http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 25, 2020

Mihin perustuu ammattimuusikon 20 henkilön rajaus


Tavastia-klubin perustajiin kuuluvan Juhani Merimaan poika Mikko Merimaa otti kantaa käynnissä oleviin koronarajoituksiin, kun hän kyseenalaisti sen että on erikoista, että esimerkiksi BLACK FRIDAYN aiheuttamassa ostoskeskusruuhkassa ei vaadita erikoistoimenpiteitä, mutta taas ammattimuusikon esiintyessä nyt tarvitsee rajata yleisö 20 henkilöön".

Black Friday todellisimmin ei ole edes mikään ostosrieha, vaan se on jenkeistäkin tuttu ostosräyhä, jossa ihmiset ryntäävät myymälöihin ja repivät pahimmillaan toisiaan hiuksista, jotta saisivat jotkut "vain ensimmäisille" olevat erikoistarjoustuotteet käsiinsä.


Mutta elävä popularii musiikkiala taas ei voisi ikipäivänä toimia niin, että jonkun huippusuositun Lady Gagan keikalle lipun saisivat vain 20 ensimmäistä lipunostajaa.

Silloin nämä Illuminati popparit joutuisivat myymään kartanonsa, luksusveneensä sekä päätyisivät oman kaupunkinsa työttömyyskortistoihin ja pudotus tavallisten pulliaisten tasolle olisi heille kova, kun tuo teennäiselle puolijumaluudelle rakentunut fanikultti rapistuisi kasaan kuin yhdessä yössä.

Minä tiedän tämän muusikkona äärimmäisen hyvin miten musiikki ja varsinkin livemusiikki tuottaa erinäisiä tunnetiloja ihmisille ja mitä intiimimpi tuo tunnetila on, niin sen henkisesti voimakkaampi on sen tuottama värähtely. Eli energiataso.

Ja näinä korona plandemian dystooppisina aikoina tämä Trilateraalisen Komission, Council on Foreign Relations (CFR), Rooman Klubi, Bilderberg-ryhmä, MIT, John Hopikins University, Tavistock Institute kaltaiset organisaatiot ovat äärimmäisen perehtyneitä miten koko maailman kollektiivista musiikkimakua muokataan ja nyt nämä mielipuolet ovat mm. Espanjaan saaneet jo baareille kiellon, ettei stereoistakaan saa soittaa enää musiikkia näiden "koronarajoitusten" myötä.

Että ilmoittaako Espanjan hallitus seuraavaksi, että koronavirus voi tarttua myös stereoita kuuntelemalla ääniaaltojen mukana.

Varmasti tämäkin valhe uskottaisiin, jos se tuolla kerrottaisiin.


Ihminen kun on eläväinen olento jonka mielenterveyteen mm. vaikuttaa hyvin paljon musiikin laatu ja esimerkiksi tämä englantilainen Tavistock instituutti osallistui mm. rock-musiikin kehityksen manipulointiin jo aina 60-luvulla.

Beatles-yhtye mm. oli Tavistock instituutin tuotos pääosin.


Rolling Stones yhtyeen menestyksessä on ollut mukana mm. Maltan ritarikunta.


Hippiliikkeen syntyyn vaikutti hyvin paljon Tavistock Instituutti.


Tämä tilanne voi vielä äityä aivan mielipuoliseksi, jos näitä viranomaisia päästetään tuhoamaan tämä elävän musiikin kulttuuri ja ammattimuusikot vain tyytyvät nöyristymään viranomaisten edessä, kun tätä livemusiikkia kohtaan harjoitettua fasismia tullaan päivä päivältä kiristämään.

Ariana Grande, Lady Gaga ja nämä muut sielunsa paholaiselle myyvät poppiartistit eivät tule varmasti pitämään yhtä ainuttakaan max. 20 ihmiselle normihinnoilla järjestettyä turvavälikonserttia, vaan he tulevat jatkossakin huulisynkkaamaan näillä melkein loppuun myydyillä stadioneilla.

Vaan tässä onkin nyt kyse tavallisen kansan huveista ja niitä alettiin nyt kiristämään oikein toden teolla ja tässä tätä Koronapeliään pelaava eliitti hakee psyykkisen tason laskua kansan puolella, koska tämä koronaplandemia on psykologisen sodankäynnin operaatio.


Itse asiassa erään suomalaisen sanomalehden toimittaja vuosi näitä koronaplandemian tulevia narratiivi tietoja, jotka vuodettiin samassa junavaunussa olleen ihmisen toimesta eteenpäin Facebookissa vähän aikaa sitten.

Kyseinen toimittaja oli käynyt paikallisjunassa ollessaan aamupalaveriaan puhelimessa, jonka keskustelun eräs kanssamatkustaja myös kuuli.


Hän oli käyttänyt useasti termejä "plandemic", joka on siis englantia, jolla tarkoitetaan tekaistua pandemiaa.


Loppu sana on kuin englanninkielen sana epidemic, eli epideeminen.


Mutta ollaan onneksi myös maailmalla jo herätty tähän Korona Plandemiaan.

Youtuben moderaattorithan ovat jo sitten viime kevään hyppineet seinille jokaisesta Korona Pandemian (Korona plandemia) kyseenalaistavista videoista.

Eli se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa.


Tämäkin suomalaismies, joka kuvasi etsintäkuulutus videon, siitä että miten hän saisi koronan on nyt myös poistettu Youtubesta, koska moderaattorit kilahtivat ja hyppivät seinille.

Antaakohan Suomen hallitus kohta suosituksen, että korona aiheiset vitsit ja huumori on kiellettyjä ? Koronavitsien kieltopakko.

Näinä aikoina erityisesti, kun idiotismi ja pelon määrä väestössä kasvaa jo melkein eksponentiaalisesti, niin juurikin näinä aikoina totuudesta tulee tietoisuuden vallankumouksen yksi päätekijä ja aiheuttaja.