http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, marraskuuta 22, 2020

Eliitillä on tavoitteena huumorintajuton UUSI NORMAALI

 

Tässä kun näitä uutisia on lukenut viikosta toiseen, niin jatkuvia uutisia kerrotaan uusista tartuntaketjuista ja 60-66 positiivisesta ihmisestä.

Eliitin tavoitteenahan on saada aikaiseksi sellainen Uusi Maailmanjärjestys, että siellä on jo laitettu kaikki huumori ja hymy sinne "perseeseen", koska enää tuollaisessa dystooppisessa nälänhätä poliisivaltiossa ei enää saisi naurattaa edes kainalopieruvitsit.

Joten jos tällainen dystooppinen helvetti ylipäänsä tällä pallolla saataisiin vielä aikaiseksi, niin silloinhan hallitukset joutuisivat vielä perustamaan jonkun huumorintajuisten ihmisten jäljitysohjelman, jolla jäljitettäisiin vielä ne viimeisimmät koomikot, että missä ne viihdyttää ja ketä, kun kaikki nauruun tähtäävä viihde ja huumori olisivat jo kiellettyjä asioita yhteiskunnassa.

Sitten nuo jäljittäjät voisivat mennä vaikka sinne Kukkakauppaan, joka olisikin salakapakka, jonne olisi jokin uransa päättänyt koomikko tilattu salaiselle keikalle ja huumorintajun jäljittäjät saisivat sieltä 66 positiivisuudelle altistunutta ihmistä kiinni, joille mätkäistäisiin laittomista nauruista sakkoa.

Ja taas nämä ihmiset jotka eivät enää naura olisivat näitä negatiivisia testituloksia.

Parodia tällaisesta voisi näyttää tältä: https://archive.org/details/positiivisten-ihmisten-jajittaja


Huumorintaju on kuitenkin leikillistä suhtautumista arkeen ja se on hyvin suositeltavaa.

Mutta jos näitä terveysviranomaisia kuuntelee ja katsoo, niin heitä ei näytä naurattavan enää mikään.

Heillä kun on koronan suhteen ne WHO:n jakamat nuotit.

Mutta kun näitä Illuminaateja katsoo, niin heidän naamallaan on tuo feikki Jenkkihymy, joka ei ole aito.

Sinne on kuin vieterit piiloitettu huulien sisään näyttämään siltä, että heillä olisi hauskaa. Mutta noiden naamarien sisällä asuu kuitenkin hyvin yksinäinen ja elämiinsä kyllästynyt ihmissielu, joita yhdystää kaikkia se, että he ovat sielunsa myyneet muutamalla miljoonalla pois.

Mutta aito ihminen, joka uskaltaa olla oma itsensä ei näytä koskaan tuolta, kuin oltaisiin käyty posliinikaupassa hankkimassa uudet Pepsodent leegot.

Vain tekopyhä ihminen, joka ei vielä täysin tunne omaa itseään joutuu pitämään naamaria ja esittää olevansa iloinen ja näyttelee hymyilevänsä, koska haluaa muilta hyväksyntää.

Minusta yhteiskuntaa ei saisi koskaan päästää sellaiseksi, että kaikki huumori olisi kiellettyä sekä julkinen ja yksityinen hauskanpito.

Kuitenkin television vaikutus ihmismieleen on edelleen suurempi kuin voitte edes arvata ja ei toimittajilla ole oikeutta paljastaa, että tämän tv-aivopesun takana on mm. Rockefeller Instituutti sekä CIA.

Television orjuutus on perustunut suggestiivisen ihmismielen aivopesulle ja auktoriteettikeskeisen mielen ohjelmoinnille ja CIA:lla näitä Mk-Ultra juttuja pidetään huippusalaisina. Mutta näinä nykyisinä aikoina kun Internet mahdollistaa jo tiedon etsimisen (kiitos hakukoneiden), niin tämä oli suora siunaus, kun tietoisuuden evoluutio lähti internetissä eteenpäin ja tuli nyt aina näihin päiviin saakka, jolloin tietoisuuden vallankumous koki päivänsä, kun tuo maailmanlaajuinen kriittinen massa saavutettiin vuonna 2016.

Joka siis tarkoitti sitä, että sen jälkeen tämä loppunäytös on jo korkeimpien voimien toimesta suojeltu valon voimien eduksi ja pimeyden voimat sekä Saatana eivät voita tätä taistelua koskaan, vaikka täällä edelleen se Luciferin kirous onkin voimassa.

Mutta jokainen teistä joka toimii vielä siellä pimeällä puolella, niin aina voi vaihtaa puolta totuuden ja valon puolelle. Sillä näitä leirin vaihtoja tapahtuu nyt koko ajan ja enemmän kuin koskaan. 

Vaikka tieto lisää tuskaa, niin totuus tekee aina lopulta meidät vapaiksi ja se on vain sellainen valon soturille ominainen henkinen taistelu, joka jokaisen valon soturin täytyy käydä, jotta pystyy täyttämään lopulta nämä vaatimukset siihen, jotta heidän tehtävänsä ja matkansa valotyöntekijänä voi vihdoin alkaa.

Huumori ei ole mitenkään pois suljettu asia näissä hommissa, koska sillä saat helpommin murrettua jään ihmisten kanssa.

Totuudellahan on juurikin sellainen homma, että se voi tarttua ja se ei ole mitenkään vaarallista. Mutta valtaeliitti pelkää sen tartuntaketjuja, koska se vie näiltä Illuminaateilta vallan pois ja näin kuuluu tapahtua, että näiden CNN:n omistavienkin mustien maagikoiden taikavoima katoaa taivaan tuuliin, kun totuus puhdistaa ne valheet totuudella. 

Joutuvat sitten nämä Wall Streetin pankkien huijarit keksimään uuden Ponzihuijauksen uutena bisneksenä, kun nämä valemedian mediatalot menevät konkursseihin.