista, joka viestii siitä miten nämä Maailman talousfoorumin elitistit ovat hätää kärsimässä ja he hävisivät jo tämän sodan ihmiskunnan vapaudesta. Joten tämä korona show on vain heidän viimeisintä väsytystaisteluaan, jonka he tulevat häviämään julmasti, koska nämä tyrannit tulevat kokemaan rajun kohtalon.


Niin kävi myös näille Ranskassa mellestäneille Temppeliritareille silloin 1300-luvulla.

Myös Temppeliritareiden ryöstämällä ja velanperinnällä hankitut laajat omaisuudet olivat tuolloin 1300-luvulla julkinen paheksunnan aihe Euroopassa.

Aivan kuten nykyään paheksutaan näitä IMF:n lahjomia pankkiireja, jotka vinguttelevat muovikorttejaan, joilla maksaa satoja miljoonia euroja yksityisillä Sveitsin tileillä.

IMF on lahjonut aina Suomenkin poliitikkoja, ministereitä, Presidentin sekä virkamiehiä, jotta se saisi tahtomansa läpi ja IMF edustaa tässä asiayhteydessä tätä ihmiskunnan Koronavirusalistus showssa elitistien bulvaaneja, koska Rockefeller Foundation ei halua hoitaa lahjontaa aina suoraan.

Humanismi ja ihmiskunan itsemääräämisoikeus on se asia, jota nämä elitistit pelkäävät ja vihaavat yli kaikkensa, minkä takia he nyt yrittävät estää tämän ihmiskunnan henkisen ylösnousemusprosessin näillä koronarokotteilla, koska nämä RNA-rokotteet hajoittavat ihmisen DNA:n monisäikeisestä melkein yksisäikeiseksi.

Joten tämä on äärimmäisen pirullinen eliitin juoni, jota tulee vastustaa.

Tämä hengitysmaski juttu on vanha keino ihmisten alistamiseen, jota orjakauppiaat käyttivät jo mustien orjien kohdalla vielä 1800-luvulla.

Mustilla Afrikasta myydyillä orjilla kun oli kasvomaskit ja suukapulat... Eikä se ollut enää mikään Portugalin pääkaupunki Lissabonin kaupunginhallituksen antama suukapulasuositus.


Korona rokotteesta on jo sairastunut lukuisia ihmisiä ja tämäkin nainen toi tapauksensa julki.